» »

Sony Ericsson Xperia ray

Sony Ericsson Xperia ray

tt2 ::

Ok, imam vprašanje, ampak se nanaša na vse sony ericssone, je pa res, da ko sem videl ta telefon, sem rekel: končno nekaj kar je majno in ima dobre specifikacije. Bolj me pa zanima, če morda kdo ve, če bo tale telefon v ponudbi pri nas, oziroma me bolj zanima, zakaj pri nas ni sony ericssonovih pametnih telefonov (teh ta boljših seveda)???

PS: a so morda napovedani kakšni majnši telefoni v bližnjih prihodnosti, ker tile novi galaxy s2, optimus 2x... ma to je že dobesedno opeka, jaz si pa vsekakor želim nekaj manjšega :D:D:D
  • spremenil: tt2 ()

Thunder wave ::

Sony Ericssonov pri nas bojda trenutno ni zaradi težav z dobavljivostjo. Sicer mi to ni najbolj jasno, glede na to kako majhno tržišče sploh smo. Vse večje države jih imajo že kak mesec brez težav, na Aim-high, ki je uradni uvoznik za SE v Slo pa datum prihoda kar naprej prestavlja.

tt2 ::

Kako je pa kaj kvaliteta. A je na ravni HTC, Samsung, LG..., ali so slabši, ali pa je to po domače povedano isto sranje drugo pakovanje??? :D

Thunder wave ::

Xperia ray je po moje njihov najkvalitetnejši telefon kar ga je SE naredil, saj je v celoti narejen iz aluminija. Sicer pa sem imel že kar nekaj njihovih telefonov in kvaliteta izdelave ni nikoli bila problem. Nameravam kupiti ali Xperio Arc ali pa Ray, ki mi je všeč, ker je veliko manjša.

pleomax ::

MEni je tudi všeč ta,ampak me skrbi kamera,ki se meni osebno zdijo precej slabše od samsungovih. Me zanima,če ta neka nova funkcija,da se ponoči vidi lepše deluje kaj.

GeForce ::

Nebi vedel, ampak največkrat zasledim da je Sony Ericsson v vrhu pri fotografiranju s telefonom (najboljše kamere v telefonih), ne pa tudi pri videoposnetkih.

HDvideo ::

Poglej na mobi svet tam ga bojo zagotovo imeli.
Xperia Arc, Play in Neo so bili pri njh takoj po datumu napovedanem za izid v evropi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: HDvideo ()

mareee89 ::

Kako ste kaj ponosni lastniki Xperia Ray zadovoljni z delovnjem mobilnika? hitrost? kamera, kvaliteta slik? koliko časa zdrži baterija ob normalni uporabi? Telefon sem danes od blizu videl in mi je čedalje bolj všeč, tako da koristne informacije dobrodošle.

BladE_ ::

Baterija zdrži 1-2 dni tako kot pri vseh Android telefonih, hitrost zadovoljiva, kamera dela dobre slike + Bravia Engine jih še dodatno popravi. Največja prednost je majhnost in dober hardware, do zdaj je bolj malo takšnih modelov.

Edit: Tole je tudi ena super igračka Xperia Active
Akcija - Reakcija

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: BladE_ ()

mareee89 ::

Te tanove Xperie ray, arc, mini imajo že zaščitno folijo proti praskam že tovarniško gor? lahko kdo to potrdi?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mareee89 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri mobitel mi priporočate ?

Oddelek: Mobilne tehnologije
142404 (1304) Mesar
»

Sony Xperia J

Oddelek: Mobilne tehnologije
63435 (3292) tado6
»

Nakup novega mobitela, kaj kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
449404 (7405) SLO_Matej
»

Nakup mobilnika za zahtevnega uporabnika

Oddelek: Mobilne tehnologije
444180 (2423) virta
»

Kateri android telefon - simobil

Oddelek: Mobilne tehnologije
436731 (5624) Thunder wave

Več podobnih tem