Forum » Kaj kupiti » PC za dlubal programe
PC za dlubal programe
sebastig ::
Pozdravljeni,
potreboval bi malce pomoči, kakšen računalnik kupiti za poganjanje izključno programa Dlubal Rstab. Gre bolj kot ne za strojniški program, največ pa projektiram žerjave....
Če na kratko opišem računalnik ki ga imam zdaj: Asus P5K matična plošča, Intel Core 2 Quad Q6600 3 Ghz, 4 GB DDR II, Nvidia Geforce 8800 GT 512 mb in WD 500 Gb 7200 rpm
Počasi začenja računalnik izgubljati proti novejšemu programu Rstab 7...
Zato me zanima če mi lahko malo pomagate kaj izbrati naprej?
Definitivno nov računalnik, ampak kakšne komponente zdaj? Bi lahko kdo priporočal kaj kupiti? Vsekakor močnejšo grafično, vsaj 8 GB pomnilnika DDR III (1300mhz) ter morebiti še boljši procesor od tegale. Vendar kaj priporočate oz. bi kupili vi?
Lep pozdrav,
sebastig ;)
potreboval bi malce pomoči, kakšen računalnik kupiti za poganjanje izključno programa Dlubal Rstab. Gre bolj kot ne za strojniški program, največ pa projektiram žerjave....
Če na kratko opišem računalnik ki ga imam zdaj: Asus P5K matična plošča, Intel Core 2 Quad Q6600 3 Ghz, 4 GB DDR II, Nvidia Geforce 8800 GT 512 mb in WD 500 Gb 7200 rpm
Počasi začenja računalnik izgubljati proti novejšemu programu Rstab 7...
Zato me zanima če mi lahko malo pomagate kaj izbrati naprej?
Definitivno nov računalnik, ampak kakšne komponente zdaj? Bi lahko kdo priporočal kaj kupiti? Vsekakor močnejšo grafično, vsaj 8 GB pomnilnika DDR III (1300mhz) ter morebiti še boljši procesor od tegale. Vendar kaj priporočate oz. bi kupili vi?
Lep pozdrav,
sebastig ;)
janezek67 ::
I5 2500K ali I72600K, kakšno plato Z68, SSD disk ali vsaj 2 hitra diska 1GB v raid 0 polju, vsak 8gb Rama. Kar se tiče grafičnih kartic, pa ne vem, ker programa ne poznam. Ponavadi se Nvidia zaradi Cude bolje obnese. Drugače poglej tule gor kakšno konfiguracijo, ki ima te komponente.
klinker ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova kišta | 1000€ | video obdelava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12177 (7973) | Yenk |
» | računalnik za obdelavo fotografij (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14537 (5968) | DamijanD |
» | Novi gaming PC (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 34881 (29251) | Siddh |
» | nakup računalnika - ACADOddelek: Kaj kupiti | 3720 (2974) | J-ronimo |
» | Računalnik za 3d modeliranje ter grafično oblikovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7092 (5079) | glistovje |