Forum » Omrežja in internet » Telemach, nonstop aktivnost prometa na modemu
Telemach, nonstop aktivnost prometa na modemu
Zurbum ::
Glede na to, da mi nikjer ne znajo povedati kaj bi bilo narobe, poskušam še tu.
Zadnji mesec opažam, da mi na routerju skozi utripa Internet lučka, kar označuje promet, tudi, ko ni nihče priključen nanj. Tudi, če router ugasnem, mi na modemu še vedno utripata ledici PC Link in Cable Activity. To se prej ni dogajalo, razen, če se je kaj vleko iz interneta....
Modem je Thomson.
Telemahovci mi ne znajo(nočejo) povedat nič koristnega.
Ali mi kdo nonstop skenira porte? DDOSa me ne, saj ni težav s ping-om ali DL/UL.
Vem, da ima še nekaj ljudi podobno težavo, ampak vsi tavamo v temi.
Zadnji mesec opažam, da mi na routerju skozi utripa Internet lučka, kar označuje promet, tudi, ko ni nihče priključen nanj. Tudi, če router ugasnem, mi na modemu še vedno utripata ledici PC Link in Cable Activity. To se prej ni dogajalo, razen, če se je kaj vleko iz interneta....
Modem je Thomson.
Telemahovci mi ne znajo(nočejo) povedat nič koristnega.
Ali mi kdo nonstop skenira porte? DDOSa me ne, saj ni težav s ping-om ali DL/UL.
Vem, da ima še nekaj ljudi podobno težavo, ampak vsi tavamo v temi.
Poldi112 ::
Kaj pa če priklopiš samo eno mašino direkt na modem in na njej pogledaš, kaj prihaja do tebe?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52129 (23879) | simone |
» | Napaka HTTP 403 - forbiddenOddelek: Omrežja in internet | 2119 (1961) | srus |
» | problem z navijanjemOddelek: Navijanje | 1024 (829) | asd_guy |
» | Kabelski modem nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 1064 (891) | HOPSI |
» | Kako inštalirat modem!Oddelek: Omrežja in internet | 1111 (1055) | element |