Forum » Igre » Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

BorutO ::
jebat ga s ceno ... ampak ker sem v angliji, bi verjetno komot si lahko kupil igro preko anglije nekje, da bi delovala v steamu, pred 1. februarjem, ker je en mio bonusa. :P
Se da narediti, na primer, nov steamov račun, pa vse narediš kot da si anglež, v bivstvu je ip angleški, le kreditna kartica bo na ime naročnika, pol pa kupim igro kot darilo v moj račun? Kdo kdaj sprobal kaj takega?
Se da narediti, na primer, nov steamov račun, pa vse narediš kot da si anglež, v bivstvu je ip angleški, le kreditna kartica bo na ime naročnika, pol pa kupim igro kot darilo v moj račun? Kdo kdaj sprobal kaj takega?

zadetek ::
kako pa je s prednaročili škateljnih verzij, a to dobiš 24. domov (slo trgovine) ali tisti dan odpošljejo ?
ali tudi dobiš 1m in-game money ali to velja samo za steam verzijo ? nisem še nikoli nič prednaročil
ali tudi dobiš 1m in-game money ali to velja samo za steam verzijo ? nisem še nikoli nič prednaročil

Pesimist ::
Zaj sem koncal storijo, vsak od likov ima miljardo na racuno. Precej majn kot 2.5miljardi kot so guidi predvidevali ceprav sem realtivno pravilno delal. Vse pac negre zaradi nestabilnega marketa.
Kaj pa naj zaj? Se da kak avto vkraden na cesti prilastiti.
btw. Ta market je tak hudo scriptan proti tebi da kr katastrofa. Sem vlozo celo miljardo v neko firmo in bi ze mala sprememba pol procenta dala lepo cifro a nix. Kajkoli naredim vse padne. Tak da tisto iz IGN drzi da je market cisto random sranje in ni povezano z nicemer razen tistih par Lester misij pa kaksen drugace ingame NPC tip.
Teorija o konkurencih firmah tudi ne drzi.
Kaj pa naj zaj? Se da kak avto vkraden na cesti prilastiti.
btw. Ta market je tak hudo scriptan proti tebi da kr katastrofa. Sem vlozo celo miljardo v neko firmo in bi ze mala sprememba pol procenta dala lepo cifro a nix. Kajkoli naredim vse padne. Tak da tisto iz IGN drzi da je market cisto random sranje in ni povezano z nicemer razen tistih par Lester misij pa kaksen drugace ingame NPC tip.
Teorija o konkurencih firmah tudi ne drzi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()

[D]emon ::
Ko pri Lesterju delas assassination misije (si jih je najbolje pustiti za cisto pred koncem) vlozis ves denar na vsakem karakterju v delnice podjetja tistega cloveka, ki ga bos poknil. Potem pocakas kaksen ingame dan in jih prodas. Profit.

Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Ja to splosno znano. Sej ni blema ker ze vem kak miljone delat. Zdaj mi je v 5 min uspelo 100plus naret iz miljarde. Vse kaj treba prebrat head news. Ta pa ta raste, kupi idi spat 1 ali 2x pa ze delnica up . Nemorem verjet da so to vsi zgresili do zdaj.

ma jaz sem ze kupo 5+ luksoznih avtov od 200k do 1m na komad pa kr zginejo. Ni jih pri policiji, ni jih v garazi ali pred hiso. Ki te so? Prvo sem mislo da game ni sejval pa sem sel gledat v telefon da mam kuplene. So pa pri policiji bli neki drugi vkradeni avti kao od early game.
Zgodovina sprememb…

ahac ::
GTA 5 PC DELAYED. Again.
Novi datum je 14. april.
Novi datum je 14. april.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

scipascapa ::
As for the PC version, Rockstar has apologised for the long wait gamers have faced and are offering $200,000 in-game cash to anyone who pre-orders the title as an apology.
Heaps of new screenshots have also been released, which you can see below.
Takrat bo že Bloodrayne, skoraj Batman, Witcher in ostale dobre igre, kje bo imel folk še čas za GTA V...no sej pirati bodo na svoje prišli.
Heaps of new screenshots have also been released, which you can see below.
Takrat bo že Bloodrayne, skoraj Batman, Witcher in ostale dobre igre, kje bo imel folk še čas za GTA V...no sej pirati bodo na svoje prišli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()

iloveboobz ::
GTA 5 PC DELAYED. Again.
Novi datum je 14. april.
Nigga what ?

Sj niso resni..
Še mal pa bomo dobil duke nukem forever :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iloveboobz ()

BorutK-73 ::
Zdaj jo pa še piratiziral ne bom. In ko bo 2€ jo bom mogoče kupil.
Praktično se delajo norce iz PC gamerjev.
In to ne bo zadnji delay, izid bo maja.
Praktično se delajo norce iz PC gamerjev.
In to ne bo zadnji delay, izid bo maja.

Pa dobro no ... boljše, da prestavijo igro in jo izdajo, ko bo vse delalo brezhibno, ne pa tak kot polovico "boom" iger, ki nekje igreš, pol pa pride do buga ... ne moreš narediti neke misije, predmeti izginjajo, ne moreš uporabiti česa ipd ...

fireX88 ::
Ne bo delala gladko, just another port from consoles
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

ahac ::
boljše, da prestavijo igro in jo izdajo, ko bo vse delalo brezhibno, ne pa tak kot polovico "boom" iger, ki nekje igreš, pol pa pride do buga
To je res, ampak.... GTA5 je originalno izšel leta 2013. Če leto in pol ni dovolj, da naredijo brezhiben port...

