Forum » Loža » Plačevanje s PayPal
Plačevanje s PayPal
Inadequacy ::
Živjo,
Nedavno sem si naredil paypal account in "linkal" svojo kreditno visa kartico na paypal. Status mam "verified" in vse dela tko k bi mogl. Ko želim komu plačat za določeno stvar, lahko plačam samo tako da mi trgajo neposredno iz moje kartice.
Je to kakšen način da bi nakazal denar najprej na moj paypal in potem iz paypala plačal brez da bi bremenil mojo kreditno kartico? Zato ker večina ljudi ne sprejme plačil z kreditno kartico, ker bi lahko kadarkoli pri moji banki zahteval "refund" plačila.
Razmišljal sem da bi mi druga oseba poslala nekaj denarja na paypal. (recimo 50€) In bi nato uporabil teh 50€ za plačilo. Saj na paypalu piše, da vedno uporabijo denar, ki ti je ostal na paypalu preden bremenijo tvojo kreditno kartico.
Nedavno sem si naredil paypal account in "linkal" svojo kreditno visa kartico na paypal. Status mam "verified" in vse dela tko k bi mogl. Ko želim komu plačat za določeno stvar, lahko plačam samo tako da mi trgajo neposredno iz moje kartice.
Je to kakšen način da bi nakazal denar najprej na moj paypal in potem iz paypala plačal brez da bi bremenil mojo kreditno kartico? Zato ker večina ljudi ne sprejme plačil z kreditno kartico, ker bi lahko kadarkoli pri moji banki zahteval "refund" plačila.
Razmišljal sem da bi mi druga oseba poslala nekaj denarja na paypal. (recimo 50€) In bi nato uporabil teh 50€ za plačilo. Saj na paypalu piše, da vedno uporabijo denar, ki ti je ostal na paypalu preden bremenijo tvojo kreditno kartico.
- spremenil: Inadequacy ()
St235 ::
PayPal
Kako ti spraviš denar do paypala je za trgovca vseeno. Če omogoča plačilo preko paypala njega nič ne briga ali trgajo iz kartice ali iz sredstev na računu. Drugače pa denarja z kartice ni možno nalaga neposredno na paypal račun.
Tudi morebitna blokada kartice, ali zahteva za refund na banki (kar niti pod razno ni enostavno) se vrši na relaciji ti - paypal in se ne tiče prodajalca.
Kako ti spraviš denar do paypala je za trgovca vseeno. Če omogoča plačilo preko paypala njega nič ne briga ali trgajo iz kartice ali iz sredstev na računu. Drugače pa denarja z kartice ni možno nalaga neposredno na paypal račun.
Tudi morebitna blokada kartice, ali zahteva za refund na banki (kar niti pod razno ni enostavno) se vrši na relaciji ti - paypal in se ne tiče prodajalca.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
fosil ::
Nisi čisto dobro razumel kako deluje paypal.
Če ti plačaš s paypalom, prodajalec dobi denar od paypala, ne glede na to kako ti plačaš paypalu.
Torej nima veze če imaš ti denar na računu ali pa če ti ob plačilu trgajo s kartice. Prodajalec niti ne ve kako si ti to plačal. On samo dobi nakazilo na svoj račun.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 775552 (2492) | Legon |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137812 (17776) | igi82m |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109731 (36778) | PINki |
» | paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18289 (9493) | amacar |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21127 (18204) | Kwizlord |