Forum » Loža » domači čaj
domači čaj
zelenjava ::
Pozdravljeni.
Doma imam mešanico naravnega čaja v listih.rok je pretekel ravno 2 tedna nazaj.Zanima me če kdo ve,ali je še dober,ali je bolje da ga vržem v smeti.Če je še dober, mi povejte koliko časa drži še po roku trajanja.Lp
Doma imam mešanico naravnega čaja v listih.rok je pretekel ravno 2 tedna nazaj.Zanima me če kdo ve,ali je še dober,ali je bolje da ga vržem v smeti.Če je še dober, mi povejte koliko časa drži še po roku trajanja.Lp
Fave ::
Odvisno od hranjenja. Če je še original zaprt in je bil na suhem in temnem prostoru, potem je še uporaben.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
Brias ::
ce je bil v temi ( v zaprti omari ... ) v 2 tednih, sploh caj ne more propasti toliko da ne bi bil vec uporaben ... edino morda ce pise da mora biti v vreli vodi 5 minut, ga imej v vodi 5 minut in 1 sekundo :)
porabi ga do konca leta ...
porabi ga do konca leta ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kava? Zeleni čaj? Črni čaj? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48422 (2685) | mojsterleo |
» | Kako ohladiti sobo? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 47151 (39199) | energetik |
» | dostava štrukljevOddelek: Loža | 1830 (1058) | Alamar |
» | Skok v vodo (ki ima 5 stopinj) napotki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12489 (8677) | PINki |