Forum » Pomoč in nasveti » koliko CD-jev lahko zapecem?
koliko CD-jev lahko zapecem?
bodom ::
zio.
kolk CD-jev lohk jst zapecem s pekacem?
mam LITE-ON 40/12/48. En frend mi je reku, da jih tm nekje okol 400 do 500. je to res samo tko 'malo'?
pa ali se pekac prej 'unici' oz. odpove, ce peces na visjih hitrostih...se pravi na 32× in vec...kot pri nizjih?
hvala za vase odgovore!
LP
kolk CD-jev lohk jst zapecem s pekacem?
mam LITE-ON 40/12/48. En frend mi je reku, da jih tm nekje okol 400 do 500. je to res samo tko 'malo'?
pa ali se pekac prej 'unici' oz. odpove, ce peces na visjih hitrostih...se pravi na 32× in vec...kot pri nizjih?
hvala za vase odgovore!
LP
AngelOfDeath ::
Nekateri pa imate ideje
garancija ni na število cdjev pač pa na določeno časovno obdobje.
Če bi pekač spekel samo 400-500 cdjev in pol crkno ga najbrž noben ne bi kupoval (ali pa bi ker bi pol stalno novega dobo)
Kolko cdjev pa lako speče pekač pa je čist različno in ni nikjer določeno.
garancija ni na število cdjev pač pa na določeno časovno obdobje.
Če bi pekač spekel samo 400-500 cdjev in pol crkno ga najbrž noben ne bi kupoval (ali pa bi ker bi pol stalno novega dobo)
Kolko cdjev pa lako speče pekač pa je čist različno in ni nikjer določeno.
hmm...
hocs rect, d me je tip po domace 'nategnu'?
tko kot si ti napisu zgleda kot d ma kao rok trajanja...ne vem, ne vem...
se kako mnenje?
LP
hocs rect, d me je tip po domace 'nategnu'?
tko kot si ti napisu zgleda kot d ma kao rok trajanja...ne vem, ne vem...
se kako mnenje?
LP
sej tko sm jst tud do zdej pravu...dokler me ni frend mal zmedu s svojo butasto izjavo...
torej...sibam po predpasnik in veselo na peko naprej!!!
LP
torej...sibam po predpasnik in veselo na peko naprej!!!
LP
Boky ::
Moj teac 55s(4x scsi legenda) je v stirih(ali petih?) letih spekel sigurno okrog 3000 cd-je in se vedno dela bp. Pece celo na 90+min smartbuy-e!
Tomi ::
To je zelo podobno, kot če bi rekel, da bodo pnevmatike po točno 10-11.000 km počile. Naenkrat.. Vsaj tako je izgledala tale tema..
metrodusa.blogspot.com
alf__ ::
hm moja dva zlata najbolsa pekaca 2x mitsumija iz kar nekaj let nazaj sta mi spekla vsak po vec kot 3000 cdjev pa sem jih potem prodal se zmer za kr uredu dnar ;)
sicer pa CDRWji so vedno slabse kvalitete...vcasih vem da je blo pod obremenitvijo non stop zdej pa kups cdrw res da das za njega 3x manj kot sem dal jzt takrat za double speed cdr, ampak se po 1-mu letu kar mocno pozna ce ga dnevno veliko uporabljas...je pa res da sem zelo vesel v dobi 40kratnikov in vec ker je cd u 2 minutah specen ne pa ucas..k sm celo noc pa dan mogu met 3 kompe przgane (2 sta pekla po 35 min 1 cd, na enmu je pa dolvleklo ;) )
Skratka ce nisi pirat in ga bos mel samo za backupe ga bos mel tok casa da bojo nehal prazne cdje delat tko k diskete ;)
sicer pa CDRWji so vedno slabse kvalitete...vcasih vem da je blo pod obremenitvijo non stop zdej pa kups cdrw res da das za njega 3x manj kot sem dal jzt takrat za double speed cdr, ampak se po 1-mu letu kar mocno pozna ce ga dnevno veliko uporabljas...je pa res da sem zelo vesel v dobi 40kratnikov in vec ker je cd u 2 minutah specen ne pa ucas..k sm celo noc pa dan mogu met 3 kompe przgane (2 sta pekla po 35 min 1 cd, na enmu je pa dolvleklo ;) )
Skratka ce nisi pirat in ga bos mel samo za backupe ga bos mel tok casa da bojo nehal prazne cdje delat tko k diskete ;)
Prjatu ::
Pri delovanju rekorderja je najbolj pomemben laser, ki ima svojo življenjsko dobo (ponavadi je izražena v urah), problem je namreč v tem, da po tem času (malo gor malo dol) izgubi moč in ne more več dobr pečt
Drugi problem pa je lahko v sami mehaniki ki se lahko obrabi ali razštela ter rekorder crkne zaradi tega
Drugi problem pa je lahko v sami mehaniki ki se lahko obrabi ali razštela ter rekorder crkne zaradi tega
Something else is controlling me!
hehe...zanimiv odziv
drgac pa nism pirat...mam pa ADSL in emulo ter DC++...torej je GB/dan vec kot prevec...in jih je treba kr pogosto zapect na CD-je.
sm dobu ta pekac ena 2 mesca nazaj...pa sm ze okol 300 CD-jev zapeku...
so pa tud dnevi, ko je treba narest na hitro backup diska (2x sm to delu...2x 30GB). pol pa gre tud po 40 CD-jev/dan.
LP
drgac pa nism pirat...mam pa ADSL in emulo ter DC++...torej je GB/dan vec kot prevec...in jih je treba kr pogosto zapect na CD-je.
sm dobu ta pekac ena 2 mesca nazaj...pa sm ze okol 300 CD-jev zapeku...
so pa tud dnevi, ko je treba narest na hitro backup diska (2x sm to delu...2x 30GB). pol pa gre tud po 40 CD-jev/dan.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec za Teac CD pekač ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1541 (1365) | N-E-O |
» | Lite on CDRW - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1958 (1465) | jest10 |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8945 (6360) | City |
» | Vzdržljivost pekačaOddelek: Strojna oprema | 1329 (844) | Mr.B |
» | Kako posneti glasbene CD-jeOddelek: Zvok in slika | 4045 (3675) | SpiDEr8 |