Forum » Pomoč in nasveti » Povezava stolp - Sound blaster
Povezava stolp - Sound blaster
kosa ::
Posedujem Sb live! 5.1 player in bi rad povezal Sonyev stolp (ima izhode line in , digita opticall in ). Povezava preko line out- line in ni problem , ker moresh samo zadet prave luknice:] Problem nastane ko hocem Sb povezat prek digital outputa . Kaj naj naredim , da mi bo uspelo. Povezem Digital out (sb) in stolp Digital in pa ne dela. Hvala za pomoc.
kosa
kosa
- spremenilo: kosa ()
Big_Al ::
Na receiverju izbrat tapravi input, na zvočni pa aktviraj znotraj mixerja digital only in še nekje je okence z možnostjo, da prepustiš AC3 dekodiranje zunanji enoti (nisem na svojem PC-u). Sicer pa že bilo nekaj tem na forumu....
Problem je to , da sem naredil , kar si rekel in mi ne dela . Je pomembna tudi kaksna druga stvar ? vezava sbja ,...?
gumby ::
ima 5.1 ločen digitalni izhod ali pa je ta kombiniran z center/sub izhodom? v tem primeru je treba nekje nastaviti, da naj pošilja digitalni signal na ta izhod...
opcija digital output only pomeni, da kartica pošilja samo digitalni signal - s tem je omogočeno snemanje iz več analognih virov naenkrat. to vsaj pri moji kartici (live! value, ta prva verzija) ni pogoj za digitalni signal...
opcija digital output only pomeni, da kartica pošilja samo digitalni signal - s tem je omogočeno snemanje iz več analognih virov naenkrat. to vsaj pri moji kartici (live! value, ta prva verzija) ni pogoj za digitalni signal...
aha hvala za pojasnilo . Sigurno gre za 2 . moznost , ki si jo navedel. Zdej je treba poiskati program , ki prenese digitalen signal na ta izhod. Mogoche kdo ve za kaksnega. Upam , da creative mini disc center podpira to. Upam.
glede digitalnega signala je pri meni tako:
-DD in DTS signal gre lepo iz DVD-ja direktno na izhod
-AC3 datoteka gre na izhod
-AC3 v AVI-ju pa dela probleme - deluje samo v BSplayer-ju (Intervideo dekoder)
- navaden zvok (MP3, igre) deluje normalno na dveh kanalih
-DD in DTS signal gre lepo iz DVD-ja direktno na izhod
-AC3 datoteka gre na izhod
-AC3 v AVI-ju pa dela probleme - deluje samo v BSplayer-ju (Intervideo dekoder)
- navaden zvok (MP3, igre) deluje normalno na dveh kanalih
ja idiot sem in se posipam s pepelom . Stolp ma opticni vhod. Mislim , da rabim konverter? .
kosa: ima samo optični vhod ali tudi navadnega (ponavadi oranžen ali rjav RCA-činč konektor)?
govno: kaj je smisel digitalnega izhoda, če na drugi strani ne bi bil digitalni VHOD
govno: kaj je smisel digitalnega izhoda, če na drugi strani ne bi bil digitalni VHOD
govno ::
Sony MHC-ZX30AV ... ima pa 5.1 kanalni DVD analogni vhod ... ali tri analogne 2.0 vhode ...
vse:
DVD 5.1 analogni vhodi
MD 2.0 analogni izhod
MD 2.0 analogni vhod
VIDEO 2.0 analogni vhod
MD digitalni izhod
globokotonec 1.0 izhod
vse:
DVD 5.1 analogni vhodi
MD 2.0 analogni izhod
MD 2.0 analogni vhod
VIDEO 2.0 analogni vhod
MD digitalni izhod
globokotonec 1.0 izhod
aha, zdaj mi je jasno... zadeva ima samo digitalni izhod za snemanje na minidisc, vhoda pa ne...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC -> smart tv -> hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 5847 (4969) | St235 |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5320 (4588) | Primoz7 |
» | Težave s konfiguracijo sistema 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1800 (1652) | settler |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7896 (6651) | gumby |
» | x-fi xtrememusic in katere zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 2114 (1928) | infiniti |