Forum » Strojna oprema » termalna pasta
termalna pasta
Zoidberg ::
danes sem kupil abit nf7-s in axp 1700+ na tbredu in vulcano 9 cool mod sedaj me pa zanima kako se namaze termalna pasta na proc. al pa mogoce a je guna nalepka dobra k jo zravn volcanota dobis
boštjan ::
tanko plast paste namaži na jedro CPU-ja.o kaki nalepki govoriš.mogoče taka,ki jo na ohišje pripopaš?
ne nalepko prpopas na hladilnik in hladilnik samo postavis na cpu brez mazanja. to sem tudi sam naredil. sicer zdej ta racunalnik ne dela ker ram al pa proc ne dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zoidberg ()
boštjan ::
kaj taka so navodila,da nalepko gor napopaš.jaz bi vseeno pasto gor flikno.a se ne zažene al kaj je vzrok
ko ga prizgem dela 1 sekundo pol se pa ugasni in policijska sirena przge. tema pa sicer ze poteka o tem NEdelanju tukaj
Jure2k ::
Tista nalepka nima veze s pasto. Comp se ti ugasne ker se ti cvre, sej nima kontakta s hladilnikom, srečo maš, da je AMD porihtal, da se znajo ugasnit Čene bi imel zdej FRIED CPU.
Namaži s pasto in ne kompliciraj, dej za en mini pljunek paste na jedro procesorja, s prstom ali kreditno kartico razmaži po celem jedru, postavi gor hladilnik in prižgi. Sistem ti bo začel delovati,... ALELUJA
Tista nalepka pa mislim da je samo da pripopaš senzor na spodnjo stran procesorja.
Namaži s pasto in ne kompliciraj, dej za en mini pljunek paste na jedro procesorja, s prstom ali kreditno kartico razmaži po celem jedru, postavi gor hladilnik in prižgi. Sistem ti bo začel delovati,... ALELUJA
Tista nalepka pa mislim da je samo da pripopaš senzor na spodnjo stran procesorja.
Primoz78 ::
Kje si pa nabavil plato...jaz jo iscem pa je ne dobim :(...NF7-s...kaj ma pa se zraven ta plata ?...hvala
lp Primoz
lp Primoz
Jure2k ::
Prec ko dobi procesor elektriko, se segreje. Glede na to, da je jedro precej majhno se temperatura poveča v maj kot sekundi.
Mislim, da ni nič drugega kot pregretje. Dej namaž s pasto, pa bo delal.
Mislim, da ni nič drugega kot pregretje. Dej namaž s pasto, pa bo delal.
narcos mogoce nevem imena. Am drgac pa dela sem namazal z termalno pasto in zadena deluje. Thorn plato sem kupil v jae za 41400 sit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC po ciscenju ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2337 (1830) | oemdzi |
» | Kako na servisih montirajo hladilnike (S slikami)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3023 (1561) | Boki_ |
» | Arctic silver Ceramique hladi slabše kot... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6389 (4981) | Keyser Soze |
» | T-Bird 1Ghz AXIA se greje ko *urba???Oddelek: Strojna oprema | 1150 (982) | OrlyTM |
» | Temperatura TbirdaOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1470) | VASkO |