Forum » Izdelava spletišč » enclosure tag za RSS
enclosure tag za RSS
r0ks0n ::
Pozdravljeni!
To vprašanje sem zastavil že na kar nekaj slo in tujih forumih pa še vedno nisem prejel koristnega odgovora Nisem programer, php sem spoznal zgolj skozi spreminjanje nekaj datotek za potrebe Joomle zato sem v tem čisti začetnik. Kljub temu pa bi potreboval nasvet. V default Joomlini komponenti za RSS moram namreč dodati enclosure tag za fotografije. Vem zgolj to, da ta možnost sliko v RSSu ponudi kot priponko in je ne prikaže direktno. Zanima me, če že kdo od vas to delal...Lahko prilepim tudi kodo, če bi mi kdo znal svetovati?
Za odgovore se že vsem v naprej zahvaljujem!
To vprašanje sem zastavil že na kar nekaj slo in tujih forumih pa še vedno nisem prejel koristnega odgovora Nisem programer, php sem spoznal zgolj skozi spreminjanje nekaj datotek za potrebe Joomle zato sem v tem čisti začetnik. Kljub temu pa bi potreboval nasvet. V default Joomlini komponenti za RSS moram namreč dodati enclosure tag za fotografije. Vem zgolj to, da ta možnost sliko v RSSu ponudi kot priponko in je ne prikaže direktno. Zanima me, če že kdo od vas to delal...Lahko prilepim tudi kodo, če bi mi kdo znal svetovati?
Za odgovore se že vsem v naprej zahvaljujem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Reader se poslavljaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8740 (6123) | PrimozR |
» | Python templatingOddelek: Programiranje | 2437 (2258) | PrimozBo |
» | dober RSSOddelek: Programska oprema | 1049 (905) | Tody |
» | Mac OS X v slovenščini: SafariOddelek: Novice / Brskalniki | 7572 (6160) | Mavrik |
» | Slo-Techov RSSOddelek: Novice / Obvestila | 4798 (4466) | Yeznick |