» »

cena dialupa (siol -studenstki)

cena dialupa (siol -studenstki)

nesposobnez ::

A je res da placas 'samo' narocnino in tel. impulze, vendar ne uporabe interneta?

hvala za odgovor.

wind ::

ne

tole sem nasel na njihovi strani:

Naziv storitve
Naročnina mesečno 1.180,00
Uporaba storitev (dostop do interneta in uporaba 0880 32320) min** 2,16 (1,20)

A se placas kaj drugega razen to? Ker, majo zelo nejasno narejen ...

Potemtakem naj bi siol bil cenejsi od arnesa (ce odstejemo narocnino, ki se pa skoraj pokrije z 12 urami, ki so zastonj).

Tr0n ::

Ja, placal narocnino in impulze. Je pa v bistvu zelo odvisno od tega, kdaj pa koliko si online. Jaz sem si izracunal, da bi mi prisel SiOL malce manj, ce bi bil vec online cez dan. Drugace pa je skoraj nekaj istega, kot ARNES.

PaJo ::

Ja no fajn je to, da imas tistih prvih 12 ur totalno zaston, niti impulzov ne placas, dalje pa placujes po urni postavki od siloa plus seveda impulze. Po moje se ti arnes bolj splaca, pac dobis racun zraven telfona in mas mir, ne rabis se ene dodaten narocnine:D
Sicer pa tudi Volja ma neke ponudbe, sem vceraj slucajno videl, neki sreberni in zlati paket, poglejte se to malo.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

volja je drazja od siola :)

Dirkac ::

Sam imam že dve leti Siolov študentski paket. Po novem je 12 ur na mesec brezplačnih, to pomeni internetni in telefonski del. Se pravi teoretično ob porabi 12-ih ur mesečno plačaš 1180 tolarjev naročnine in to je vse. Ostalo se računa po ceniku za študentski paket. Prejšnji mesec sem recimo porabil okrog 93 ur8-O in za to dal 8000 tolarjev.:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dražji klicni dostop do interneta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
578024 (6814) kriko1
»

ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
13114721 (10608) Bistri007
»

VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
12412405 (8437) swalow
»

Kakšni so dejanski stroški neta??

Oddelek: Omrežja in internet
231590 (1180) Tomi
»

Ponudnik interneta in hitrost modema