» »

Tušmobil - SGS II ponudba, ki je ni? Je to legalno?

Tušmobil - SGS II ponudba, ki je ni? Je to legalno?

nixons ::

Tako po lastnih izkušnjah kot pri starejših postih sem opazil, da je dobavljivost SGS2 pri Tušmobilu zelo slaba oz. je sploh ni!? Čakalne vrste naj bi po njihovih informacijah bile zeelooo dolge, poslovalnice pa enostavno 'ne vejo' kdaj naj bi aparati bili na razpolago.

Glede na to, da v Sloveniji NE primankuje SGSII aparatov, me zanima kaj ima Tušmobil za bregom?

Ali Tušmobil namerno podaljšuje rok oz. želi z vsemi čimkasneje podpisati aneks?
Je sploh legalno ponujati/prodajati nekaj kar nimaš oz. ne znaš povedati dobavnega roka?
Je to zrelo za inšpekcijo?

moxon ::

Ti bi se najprej z njimi tožaril, ko pa dobijo SGS II pa bi rad dobro poslovno prakso in odnose? Get a life! Zakaj sploh rineš k Tuš mobilu če ni za tebe? Si že plačal za aparat? Verjetno nisi, zato ne vem zakaj bi jih sploh prijavil inšpekciji. Verjetno si n-ti ki teži po telefonu ali prodajalcu ali pa svetovalcu o dobavnem roku aparata, njemu se pa sanja ne in reče "najverjetneje naslednji mesec". Če se ti tako hudo kolca po aparatu ga kupi na bolhi za 380€ pa bo mir pri hiši pa še vezan ne boš - zanj boš pa odštel nekje enako kot pri subvenciji. Ne jemlji me narobe, tudi meni gredo velike korporacije, ki izkoriščajo in nategujejo manjša podjetja in fizičarje na jetra ampak vseeno malo pretiravaš s temi grožnjami. Če bi bili Slovenci bolj složni in če bi se manj pritoževali nad IT firmami s telefoni bi bilo morda bolje pritisnit na politike in jih prevzgojit, kot pa kapitaliste h katerim sami rinemo. Odrasti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: moxon ()

BALAST ::

Vzami pri konkurenci in tako bodo vedeli, da naj ali poskrbijo za zalogo ali pa se sprijaznijo z izgubljeno stranko.

Še en primer: Če slučajno vidiš reklamo za premontažo zimskih pnevmatik 20€ in ko prideš tja in ti zaračunajo 30€, šele takrat jih lahko tožiš za nelojalno oglaševanje. Če pa ni zaloge, pa imajo lahko 1001 izdelek po 10x nižji ceni od konkurence, ker le s tem privabijo firbce, ki se mogoče odločijo za kak drug izdelek, čeprav je cena višja kot pri konkurenci.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

nixons ::

...moxon, noben ne grozi in nebi se z njimi kar tožaril, sploh tožarjenja nisem omenjal. Zanima pa me kaj si mislite ostali. Sicer cenim tvoj odgovor vendar tvoje ugibanje, kaj in kako bi jaz je totalno zgrešeno. S tem si pokazal, da bi moral odrasti nekdo drug, npr. ti.

MisterR ::

Ja nič, pač ga nimajo kaj zaj hočeš?

Kaj boš reko nato, da v Rutaru prodajajo 10k€ vredne artikle, dobiš pa jih lahko komaj čez 2 meseca, plačaš pa 50% vnaprej.

Resno, odrasti pol pa ti bomo zaželeli dobrodošli v svet odraslih ali drugače povedano, realni svet.

Robi :P ::

sej oni majo oz. držijo prodajo telefona nikjer pa niso omenili da jih imajo na zalogi torej (tu morš ahtat na podrobnosti!) Jih prodajajo uvažajo zastopajo ipd. ampak trenutno jim je pač zmankalo ( kot izgovor ) ti pa jim čist nič ne moreš ker niso rekli da jih majo na zalogi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
23476020 (17006) scipascapa

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562139152 (78692) kuglvinkl
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16532956 (21798) cholt45
»

Iphone uradno v Sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
21536639 (26183) Keyser Soze

Več podobnih tem