Forum » Hlajenje in modifikacije » modifikacija GF2 MX
modifikacija GF2 MX
DrSergioDJ ::
ok, iščem nekoga, k bi z mano probu narest iz GF2 MX --> GF2 Quadro mxr. To pomen, da mors znat spajkat, navodila mam, grafično mam. Lepo bi blo, če bi bil iz LJ, pa da si doma med počitnicami. PA da mal modificiramo še grafikulje
EMAIL
...
Dalmatinc ::
A bo kdo božčku pomagu al kaj. Slo-techerji move your ass.........
Aja jst sem exspert bolj za voodooje nimam najraje Mx-sov
Aja jst sem exspert bolj za voodooje nimam najraje Mx-sov
Bungee- ::
Segio kolk dela je to? In kolk natancno lotanje to zahteva ?? Jest mam opremo in znanje, ce te to zanima ...
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
ne, sej ne bo nič. ker zdej je šel ves denar v dele za vodno hlajenje, tko, da če bi se slučajno gf2mx kej pokvaru, pol brez grafikulje ostanem
...
DirectZ ::
Kr jest vem je predelava možna samo iz GTS-ja. Pa pri tem ne dobiš nobenega pospeška v špilih, razen v programih za CAD
Lahko pa probate pa prosim za objavo kako zadeva deluje :))
Lahko pa probate pa prosim za objavo kako zadeva deluje :))
mah, kje, ITAQ da se da tud iz GF 2 MX predelat. In, ja, vem da je pospešek samo v programih.
...
ns-miha ::
jest ma winfast geforce 2 mx > quadro2 mxr predelan pa se ne vid nec bols razen pr tetrisu je ene 666 slikc vec :)
joke!
za spile se ne pozna se pa pozna pri CAD aplikacijah, recmo kot je proinzinir in autokad :)
p.s. Sory za mojo anglescino, ampak ucila nas je ena prfoksa, ka je prsla zjutri v klas in rekla: good morning fantje in dekleta !!!
joke!
za spile se ne pozna se pa pozna pri CAD aplikacijah, recmo kot je proinzinir in autokad :)
p.s. Sory za mojo anglescino, ampak ucila nas je ena prfoksa, ka je prsla zjutri v klas in rekla: good morning fantje in dekleta !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popotovanje nekega odsluženega čipa (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6028 (3194) | Geo |
» | Pro engineer grafinčnaOddelek: Kaj kupiti | 1973 (1569) | Syus |
» | Flashanje Geforce 2 MXOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1856 (1377) | PrimozR |
» | Nokia 449Xa noče v DMPSOddelek: Pomoč in nasveti | 734 (658) | AngelOfDeath |
» | Tisti ki ste star 13 al pa 14 let mi povejte kakšne računalnike imate!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3294 (2673) | Flashar |