» »

Francosko policijo moti spletna stran, ki objavlja posnetke policijskega nasilja

1
2
»

Markoff ::

Integriteta policije? Hey, f**kfaces, ustavna pravica do zasebnosti je rezervirana za fizične osebe. Za pravne osebe in za uradne osebe na dolžnosti pravice do zasebnosti ni.

Torej - radi bi kršili ustavno pravico drugim, zase pa jo zahtevate, čeprav je nimate?

F**k you and f**k Sarkozy, too.
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
in neizprosen boj proti neobstoječemu sovražniku - v zameno za državni denar
in neprofitno najemno stanovanje v središču Ljubljane. -- Tomaž Štih, 2021

Mehmed ::

antonija je izjavil:

Tukej ni slo za izgovarjanje, ampak zato, da so navijaci na tribunah ustavili varuhe zakona ki so krsili le-tega (in s tem so tudi navijaci prekrsili zakon, ampak kolikor vem so sodisca precej razumna ce prekrsisi zakon zato da bi preprecil drugo krsenje zakona).


Jao. Razumno sodisce bi opazilo, da je bilo posredovanje upraviceno in ne bi tezilo zanj. Samo razumno sodisce bi tudi opazilo, da je nadaljnje preganjanje policajev, potem ko ni vec nevarnosti in je namen dosezen, druga nepovezana zadeva. Tuki nimas vec izgovora da koga resujes, ampak se enostavno znasas nad policaji.

Mipe ::

Kateri butast policaj pa bi izvajal prekomerno nasilje pred celotno tribuno in kamerami? Sklepam, da se je navijač upiral aretaciji. Sploh pa mi gredo na živce tile kreteni, ki preplezajo varnostne ograje in gredo tekat po štadionu. Tam nimajo kaj iskati! Prav je, da dobi najmanj eno buško, da se bo kaj naučil o javnem redu in miru.

BlueRunner ::

Zadnjih X postov ti jaz citiram tvoje besede (copy/paste direktno iz posta),

Zadnjih X postov mi polagaš besede v usta in namenoma ne citiraš celotnega besedila ampak samo in izključno tako, da je vedno ampak čisto vedno izpuščeno na kateri stavek sem stran nazaj odgovoril. Potem pa to iz konteksta iztrgano besedilo obračaš in me sprašuješ stvari, ki me ne zanimajo.

Z eno besedo: trolaš.

Zgodovina sprememb…

Keyser Soze ::

Em, policija =! zasebna varnostna služba.
OM, F, G!

antonija ::

Citiran je bil tvoj cleoten odgovor, ves text ki si ga napisal (nad in pod njim so citati mojega texta). Se enkrat: Ce ti ni vsec kar si napisal, potem drugic raje vnaprej premisli kaj pises, ne pa zdej jokat moderatorjem naj izbrisejo tvoje nebuloze.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

BlueRunner ::

BlueRunner je izjavil:

Ce reveza tolcejo s koli par minut naesto da bi mu en naslonik koleno na glavo, drugi ga pa vklenili, je cisto krav da tud taki policaji fasejo nazaj. In to cimbolj, da bojo naslednic mogoce prebrali zakon in se ga drzali.

V bistvu ni. Edino prav je, da se jih pošlje pred sodišče, kjer se ugotovi težo njihovih dejanj ter določi ustrezno, z zakonom predpisano kazen. Nič več in nič manj.


To je celotno besedilo. Tokrat že drugič citiram svoj lasten post, ker si ti nesposoben storiti enako in še vedno goniš neko svojo zgodbo. Iz njega je jasno razvidno, da se ne strinjam s tem, da se bi morali policaji čim bolj fasati nazaj. Neka samoobramba, silobran in ostale zadeve o katerih fafljaš so zame nerelevantne, ker se sam izrecno napisal "čim bolj".

Silobran je, mimogrede, samo nujna sila, ki je potrebna zato, da nekaj preprečiš. Seveda, pa se je samo v tvojem bolanem umu nekaj zamešalo s tem, da vzgojen ukrep "čim bolj fasati" potreben zato, da se bo policija naslednjič ravnala po zakonu. To je nesprejemljivo in takšno razmišljanje lahko zraste samo v prazni buči nekoga, ki pravico vidi ne samo v sistemu oko za oko, temveč kar neposredno tako, da se bo nekoga prebutalo kolikor se le da. Ne glede na to, kaj je primerna sila ali celo nujna sila.

Ti si navaden nasilnež, opčinjak in žal v ničemer boljši od tistih, za katere javno pozivaš, da morajo čim bolj fasati. Tako kot so oni s silo pretiravali, tvoj cilj po tvoji lastni izjavi ni samo njim preprečiti nasilje, temveč nad njimi izvajati nasilje do te mere, da "se bodo naslednjič držali zakona". Očitno bi jih rad naučil lekcijo točno na tistem mestu. Brezprizivno in do takšne mere, kot se tebi zdi primerno. Judge, jury & execution, kot temu lepo rečejo Angleži.