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Nekje je že problem, oni že vejo, ker igro izdelujejo, in vejo boljše kot mi, ki samo vemo nainštalirat igro in jo igrat. Mogoče so težave pri transformu iz konzole v PC (ali kako to naredijo), potem mogoče komande, in ostalo za PC verzijo. Očitno ni easy, ker rockstar je kar nekaj zaslužil zaradi konzol, tako da imajo verjetno kar dobre programerje ipd ...

Dami ::
Mhm, yeah, sure, you just keep telling yourself that

Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

fireX88 ::
ne vem, po toliko portih (mišljeno je na splošno), ljudje še kar upajo, da bodo začeli dobre porte delat...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*

delay je itk izkjucno zato, da poberejo cimvec preorderjov.
Da bi ta cajt nucal za piljenje ... Sure ;)
Da bi ta cajt nucal za piljenje ... Sure ;)

Oktan ::
Ampak Max Payne 3 je bil pa dobro optimiziran za PC. Nekje sem enkrat prebral da naj bi sedaj na GTA V PC delala ista ekipa, nevem pa koliko je to res.

SumTingWong ::
Fantje, imam i5 3570K, 16GB RAM in 660 Ti, kar je dovolj za recommended. To pomeni, da bom lahko igral na high nastavitvah ali medium-high (pri 1092x1080)? Nekako ne bi menjal še komponent, igro bom pa definitvno kupil original.

particle ::
No pri Rockstar in PC portih imamo zelo slabe izkušnje. GTA V za PC so izzid sedaj že parkrat prestavili, in potihem vsi upamo, da bo stvar dobro optimizirana. Ampak dokler stvari ne preizkusimo, ne bomo vedeli.
Naj tudi spomnim, da na GTA 4 za pc so bile minimum zahteve takšne:
memory: 1.5GB Vista / 1GB XP
video card: NVIDIA 7900 / ATI X1900 256MB
processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz / AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Pa vsi vemo kam si lahko vtakneš gta4 na takem kompu.
Naj tudi spomnim, da na GTA 4 za pc so bile minimum zahteve takšne:
memory: 1.5GB Vista / 1GB XP
video card: NVIDIA 7900 / ATI X1900 256MB
processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz / AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Pa vsi vemo kam si lahko vtakneš gta4 na takem kompu.

AapocalypseE ::
SumTingWong je izjavil:
Fantje, imam i5 3570K, 16GB RAM in 660 Ti, kar je dovolj za recommended. To pomeni, da bom lahko igral na high nastavitvah ali medium-high (pri 1092x1080)? Nekako ne bi menjal še komponent, igro bom pa definitvno kupil original.
Fant, boš moral kar sam sprobat na kakšnih nastavitvah boš lahko igral.
Grafično menjaj v bližnji prihodnosti in boš spet dober za nekaj časa.

Ve kdo kak dobiti tisti avto ka ma steel plate na oknah?
Zgleda kot da bi ga A Team ali MacGyver sestavila.
predvidevam sicer da je modificiran street car, samo vseeno nevem keri.
Zgleda kot da bi ga A Team ali MacGyver sestavila.
predvidevam sicer da je modificiran street car, samo vseeno nevem keri.
Zgodovina sprememb…

ok ze zvedo da je unlck po prvem heistu. Kar pomeni da moram za 200k apartment kupit in za 350k avto pol. Imam pa samo 500k total, ker sem ze kupo 4 seatera sem mislo da bo priso prav pa brezveze ker tak vsak z svojim fura v histu. :S
Zgodovina sprememb…

katimm ::
Morda kdo ve če je tole najceneje kar se da? Zdi se mi dokaj normalna cena. http://www.kinguin.net/product/95752/gr...

Zelnick ::
Morda kdo ve če je tole najceneje kar se da? Zdi se mi dokaj normalna cena. http://www.kinguin.net/product/95752/gr...
+22% davek še moraš računat. Na koncu te pride €52.45
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.

kaj ko bi naročil ob izidu, namesto da prednaročaš prej, potem se pa izkaže, da je port na PC en velik turd...

Dami ::
Zakaj pa davek na digitalni key?
Ker morajo vse firme ki poslujejo z EU od 1.1.2015 dalje zaračunati davek, glede na državo kupca.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

shadeX ::
iloveboobz je izjavil:
kaj ko bi naročil ob izidu, namesto da prednaročaš prej, potem se pa izkaže, da je port na PC en velik turd...
Ne bojo si privoščli tega, tako kot večina Ubisoftovcev. Vsaj upam :D

dr.Akula ::
Ne bojo si privoščli tega, tako kot večina Ubisoftovcev. Vsaj upam :D
Za to trditev nimaš nobene realne podlage, prej za obratno. Kaj takega lahko relativno samozavestno rečeš za CD Projekt Red in ostale, ki konsistentno dostavljajo optimizirane igre, Rockstar ni med njimi. Saj tudi jaz upam, da bo tokrat v redu, ampak res samo upam.
ni podatka

Blazz ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 128002 (409) | abyssus |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26176 (2205) | dronyx |
» | Watch Dogs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 72233 (28162) | legice |