Forum » Igre » Watch Dogs
Watch Dogs
Mitch ::
Tam po končanem transferju piše, da bo serial poslan pred ali pa vsaj na "release day". Kako je kaj s tem vi, ki že imate izkušnje z nakupom serialov na spletu?
Good Guy ::
Tam po končanem transferju piše, da bo serial poslan pred ali pa vsaj na "release day". Kako je kaj s tem vi, ki že imate izkušnje z nakupom serialov na spletu?
lohk greš kampirat pred štacune, al pa tkole dočakaš...
načeloma zadevo pošljejo prej, vsaj tok da zdownloadaš content, na dan releasa pa zadevo že lahko igraš
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Berserker ::
Sem edini ki sploh ni navdušen nad zadevo. Mislim da z oglaševanjem dajejo preveliki hype na zadevo.
Tole bo ali GOTY ali pa Epic Fail...
Povprečno bo. Noben ne zna razen Rockstars izdelat proper open world špil.
Vse AC igre so dokaj povprečne. Tale špil bo nekaj podobnega, samo da boš imel sodobno tehnologijo in prevozna sredstva.
legice ::
Jaz pa sem mnenja, da je AC do končanja Ezio zgodbe več kot odlična serija (naprej še nisem igral) in da je GTA katastrofa zadnja leta, oz. Rockstar. Znajo naresti občutek okolja, ampak igre so meni dokaj dolgočasne, s tem mislim vse od san andreas naprej.
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
Jaz pa sem mnenja, da je AC do končanja Ezio zgodbe več kot odlična serija (naprej še nisem igral) in da je GTA katastrofa zadnja leta, oz. Rockstar. Znajo naresti občutek okolja, ampak igre so meni dokaj dolgočasne, s tem mislim vse od san andreas naprej.
Res je da se je R malce izpel glede zgodbe in misij, ampak vseeno obvladajo sceno, okolje samo je pa top.
AC pa se mi je dokaj zagabil, sploh ne obvladajo stealth mehanike, zgodba je kr nekaj, grafika je zastarela, skratka tukaj kar dosti smrdi po štancanju.
AC definitivno štancajo. glede tiholazenj, to pa tudi mene moti že od nekdaj, ampak konec koncu to niso takšne igre, ampak bolj akcijske, tudi če le zaradi hitrosti dogajanja in gladkosti pretepov.
Bi pa bil presrečen, če uspejo naresti stealth AC igro
Bi pa bil presrečen, če uspejo naresti stealth AC igro
oo7 ::
Watch Dogs will be one of the "best-selling new IPs in recent memory," says Ubisoft
http://www.vg247.com/2014/04/17/watch-d...
http://www.vg247.com/2014/04/17/watch-d...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Tr0n ::
BladE_ ::
Na Steamu je prednaročilo 50€ pri G2A pa 25€. Nekdo tle mastno služi...
Jaz sem jo tudi preko Steama hotel, da bi jo imel lepo v zbirki ampak 50€ pa ne dam, če je pri G2A pol ceneje... sem jo kar pri G2A potem vzel.
Akcija - Reakcija
FlyingBee ::
vau, mogoče pade kakšna nova nvidia, s katero bo bundlana ta igra ... pod 770 verjento ne bo šlo gladko
Watch_Dogs - 101 trailer [UK]
Komaj čakam
Pri 8 minuti v videu pokaže, če hočeš lahko preko aplikacije v telefonu spremeniš Chicago v pekel
Komaj čakam
Pri 8 minuti v videu pokaže, če hočeš lahko preko aplikacije v telefonu spremeniš Chicago v pekel
Zgodovina sprememb…
kaj je to frostbite 3 pogon?
od DICE pogon, katerega uporabljajo v Battlefield igrah
kaj je to frostbite 3 pogon?
The Disrupt engine is a game engine developed by Ubisoft Montreal for Watch Dogs, by using dynamic simulation to simulate physical interactions realistically and seamless online connectivity. The engine was created to allow for cross-generation and cross-platform play.
miraldi ::
Zgleda kar OK špil.