Sedaj bom pa res dal mir, ker se se itak že v prvem stavku izdal. Seveda je pa potem lepo napadati slamnate može in odvračati od svojega lastnega pozivanja k nepotrebnem in pretiranem nasilju ter k jemanju zakona v svoje lastne roke. Sproti pa se še poskušaš skrivati za nekimi lepimi floskulami o samoobrambi. Me prav zanima kdo ti bo verjel, da je bilo govora o obrambi ali samoobrambi, če je tvoj cilj "da bodo fasali nazaj in to čim bolj". Tvoje besede, ne moje.

Pa trole tudi ni dobro hraniti.

Zgodovina sprememb…

antonija ::

Razen praznega nabijanja in poskusa splejati pogovor v drugo smer ti spet ni uspelo napisat nic novega. Iz tvojega prvotnega odgovora je jasno razvidno, da bi raje pustil nasilnezem da nadaljujejo, kot pa naredil karkoli da bi jih ustavil. Vsi poskusi lepobesedicenja in izgovarjanja na to "kaj si hotel povedat" tega ne spremenijo.

In ce me zato, ker zelim v prvi vrtsi ustaviti nasilneza, kdo oznaci za "navadnega opicjaka in nasilneza", so be it. Raje sem to kto hinavski lemming ki stoji ob strani, misno spremlja nasilje in se izgovarja "da bo pa ze sistem poskrbel za nasilneze" (in ves cas potiho upa da slucajno ne bo kdo pogledal proti njemu).

Z vsem svojim zmerjanjem, poskusi banalizacije (da ne omenimo selektivnega citiranja ki ga tako veselo ocitas drugim) in obesanjem na posamezne besede nisi naredil popolnoma nic, samo luknja pod teboj je se malo globlja. Keep digging troll, keep digging!
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Jupito ::

Ne nehat, vidva - tole se bere kot uvod v en oreng nasiln pornič!
I used to be with it, but then they changed what it was.
Now what I'm with isn't it and what's it seems weird
and scary to me. It'll happen to you!

Mehmed ::

antonija je izjavil:


In ce me zato, ker zelim v prvi vrtsi ustaviti nasilneza, kdo oznaci za "navadnega opicjaka in nasilneza", so be it.


Ej ce se ti gre samo za ustaviti ni problema, mislim da tudi z blujem ne.
Ce pa to eskalira v prevzgajanje z batinami pa je. To ne mores vec prodajat pod skusam pomagati oz. lahko, ampak samo sebi podobnim. Ker je navadno nasilnistvo, isto kot uno katero ga je izzvalo.

Iatromantis ::

Aktualno:


Policijski udarci ostali nekaznovani
Čeprav krivcev niso našli, tožilstvo ne išče več treh policijskih pretepačev, ki so se v celici znesli nad 18-letnikom

Rešil ga je posnetek

Zaradi domnevnega napada na policista v Hali Tivoli se je moral Jure S. zagovarjati celo na sodišču, kjer je povedal, da je hotel tistega večera samo čim prej priti iz dvorane in se izogniti pretepu. Ko je šel mimo policista, ki mu je kazal hrbet, se je ta nenadoma obrnil in ga udaril, nato sta v splošnem kaosu oba padla. Takrat so se ga z gumijevkami lotili še drugi policisti, je sodišče prepričeval mladenič, a bi ga kljub temu verjetno obsodili, če se ne bi pojavil televizijski posnetek Kanala A, na katerem se je jasno videlo, da je bil fant pravzaprav žrtev in ne napadalec.

amigo_no1 ::

In seveda nihče nič ne ve kdo je bil.Najbrž so bili policaji iz Madžarske, lol in wtf.
Za začetek se pogleda, kdo je bil takrat na dolžnosti, kdo je bil na terenu in kdo na postaji.Če si je mladenič&sojetnik zapomnil še kakšno zunanjo značilnost 3 "herojskih" policajev toliko boljše.
Samo če se krivca noče najti, je vsak izgovor dober.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: amigo_no1 ()

MrStein ::

woman punched by police at roadside...

A pri nas bi posnetek kaj pomagal?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

s6c-gEL ::

Mah, policaj bi dobil ustni opomin.Mrbit.

St235 ::

predvsem bi pa folk po forumu laahko dajal brezvezne komentarje.

Kaj misliš s tem, če bi posnetek lahko pomagal? ČE misliš na to, da bi se uporabil kot dokaz v postopku, potem je odgovor, da da ja, bi se lahko.

MrStein ::

Pomagal, da zmaga pravica.
Da pride posnetek na sodišče, je samo en korak pri tem.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Policijsko nasilje v skvotu Argo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7916026 (11172) drvo
»

Francosko policijo moti spletna stran, ki objavlja posnetke policijskega nasilja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
6511632 (7268) MrStein
»

Šolnine in poprov sprej (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
12131269 (22094) CaqKa
»

Slovenija obsojena zaradi mučenja! (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
586886 (5831) zavajon

Več podobnih tem