Forum » Mobilne tehnologije » instant internet na mobilniku
instant internet na mobilniku
bananaman12 ::
Zdravo!
Doma imam mobitelov instant internet neomejeno in sem sim kartico vzel iz modema ter jo dal v mobilnik in dojel da deluje.
Zanima me če se s tem kaj spremeni poraba? Torej pač če na mobitelu brskam po internetu z to sim kartico ki ima neomjen prenos podatkov.
Je vse varno? da me ne bo konec meseca kej presenetil račun.
vem da je vprašanje dosti neumno ampak prašati ni greh
Doma imam mobitelov instant internet neomejeno in sem sim kartico vzel iz modema ter jo dal v mobilnik in dojel da deluje.
Zanima me če se s tem kaj spremeni poraba? Torej pač če na mobitelu brskam po internetu z to sim kartico ki ima neomjen prenos podatkov.
Je vse varno? da me ne bo konec meseca kej presenetil račun.
vem da je vprašanje dosti neumno ampak prašati ni greh
popster ::
lahko pocakas do konca meseca, ma mislim da je poraba ista, saj je poraba vezana na sim kartico in ne na napravo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1351833 (923) | bosmla |
! | Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 112488 (15912) | zobnik |
» | Mobitel internet 3GOddelek: Omrežja in internet | 6393 (913) | ...:TOMI:... |
» | Nekompatibilnost simobilove sim karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 2187 (1769) | barossa45 |
» | Poraba mobilnega internetaOddelek: Mobilne tehnologije | 1730 (1451) | Mare2 |