Najbolj me skrbi kako se bodo obnašali avtomobili/motorji, torej sama vožnja. Da ne bo arkadno kakor v Sleeping Dogs kjer sem ieml občutk, da je avto na tirih. V GTA V pa mi tudi ni sedla arkadna vožnja bruh.. Konzolno sranje pač..
Najbolj bi bil vesel, če bi se vozilo tako kot v GTA IV.
Dejansko bo storyline dolg 30ur+?
Mora delat tebi in meni na 1920x1080 na High! Samo, da nebomo dobili kako slab optimatizirano sra**e
Najbolj me skrbi kako se bodo obnašali avtomobili/motorji, torej sama vožnja. Da ne bo arkadno kakor v Sleeping Dogs kjer sem ieml občutk, da je avto na tirih. V GTA V pa mi tudi ni sedla arkadna vožnja bruh.. Konzolno sranje pač..
Najbolj bi bil vesel, če bi se vozilo tako kot v GTA IV.
Dejansko bo storyline dolg 30ur+?
a bo na i5 2500k in 660 gtx 2 gb, 8gb rama to delala na 1680x1050p?
Mora delat tebi in meni na 1920x1080 na High! Samo, da nebomo dobili kako slab optimatizirano sra**e
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()
Average player which does free roam a bit tend to reach the end within 35-40h. But doing everything is close 100h.
http://www.gamespot.com/articles/watch-...
miraldi ::
Average player which does free roam a bit tend to reach the end within 35-40h. But doing everything is close 100h.
Kul, konkretna dolžina..Upam, da tudi globina..
Še vedno se nikjer ne vidi kako se obnašajo vozila. Da nebodo lesena(to uniči igro) pol bolš peš hodt.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Dobr so nardil, un korejček al kitajče pa ni znau več anglešk, haha.
Ta je huda ja kar pozabil je govorit Angleško
Zgodovina sprememb…
m0f0x ::
BladE_ ::
A prav vidim, da se igra valja že po travnikih?? Nekateri, ki smo jo kupili pa naj še čakamo?? Cmon...
Akcija - Reakcija
Bolf3nk ::
zadeva je mišljena za online igranje.
pirateki si lahko sp porinejo nekam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
Klemzz ::
Stvar so čist preteral s trailerji, špil mam na xboxu, grafike nom komentiru ker je stara konzola, kar se tiče igralnosti, nevem no, assassin's creed modern time s "hekanjem". Vožnja z avti je lesena, hekanje je kr neki, usak tretji človk k gre mim tebe mu ukradeš 200+ dnarja oz. mp3 itd.. Bom še probu mal naprej igrat, zaenkrat sm razočaran.
hojnikb ::
zadeva je mišljena za online igranje.
Kdaj je pa bil še online problem za pirate ?
#brezpodpisa
Bolf3nk ::
Diablo 3?
Sicer pa mislim to, da je špil narejen za mp. Da igralci igrajo med sabo. Da en drugemu delajo pizdarije med misijami. V sp pol teh stvari ni,kolikor sem zasledil v trailerju
Sicer pa mislim to, da je špil narejen za mp. Da igralci igrajo med sabo. Da en drugemu delajo pizdarije med misijami. V sp pol teh stvari ni,kolikor sem zasledil v trailerju
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
--MiRaLdInJo ::
Dobro jutro:
Glede igralnosti: povprečna, Grafika: nič posebnega(nedodelana), Vožnja za avtomobilom: katastrofa :S
Glede igralnosti: povprečna, Grafika: nič posebnega(nedodelana), Vožnja za avtomobilom: katastrofa :S
FlyingBee ::
--MiRaLdInJo je izjavil:
Dobro jutro:
kurčeve konzole
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ghost Recon: Wildlands (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 35357 (2898) | oo7 |
» | Watch Dogs Legion (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6814 (3625) | oo7 |
» | Watch Dogs 2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 13602 (7986) | Tr0n |
» | Homefront: The Revolution (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12640 (8392) | oo7 |
» | PC igre 2014 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 23328 (16299) | yayo |