Forum » Pomoč in nasveti » Abit kt7a v.1.3 & ACPI
Abit kt7a v.1.3 & ACPI
swar ::
Ma men gre ze posteno na K**** ta ACPI!Nikakor ga ne morem izklopit v biosu in mi dela naslednje stale:
Vse kartice tako lepo skonfiguriram(mrezna,zvocna,grafa)da imajo vsaka svoj irq ter acpi doni svojega(ki si ga ne zasluzi ).Tabelca pred zagonom winsew lepo vse pokaze npr.
display 10
network 11
audio 12
acpi 9
Potem pa ko pridem v winse mi da pa vse zgoraj omenjene naprave na irq 11
Ce ma kdo tukaj podoben problem nej kej napise,ce bi mel moznost bi pretepu unga kretena k je ta acpi gor fuknu do smrti mamu mu je***!
Aja pa se to,v biosu vklopim usb in mu dam da ne sme usat irqjev,pridem v winse pa usbju dodelijo 2 irqja 10??wtf?
Bill Gates mamu ti je***
Vse kartice tako lepo skonfiguriram(mrezna,zvocna,grafa)da imajo vsaka svoj irq ter acpi doni svojega(ki si ga ne zasluzi ).Tabelca pred zagonom winsew lepo vse pokaze npr.
display 10
network 11
audio 12
acpi 9
Potem pa ko pridem v winse mi da pa vse zgoraj omenjene naprave na irq 11
Ce ma kdo tukaj podoben problem nej kej napise,ce bi mel moznost bi pretepu unga kretena k je ta acpi gor fuknu do smrti mamu mu je***!
Aja pa se to,v biosu vklopim usb in mu dam da ne sme usat irqjev,pridem v winse pa usbju dodelijo 2 irqja 10??wtf?
Bill Gates mamu ti je***
- spremenilo: swar ()
swar ::
tnx,nekaj takega sem iskal pa nisem nasel,vse lepo razlozeno...Sem pa opzail da znajo xpji bols popedenat te irq sharinge kot 2000
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IRQ v Windows XP - problemiOddelek: Strojna oprema | 1154 (1087) | OwcA |
» | IRQ9-ZA ZNORT!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1126 (989) | zile |
» | Problem pri zagonu računalnika!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1324 (1100) | Mr.B |
» | IRQ-ji???Oddelek: Zvok in slika | 1731 (1508) | andrej |
» | le zakaj??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2146 (1937) | Bungee- |