Forum » Kaj kupiti » katero klaviaturo kupit?
katero klaviaturo kupit?
midi ::
lp
imam novo ustanovljen ansambel in ker mislimo v nadaljevanju igrati v živo zabavno glasbo, kopujem nov synt. imamo že bobne, el. kitaro in bas. synt pa bo potrebno kupiti, vendar ne vem katerega bi se najbol splačalo.
zanima me če kdo pozna yamaho psr s500, kater mi je všeč in vrjetn je tudi dovolj močan za moje potrebe. midi faile predvaja ker sedaj od začetka bomo igrali na midi faile.
lepo prosim za pomoč lp
hvala
imam novo ustanovljen ansambel in ker mislimo v nadaljevanju igrati v živo zabavno glasbo, kopujem nov synt. imamo že bobne, el. kitaro in bas. synt pa bo potrebno kupiti, vendar ne vem katerega bi se najbol splačalo.
zanima me če kdo pozna yamaho psr s500, kater mi je všeč in vrjetn je tudi dovolj močan za moje potrebe. midi faile predvaja ker sedaj od začetka bomo igrali na midi faile.
lepo prosim za pomoč lp
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 36081 (14870) | aco111 |
» | Audigy soundfont ali kaj boljšega-profi???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2144 (1767) | matrix2 |
» | Kje kupit tak kabel za MIDI?Oddelek: Zvok in slika | 1005 (903) | Bluechriss |
» | kdo se spozna na cene sintisajzerjevOddelek: Kaj kupiti | 1966 (1810) | dolenska |
» | Klaviature in oktave??Oddelek: Sedem umetnosti | 4657 (4526) | Spajky |