Forum » Zvok in slika » Kje kupit tak kabel za MIDI?
Kje kupit tak kabel za MIDI?
wonderboy ::
Zdravo!
Iščem kabel za midi za priklop synta na računalnik.Ampk ne tak kabel k gre na en stran u sint, na drug stran pa gameport na zvočni, ampk za tak midi k je na spredni strani pr platinumu (2 vhoda IN/OUT, podobna k PS/2). Kje dobit tak kabel?jest sm obrnu vso Ljubljano, v računalniških in glasbenih trgovinah, pa so me povsod čudn gledal, nekje so celo rekl da ne obstaja tak kabl, da morm pretvornik kupt. A ma kdo mogoče tak kabl doma al pa ve kje se ga dobi?
LP, Luka
Iščem kabel za midi za priklop synta na računalnik.Ampk ne tak kabel k gre na en stran u sint, na drug stran pa gameport na zvočni, ampk za tak midi k je na spredni strani pr platinumu (2 vhoda IN/OUT, podobna k PS/2). Kje dobit tak kabel?jest sm obrnu vso Ljubljano, v računalniških in glasbenih trgovinah, pa so me povsod čudn gledal, nekje so celo rekl da ne obstaja tak kabl, da morm pretvornik kupt. A ma kdo mogoče tak kabl doma al pa ve kje se ga dobi?
LP, Luka
crusader ::
Hm, jst sicer imam take kable doma, samo pojma nimam od kod so prisli
Sem pa preprican da sem videl tak kabel v Big Bangu (samo je bil zelo kratek).
Sem pa preprican da sem videl tak kabel v Big Bangu (samo je bil zelo kratek).
wonderboy ::
Jest sm drugač že najdu rešitev in sicer v trgovini Redline, kjer sm si ga dal delat po meri
mte ::
Hja sicer pa je to tko da rabiš en dvožilen kabel (ja, samo 2 od tistih pinov dejansko prideta v poštev za midi) in priciniš na konektor ki je bil v predpotopnih časih precej standarden za vse mogoče naprave in to je to...jih imam jaz tudi en kup, ampak večinoma so prišli iz kakšnih starih skladišč/arhivov a/v opreme, nekaj jih je pa doma narejenih..
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje kupiti tovrstni kabel in kako se mu rečeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1362 (1084) | hojnikb |
» | Klavir - PCOddelek: Strojna oprema | 2689 (2572) | Naabo |
» | Povezava na računalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1006 (917) | Jonnyy |
⊘ | Kako imeti zvok na TV ???Oddelek: Strojna oprema | 824 (749) | CaqKa |
» | Internet od kdaj???Oddelek: Loža | 1689 (1211) | gumby |