Forum » Programska oprema » divx in playstation2
divx in playstation2
nuclear ::
Dreams, dreams, dreams... Zbudte me ko bom prišo na pravo mesto med odgovori...
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Gandalfar ()
jetam ::
PS2 RealityMediaPlayer 1.00 Beta. Dobis ga tule.
Quote iz Konzole Slovenija: Fantje (in morda punce) na PS2Reality.net so napisali prvi pravi delujoč DivXplayer za PS2, ki predvaja DivX filme (verzije 3 in 5). Trenutno je predvajalnik v beta stanju tako, da ne deluje vse kot bi moralo, vendar večina filmov se predvaja gladko. Za delovanje potrebuje seveda MoD čip. Pa tudi ne predvaja (še) podnapisov, filmov v XviD fomatu in filmov z AC3 zvokom, upamo da bo prišlo to v naslednjih verzijah. Program s filmom je treba posnet v "posebnem" načinu: DAO - Disc at once in MODE2 - 2352. Preden posnamete kaj predlagam, da se posvetujete na našem PS2 Forumu.
Jordan: zbudi se sinko...
Quote iz Konzole Slovenija: Fantje (in morda punce) na PS2Reality.net so napisali prvi pravi delujoč DivXplayer za PS2, ki predvaja DivX filme (verzije 3 in 5). Trenutno je predvajalnik v beta stanju tako, da ne deluje vse kot bi moralo, vendar večina filmov se predvaja gladko. Za delovanje potrebuje seveda MoD čip. Pa tudi ne predvaja (še) podnapisov, filmov v XviD fomatu in filmov z AC3 zvokom, upamo da bo prišlo to v naslednjih verzijah. Program s filmom je treba posnet v "posebnem" načinu: DAO - Disc at once in MODE2 - 2352. Preden posnamete kaj predlagam, da se posvetujete na našem PS2 Forumu.
Jordan: zbudi se sinko...
tomazjur ::
Sem mislu, da so me že nategnil, ko so mi govorili o tej možnosti.
Čeprav se mi je čudno zdelo, ker sem govoril s profesionalcem.
Hvala za odgovor.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51621 (18138) | kiFni |
» | Nakup Playstationa 2Oddelek: Konzole | 2813 (2560) | Mavrik |
» | XBOX VS. PS2Oddelek: Kaj kupiti | 1905 (1557) | BigWhale |
» | Xbox ali Ps2Oddelek: Igre | 2081 (1716) | propeler |
» | X-Box ali Playstation 2Oddelek: Kaj kupiti | 3184 (1917) | liverpool |