» »

HTC Wildfire S ali raje kaj drugega?

HTC Wildfire S ali raje kaj drugega?

teea ::

Mene pa zanima mnenje o telefonu HTC Wildfire S, kako se obnese v praksi, nekateri ga hvalijo, po drugi strani pa sem slišala da telefon ni vreden popolnoma nič. Gre za darilo očetu, sicer je mislim da točno ta model že sam ogledoval in se sicer odločal za nakup, pa vendar se na te stvari ne spozna najbolj. Ni nek zahteven uporabnik, telefon uporablja predvsem za klice, sporočila, kakšno fotografijo, mora pa imeti tudi opcijo wlan in pa slovenski meni oz. opcijo da se vsaj s kakšno aplikacijo spremeni v slovenski jezik, kaj drugega bi najbrž tudi lahko pogrešal. Želi pa imeti touch zaslon, saj so ti navadno večji in pa tudi tipke nekoliko večje kot pri klasičnih telefonih. Ne mara pa kakšnega velikega, nerodnega in zahtevnega telefona.
Kakšni so vaši nasveti in mnenja?

RejZoR ::

Ma kaj je zdej to, dal sem post pa ga kr ni tle... :/

Sam imam sicer še tastaro verzijo (navadni Wildfire, ne S verzija)ampak sem z njim zelo zadovoljen. Wildfire S pa popravlja ravno tista dva felerja kjer je stari model šepal. Fotkič in ekran, ki sta sedaj oba na mnogo višjem nivoju. Tko da za moje pojme nimaš kaj falit. Ni pa zadnji krik tehnike ampak glede na to da gre za očeta nekako sklepam, da tega niti ne rabi toliko, kot rabi, da je zadeva zanesljiva.
Edino glede slovenščine nisem čist 100%, ker sedaj uporabljam nek drug neuradni operacisjki sistem na njem in imam že tko vse vedno v angleščini. Mislim da menuje ima, edino tipkovnico moraš nastavit na slovaščino oz čehščino, da dobiš šumnike. Ne bom pa nič za 100% trdil zdele ker tud preverit ne morem.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

HarryRed ::

Wildfire S je vsekakor dober telefon za povprečnega uporabnika. Nudi večino tistega, kar nudijo večji in dražji telefoni, tako da tukaj nimaš kaj zgrešiti. Prav tako sta design in kvaliteta izdelave na visokem nivoju. Problem je edino v tem, da ima manjši ekran in je zato pisanje na tipkovnico malenkost težje (to se da delno rešiti mogoče tudi z namestitvijo kakšne druge tipkovnice, kjer se da nastavljati velikost tipk npr. Smart Keyboard). Če še ni navajen na to, potem mu zna to povzročati nekaj težav, vendar če želi imeti malce manjši mobitel je Wildfire S dobra izbira. Meni je osebno zelo všečen telefon.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: HarryRed ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Wildfire (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
703122248 (58846) majstr77
»

Samsung Galaxy Ace ali HTC Wildfire S?

Oddelek: Mobilne tehnologije
101708 (1454) HarryRed
»

kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
19232736 (22409) LuGi
»

HTC Salsa, HTC Wildfire S

Oddelek: Mobilne tehnologije
162892 (2204) Kristina0
»

HTC Wlidfire S ali Samsung Ace

Oddelek: Mobilne tehnologije
213003 (2732) MATEJ_92

Več podobnih tem