Forum » Strojna oprema » Kako znizat hitrost neta?
Kako znizat hitrost neta?
Cokolesnik ::
Imam kabelski dostop in me zanima, kako bi sam zacasno znizal hitrost svoje povezave v operacijskem sistemu WinXP, da bi lahko preizkusil, kako se neka spletna stran odpira pri doloceni hitrosti.
Pri analognih modemih smo imeli posebne AT ukaze s katerimi smo zaklenili modeme na zeljene hitrosti.
Ali bi to slo s kako nastavitvijo hitrosti prenosa podatkov na mrezni kartici ali kaj drugega?
Za odgovor se zahvaljujem.
Pri analognih modemih smo imeli posebne AT ukaze s katerimi smo zaklenili modeme na zeljene hitrosti.
Ali bi to slo s kako nastavitvijo hitrosti prenosa podatkov na mrezni kartici ali kaj drugega?
Za odgovor se zahvaljujem.
CaqKa ::
torej downclock modema?
da se.. podobno kot overclockanje modema. maš polno člankov v angleščini o tem. samo noben se ne nanaša na slo operaterje. vsaj jaz še nisem videl. sicer bo pa težko.. bolje koga prosit da ti z linuxom omeji malo speed.
da se.. podobno kot overclockanje modema. maš polno člankov v angleščini o tem. samo noben se ne nanaša na slo operaterje. vsaj jaz še nisem videl. sicer bo pa težko.. bolje koga prosit da ti z linuxom omeji malo speed.
aky ::
Seštej količino podatkov, ki se ti pretoči za stran in deli z 4 kb/s za modem, 7 kb/s za ISDN, 14 kb/s za dual ISDN...
Bye,
A.
Bye,
A.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z ISP-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1427 (1427) | Simptom |
» | Mobilna konkurenca ADSL/KABEL ponudnikom?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2696 (2696) | alien-w |
» | Kje je fora USB modemov ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1036 (864) | Brane2 |
» | ISDN hitrost?Oddelek: Strojna oprema | 1927 (1377) | Bane_ |
» | Kako kej hitr dowloadate?Oddelek: Loža | 1913 (1621) | Miran |