Forum » Pomoč in nasveti » Outlook express: Strežnik SMTP ni odgovoril v 60s?
Outlook express: Strežnik SMTP ni odgovoril v 60s?

dirtyh ::
Ok v outlook-u mi napiše da strežnik SMTP ni odgovoril v 60s. ali želite še 60s počakati a odgovor.
Ali mi lahko pove ali je to kriv internet (mislim povezava- sem namrec kabelaš ex. g-kabel, sedaj pa Siolu plačujem pod Telemachem al kako se tej povezavi pravilno reče
). Al je to problme kje drugej, pojma nimam kje
.
To se pa pojavi ko kake dolge faile pošiljam ( slike 10MB).
Pa še nekaj me zanima se da ta čas kje nastavit da je daljši (več kot 60s).
Aja pa to recimo ene 2x mi prekine pol pa dokonča (kake 15min minimum
). In potem naslednji dan zvem da naslovnik ni dobil sporočila od mene je pa bil poslan.
Al je to kriv net in njengove motnje (jebiga "i
must
live
with
telemach
cabel
") ali kaj z računalom.
LP
Ali mi lahko pove ali je to kriv internet (mislim povezava- sem namrec kabelaš ex. g-kabel, sedaj pa Siolu plačujem pod Telemachem al kako se tej povezavi pravilno reče

To se pa pojavi ko kake dolge faile pošiljam ( slike 10MB).
Pa še nekaj me zanima se da ta čas kje nastavit da je daljši (več kot 60s).
Aja pa to recimo ene 2x mi prekine pol pa dokonča (kake 15min minimum

Al je to kriv net in njengove motnje (jebiga "i

LP
I know what you're thinking: "Did he fire six shots, or only five?" Well, to tell you the truth in all this excitement, I've kinda lost track myself. But, being this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" Well, do ya punk?
- Harry Callahan
- Harry Callahan
- spremenilo: dirtyh ()

Gandalfar ::
ce se ti to pojavlja samo sedaj bodi pomirjen .. siol ima neke tezave ..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()

dirtyh ::
Hvala
, upam na cimprejsno izboljšavo.
LP

LP
I know what you're thinking: "Did he fire six shots, or only five?" Well, to tell you the truth in all this excitement, I've kinda lost track myself. But, being this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" Well, do ya punk?
- Harry Callahan
- Harry Callahan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seznam DNS strežnikov slovenskih ponudnikov internetnih storitev:Oddelek: Omrežja in internet | 10741 (10168) | Tilen |
» | Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 62960 (44332) | OmegaBlue |
» | SiOL mrk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 11473 (11473) | hruske |
» | g-kabel (siol) težaveOddelek: Omrežja in internet | 2589 (2205) | Narcos Satanicos |
» | Kabelski internetOddelek: Omrežja in internet | 1652 (1266) | chebeltza |