Forum » Pomoč in nasveti » Težave z DVD-romom in Daemon Tools
Težave z DVD-romom in Daemon Tools
Dromar ::
LP!
Pred tednom dni sem na nov račulalnik inštaliral igro World of Warcraft, pri čemer je med inštalacijo izpadel internet, zaradi česar je inštalacija prenehala, ker pač zahteva internetno povezavo. Po tem dogodku mi DVD-roma računalnik več ne zazna, ne pokaže driva ko odprem Computer, ko grem pod Start in Devices and Printers mi kaže, da ima napako in ko grem na troubleshooting mi na koncu pokaže tole:
Probal sem že system restore pa ne popravi nič. Ima neke težave z driverji, ki jih ne znam rešiti.
Potem pa nastopi še ena težava, ki je tudi ne znam rešit. Inštaliral sem si Daemon tools in ko želim mountat image, ga normalno mounta, vendar mi ga zopet v Computer ne pokaže...
Že vnaprej se Vam lepo zahvaljujem za pomoč in Vas lepo pozdravljam!
Pred tednom dni sem na nov račulalnik inštaliral igro World of Warcraft, pri čemer je med inštalacijo izpadel internet, zaradi česar je inštalacija prenehala, ker pač zahteva internetno povezavo. Po tem dogodku mi DVD-roma računalnik več ne zazna, ne pokaže driva ko odprem Computer, ko grem pod Start in Devices and Printers mi kaže, da ima napako in ko grem na troubleshooting mi na koncu pokaže tole:
Probal sem že system restore pa ne popravi nič. Ima neke težave z driverji, ki jih ne znam rešiti.
Potem pa nastopi še ena težava, ki je tudi ne znam rešit. Inštaliral sem si Daemon tools in ko želim mountat image, ga normalno mounta, vendar mi ga zopet v Computer ne pokaže...
Že vnaprej se Vam lepo zahvaljujem za pomoč in Vas lepo pozdravljam!
gorenjc ::
Ne verjamem, da je težava s cd\dvd pogonom povezana z namestitvijo World of Warcraft. A si prepričan, da je bil pred namestitvijo pogon še viden( se lahko preveri po zapisih v dnevnikih dogodkov oz. event viewer). Tukaj tematika in nasveti na to temo. Jaz bi za začetek najprej odstranil daemon tools.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Securom - igre se ne da inštaliratiOddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (1134) | Zheegec |
» | Optična enota ide ni zaznana v windowsihOddelek: Pomoč in nasveti | 610 (438) | Tac20 |
» | C&C 3 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 16357 (8159) | mik3y |
» | Katere igre igrate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 12226 (9017) | BigFoot |
» | IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL pri dostopu do particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1248 (1107) | m.i.h.a. |