Forum » Pomoč in nasveti » P4 in celeron kompatibilnost?
P4 in celeron kompatibilnost?
Liker ::
OK!
To be se bo slišal ful bedno, ampak glede na to da mi čist nova kišta ne dela, me je že začel skrbet, če se da v plate z intel 845PE čipsetom vgradit tut celerone (na s478 seveda). Mam namreč čist novo plato od Gigabyta (GA-8PE667 PRO), ki pa se sploh ne zboota, hkrati pa tudi ne spušča nobenih opozorilnih signalov (če vse vzamem ven razn proca pa rama, ni tisith značilnih piskov da ni grafe, pa diska, itd.) hkrati pa vse diode svetjo tko k je treba, pa tut vsi ventilatorji delajo (tudi na grafi), sam slike sploh ni. V manualu za plato pa piše da plata podpira samo P4 proce, celyi niso nikjer omenjeni. (Ostala roba, k je še v kišti: Celeron1800, 256 2100 DDR, Maxtor 60Gb, in GF4 Ti4200, s tem da grafa -preverjeno v drugi kišti - dela.)
Thnx!
lp
To be se bo slišal ful bedno, ampak glede na to da mi čist nova kišta ne dela, me je že začel skrbet, če se da v plate z intel 845PE čipsetom vgradit tut celerone (na s478 seveda). Mam namreč čist novo plato od Gigabyta (GA-8PE667 PRO), ki pa se sploh ne zboota, hkrati pa tudi ne spušča nobenih opozorilnih signalov (če vse vzamem ven razn proca pa rama, ni tisith značilnih piskov da ni grafe, pa diska, itd.) hkrati pa vse diode svetjo tko k je treba, pa tut vsi ventilatorji delajo (tudi na grafi), sam slike sploh ni. V manualu za plato pa piše da plata podpira samo P4 proce, celyi niso nikjer omenjeni. (Ostala roba, k je še v kišti: Celeron1800, 256 2100 DDR, Maxtor 60Gb, in GF4 Ti4200, s tem da grafa -preverjeno v drugi kišti - dela.)
Thnx!
lp
Liker ::
napajalnik je 300W, kar je ziher dost. Sej je najbrz itaq plata fuc, tko da grem v ponedeljk težit u jae.
lp
lp
ElectricMan ::
Na uradni spletni strani od Gigabyte tud ni omenjeno Celerona.
Povezava
Očitno te plošče ne podpirajo Celerona. Moral boš nabavt P4.
Povezava
Očitno te plošče ne podpirajo Celerona. Moral boš nabavt P4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ocenite računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6329 (4845) | opeter |
» | do kolk navit celeron 1200 brez dodatnega hlajenja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5009 (3848) | mihamedo |
» | BIG WATER ( °C ) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4708 (3012) | ČIP 008 |
» | Overclockanje P4 2GhzOddelek: Navijanje | 1490 (1118) | Dr_M |
» | Kupujem cel računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1040 (848) | edis20 |