Forum » Pomoč in nasveti » brezžičen router+usb
brezžičen router+usb
damci ::
zdravo!
imam 4 prenosnike in 4 tiskalnike...rad bi si kupil brezžičen router na katerega bi lahko priklopil vse te tiskalnike, ki bi delovali brezžično preko routerja in bi lahko printal iz vseh prenosnikov...na ta router pa bi še rad priklopil zunanji disk na katerega bi shranjeval datoteke, filme, pesmi iz vseh prenosnikov...
Pomagajte mi kateri brezžičen router bi si naj kupil da bi vse bilo priklopljeno in bi vsi računalniki bili povezani brezžično
Hvala! :)))
imam 4 prenosnike in 4 tiskalnike...rad bi si kupil brezžičen router na katerega bi lahko priklopil vse te tiskalnike, ki bi delovali brezžično preko routerja in bi lahko printal iz vseh prenosnikov...na ta router pa bi še rad priklopil zunanji disk na katerega bi shranjeval datoteke, filme, pesmi iz vseh prenosnikov...
Pomagajte mi kateri brezžičen router bi si naj kupil da bi vse bilo priklopljeno in bi vsi računalniki bili povezani brezžično
Hvala! :)))
hawkwood ::
Predlagam ti nekaj takega. No ne točno tega, ker lahko gor priklopiš "samo" 2 printerja, ampak nekaj podobnega, pa raje en router za 40€ zraven, oziroma tistega, ki ga dobiš od ponudnika. Drugače ti zna nanesti precej več, pa tudi nisem nikjer še zasledil routerja na katerega lahko priključiš 4 printerje. Žal routerji niso za to in kar je več kot en printer in en zunanji disk zna bit problem.
jaz sem si mislil kupiti nekaj takega: http://www.mimovrste.com/artikel/247001...
v en usb bi še dal usb hub na katerega bi lahko priklopil vse printerje...
en usb pa bi še ostal za zunanji disk
v en usb bi še dal usb hub na katerega bi lahko priklopil vse printerje...
en usb pa bi še ostal za zunanji disk
miranpozar ::
Prej dobro preveri, če bo sploh delovalo preko USB huba! Sicer pa je ta router super.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Nikonja ::
mogoče čudno vprašanje ampak zakaj imaš na enem mestu 4 prenosnika in 4 printerja. Zakaj ne prodaš vse te tiskalnike in si vzameš en kvalitetnejši mrežni tiskalnik ker nisem prepričan da ti printerjo bodo sploh delali če ih priklopiš na usb.
mam printerja ki printa a1 format...drugi je črno-beli...ostala dva pa sta barvniva...rabim zaradi družinskega podjetja... Mogoče se da kako drugače rešiti ta problem...predlagajte :))
Gapi ::
Torej rabiš prodat ali pošenkat čb tiskalnik pa una dva barvna in kupiš konkretni barvni mrežni printer. A1 pa ostane. Kaj tista dva barvna sta ink-jet in ali sta z namenom ali je kak drug razlog.
No person is rich enough,to buy back his past.
black ice ::
Alternativa je, da najdeš nekje star računalnik z dovolj usb porti in ga nastaviš, da bo deloval kot tiskalniški strežnik.
errhec ::
Sam imam V1 verzijo tega routerja in mi dela.
Tukaj piše,da podpira USB hub za diske, verjetno jih tudi za printerje
( samo DD-WRT namestiš, potrebno pa je kakšen vodič prebrat kako se vse namesti in usposobi)
Tukaj piše,da podpira USB hub za diske, verjetno jih tudi za printerje
( samo DD-WRT namestiš, potrebno pa je kakšen vodič prebrat kako se vse namesti in usposobi)
dd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83314 (15075) | brez-imenko |
» | WIFI router + diskOddelek: Kaj kupiti | 4703 (3959) | m0LN4r |
» | "Wireless" tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3198 (2901) | Midnas |
» | Router ASUS WL-500WOddelek: Omrežja in internet | 2488 (1721) | telexdell |
» | "Strežnik" za USB diske in printer(je) ?Oddelek: Strojna oprema | 1007 (907) | Pyr0Beast |