» »

WordPress uvaja oglaševalski program za boljše blogerje

WordPress uvaja oglaševalski program za boljše blogerje

WordPress - WordPressovci so pravkar najavili oglaševalski program WordAds, ki je ciljan na samostojne in dobro brane blogerje s svojo domeno. Oglase bo zagotovilo podjetje FederatedMedia, ki se specializira na uveljavljene blagovne znamke in ignorira šaro z online igricami, sms klubi in drugimi poceni neumnostmi. Tako naj bi blogerjem zagotovili višje prihodke od denimo googlove ponudbe.

Program ni na voljo vsem, ampak se je treba zanj prijaviti in potem še biti izbran. Kot rečeno odpadejo vsi brez wordpress.com računa, lastne domene, rednega in zanimivega dotoka vsebin, dosega bralcev, ter Google Alerts spammerji in vsebinske farme. Ostali naj bi, vsaj tako se upa, dobri, kreativni in neodvisni pisci, ki jih še ni posrkalo katero od večjih spletišč. In pa seveda novi blogerji, ki jih bo poteza spodbudila k začetku pisanja.

Odprtokodna PHP + MySQL blogging platforma WordPress poganja blizu 70 milijonov spletišč. Od tega jih polovica gostuje na Wordpressovi rešitvi wordpress.com, veliko pa je tudi podjetij in organizacij, ki so svojo spletno stran zgradile na platformi. Za wordpress namreč ne manjka programerjev, oblikovalcev in plug-inov.

Zanimivo bo videti, kaj bo na to rekel Google - znamka WordAds namreč ni podobno zgolj WordPressu, ampak tudi njihovi rešitvi za oglaševalce (ne webmasterje) AdWords.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Domena + Wordpress Blog

Oddelek: Izdelava spletišč
234290 (1395) scipascapa
»

Navodila za WordPress

Oddelek: Izdelava spletišč
95631 (2022) egypt
»

Informacije o wordpress.com

Oddelek: Izdelava spletišč
6881 (823) m0LN4r
»

Mesto za blog

Oddelek: Loža
213007 (2448) dronyx
»

TypePad (blog) - ga kdo uporablja?

Oddelek: Izdelava spletišč
131731 (1544) BluPhenix

Več podobnih tem