Forum » Loža » seminarska - psihologija
seminarska - psihologija
Shershen ::
heh...no ja, ura je pol osem, jaz pa sem se zmislil, da bi "moral" imeti jutri pri psihologiji pripravljeno seminarsko .
No, profesorci sem rekel, da jo bom presenetil z naslovom, tak, da nisem omejen na nekaj brezveznega
mislim pa sem si, da bi si na internetu pobral kakšne psihološki teste, ki bi naj emm bili tak bolj zabavni, če vete kaj mislim (seminarske ne rabijo biti kaj posebnega, pa ti pet vpiše).
torej, veste za kakšne naslov, kjer bi dotične zanimivosti lahko našel ?
če že nebo drugega, bom pa mel seminarsko o agresivnosti, ki sem jo našel na netu :)
No, profesorci sem rekel, da jo bom presenetil z naslovom, tak, da nisem omejen na nekaj brezveznega
mislim pa sem si, da bi si na internetu pobral kakšne psihološki teste, ki bi naj emm bili tak bolj zabavni, če vete kaj mislim (seminarske ne rabijo biti kaj posebnega, pa ti pet vpiše).
torej, veste za kakšne naslov, kjer bi dotične zanimivosti lahko našel ?
če že nebo drugega, bom pa mel seminarsko o agresivnosti, ki sem jo našel na netu :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Majska nesreča Airbusovega letala posledica programske napakeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10493 (7939) | Beernarrd |
⊘ | Zaposlitev v KrkiOddelek: Loža | 1939 (1594) | zee |
» | Spletni testiOddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (989) | Ice-Heki |
» | Dopustno obnašanje ali manipulacija? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7972 (4826) | solatko |
» | Izpit pri 16 letih in pol (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7132 (6017) | Doman |