Forum » Zvok in slika » 5.1 zvok iz prenosnika
5.1 zvok iz prenosnika
stenc55 ::
Zdravo
Razmisljam o tem, da bi uporabil moj stari prenosnik za HTPC. Ker tukaj kjer sem trenutno ne morem zadeve sprobati, bom postavil n00b vprasanje: kako dobim iz prenosnika, ki naj bi imel HD zvocno kartico digitalni signal, ki ga bo potem moje ozvocenje (z coax in spdif vhodi) predelalo v 5.1 zvok. Ali je kje v nastavitvah, da namesto stereo analognega zvoka posilja ven digitalni signal? Zvocna je SIGMATEL STAC 92XX C-Major HD Audio.
Hvala
Razmisljam o tem, da bi uporabil moj stari prenosnik za HTPC. Ker tukaj kjer sem trenutno ne morem zadeve sprobati, bom postavil n00b vprasanje: kako dobim iz prenosnika, ki naj bi imel HD zvocno kartico digitalni signal, ki ga bo potem moje ozvocenje (z coax in spdif vhodi) predelalo v 5.1 zvok. Ali je kje v nastavitvah, da namesto stereo analognega zvoka posilja ven digitalni signal? Zvocna je SIGMATEL STAC 92XX C-Major HD Audio.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Televizor s HDMI, prenosniki brezOddelek: Zvok in slika | 1876 (1712) | Curious |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5317 (4585) | Primoz7 |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10180 (7989) | edublin |
» | Katero zvočno kartico za digiralno povezavo pc/reciever?Oddelek: Kaj kupiti | 1470 (1354) | bastadu |
» | Povezava stolp - Sound blasterOddelek: Pomoč in nasveti | 1174 (906) | gumby |