Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik ne tiska magente
Tiskalnik ne tiska magente
Blum ::
Že kar nekaj let imam tiskalnik Canon Pixma IP4600, ki ima 5 kartuš (cmyk in večja črna za dokumente).
Že od nakupa uporabljam Orinkove kartuše in do sedaj je vse delalo v redu, dokler nisem pred kratkim zamenjal magenta kartušo in od takrat mi magenta barva ne printa več. Sem dal nazaj staro magenta kartušo (v kateri je bilo še malo barve) in tudi tiste ne natisne - pusti prazen prostor, kjer naj bi tiskalo magento (samo magento).
Sem opravil nozzle check in cleaning, vgasnil in prižgal nazaj tiskalnik, ponovno parkrat zamenjal kartuše, tudi druge barve - ostale printa, magente pa vseeno ne natisne.
Kaj bi to lahko bilo narobe, je imel že kdo podobno izkušnjo?
Že od nakupa uporabljam Orinkove kartuše in do sedaj je vse delalo v redu, dokler nisem pred kratkim zamenjal magenta kartušo in od takrat mi magenta barva ne printa več. Sem dal nazaj staro magenta kartušo (v kateri je bilo še malo barve) in tudi tiste ne natisne - pusti prazen prostor, kjer naj bi tiskalo magento (samo magento).
Sem opravil nozzle check in cleaning, vgasnil in prižgal nazaj tiskalnik, ponovno parkrat zamenjal kartuše, tudi druge barve - ostale printa, magente pa vseeno ne natisne.
Kaj bi to lahko bilo narobe, je imel že kdo podobno izkušnjo?
Blum ::
Pa kaj še, kot da denar raste na drevesu.
Improviziral sem in staknil glavo ter spucal z alkoholom tam kjer se stika barva z glavo in začuda je začelo delovati.
Improviziral sem in staknil glavo ter spucal z alkoholom tam kjer se stika barva z glavo in začuda je začelo delovati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski tiskalnik - TežavaOddelek: Pomoč in nasveti | 3156 (2484) | brlo |
» | Kako očistiti tiskalnik, glavo, kartušo..Oddelek: Strojna oprema | 13775 (7842) | mulc007 |
» | Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14773 (9353) | matej5734 |
» | Kateri tiskalnik za tiskanje CD/DVD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11839 (8762) | s1m0n |
» | Nakup Multifunkcijskega printerjaOddelek: Kaj kupiti | 4300 (3371) | Zheegec |