Forum » Šola » Lektoriranje
Lektoriranje
Ramon dekers ::
Mogoče ve kdo za kakšnega lektorja ki je dokaj poceni? In zakaj hudiča računajo zraven še kazalo in začetno stran?? Tam je res veliko za popravljati...
- zaklenil: Gandalfar ()
lambda ::
Izobrazi se in začni lektorirati, boš gnilo plačan pa še nihče ne bo cenil tvojega dela. To bo naravnost super.
Btw. kake študentke ustreznih faksov so dovolj nore, da to delajo za 1€ na lektorsko stran. Google it, že na s-t so se ponujale.
Btw. kake študentke ustreznih faksov so dovolj nore, da to delajo za 1€ na lektorsko stran. Google it, že na s-t so se ponujale.
jah oprosti da mi pa zaračuna 2-3€ zato da mi "popravi" in pregleda naslovnico pa hvala lepa. Da o pregledu virov ne govorim...
Potem naj gredo pa med zidarje če želijo da bo njihovo delo cenjeno.
Potem naj gredo pa med zidarje če želijo da bo njihovo delo cenjeno.
lambda ::
Če si tako nesposoben, da si pri vsej tej ponudbi na trgu ne moreš najti lektorja, katerega cena bi ti ustrezala in bi se vnaprej zmenil kaj je subjekt lektoriranja in cena storitve, ti pa težko pomagam.
In ja, po kazalu res nima kaj počet, če je avtomatsko generirano, po virih pa še kako ima, saj ravno za navajanje le-teh veljajo določena pravila (od fakultete, revije, ... ) in je nekako dobro, če preveri konsistenco, velike začetnice idr.
Never mind, se opravičujem, ker sem se vtaknil v tvoje življenje, se bom v prihodnje vzdržal.
In ja, po kazalu res nima kaj počet, če je avtomatsko generirano, po virih pa še kako ima, saj ravno za navajanje le-teh veljajo določena pravila (od fakultete, revije, ... ) in je nekako dobro, če preveri konsistenco, velike začetnice idr.
Never mind, se opravičujem, ker sem se vtaknil v tvoje življenje, se bom v prihodnje vzdržal.
Mipe ::
Potem jim pošlji samo golo besedilo, brez naslovne strani, kazala itd.
Pravzaprav jim pošlji samo tisto besedilo, za katero nisi siguren, da je prav napisano. Zakaj bi jim plačeval za pravilne stavke? Še bolje, izloči vse stavke, za katere si siguren, da so pravilni, pa bodo obdelovali samo tisto, za kar rabiš lektoriranje.
Seveda ti bo to vzelo več dela, kaj čemo.
Mimogrede, za ta brezplačni nasvet mi lahko pošlješ 100€ na TRR.
Pravzaprav jim pošlji samo tisto besedilo, za katero nisi siguren, da je prav napisano. Zakaj bi jim plačeval za pravilne stavke? Še bolje, izloči vse stavke, za katere si siguren, da so pravilni, pa bodo obdelovali samo tisto, za kar rabiš lektoriranje.
Seveda ti bo to vzelo več dela, kaj čemo.
Mimogrede, za ta brezplačni nasvet mi lahko pošlješ 100€ na TRR.
nubes bolje, da se naslednjič vzdržiš. Logično je, da si najprej pogledaš zahteve fakultete, pravilno navajanje virov etc. Glede na kakovost naših inštitucij pa obstajajo tudi osebki, ki tega ne storijo. Žal
Sicer pa s tem, da kvasiš neumnosti se ne vtikaš v moje življenje.
Ok za 14-15 strani teksta hočejo od 30 do 40 € kdor je sposoben za manj: raise your hands.
Saj veš ponudba povpraševanje...
Sicer pa s tem, da kvasiš neumnosti se ne vtikaš v moje življenje.
Ok za 14-15 strani teksta hočejo od 30 do 40 € kdor je sposoben za manj: raise your hands.
Saj veš ponudba povpraševanje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lektoriranej naloge, napisane v LatexuOddelek: Šola | 6860 (4713) | marflor |
» | MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12593 (9716) | marflor |
» | Diploma + navajanje virov (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 27885 (17049) | mojca |
» | Lektoriranje / tisk diplomskeOddelek: Šola | 8399 (1975) | thramos |
» | v katerem programu naj napisem knjigo (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 25844 (25051) | Matev |