Forum » Igre » Fallout 2
Fallout 2
MrShadow ::
Ne me gledat cudno, ampak me je prijelo da bi spet zaigral eno najbolsih rpg iger ki je kdajkoli izsla.
Ampak imam en problem:
Namrec cd od igre je bil kar nekaj let nekje zakopan med ostalimi cdji ki niso bili uporabni dolgo casa.
No in ko sem cd od igre dal v bralnik mi je izjavilo da datoteke setup.exe ne najde oz. ne more prebrati...poskusil sem vse mogoce, skopiral cd, naredil image, nevem koliko krat scistil cd, ampak ni pomagalo.
Zato prosim koga, ki bi slucajno imel doma oz. nekje pri roki cd od fallouta 2 da mi poslje setup.exe (us verzion)! na email.
hvala
lp
Ampak imam en problem:
Namrec cd od igre je bil kar nekaj let nekje zakopan med ostalimi cdji ki niso bili uporabni dolgo casa.
No in ko sem cd od igre dal v bralnik mi je izjavilo da datoteke setup.exe ne najde oz. ne more prebrati...poskusil sem vse mogoce, skopiral cd, naredil image, nevem koliko krat scistil cd, ampak ni pomagalo.
Zato prosim koga, ki bi slucajno imel doma oz. nekje pri roki cd od fallouta 2 da mi poslje setup.exe (us verzion)! na email.
hvala
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dobiti več informacij o napaki programa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 817 (683) | Jean-Paul |
» | M$ windows 95Oddelek: Operacijski sistemi | 1836 (1202) | christooss |
» | Težave pri Inštalaciji Win MeOddelek: Pomoč in nasveti | 982 (858) | Lith |
» | inštalacija WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (1218) | AngelOfDeath |
» | Win XP sistemska disketaOddelek: Pomoč in nasveti | 2380 (2150) | ABX |