Forum » Pomoč in nasveti » Win XP sistemska disketa
Win XP sistemska disketa
sampi ::
Jaz pa mislim da samo greš v raziskovalca, desni klik na disketni pogon, lastnosti, in tam piše za sistemsko disketo.
Borci ::
Ja, te diskete res delujejo v redu.
A pozna kdo rešitev, kako zapeči Windows XP Boot CD?
Nekje sem zasledil, da obstaja boot image, ki jo dodaš npr. v Nerotu in zapečeš. A pozna kdo kakšen link do tega?
A pozna kdo rešitev, kako zapeči Windows XP Boot CD?
Nekje sem zasledil, da obstaja boot image, ki jo dodaš npr. v Nerotu in zapečeš. A pozna kdo kakšen link do tega?
ABX ::
Sicer zdaj govorim malo na pamet.
Boot-aj z prvo stvar ki imaš (win98 boot disk) pejdi na cd in zalaufaj uni setup.exe ali karkoli.
Boot-aj z prvo stvar ki imaš (win98 boot disk) pejdi na cd in zalaufaj uni setup.exe ali karkoli.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Problem je ravno v tem, da mora biti Boot CD od XP-jev.
Če bi ta tvoj trik deloval, potem bi lahko vstavil kar zagonsko disketo win98 in potem na CD-ju setup, vendar piše da ta program ni napisan za dos.
Saj mora nekje obstajati Boot slika, ki naredi CD bootable.
Če bi ta tvoj trik deloval, potem bi lahko vstavil kar zagonsko disketo win98 in potem na CD-ju setup, vendar piše da ta program ni napisan za dos.
Saj mora nekje obstajati Boot slika, ki naredi CD bootable.
Hvala Polde, pravkar sem tudi sam odkril tale link. Škoda, da so navodila za Easy CD Creator, bom poskušal v Nerotu podobno nastaviti.
Polde ::
Še enkrat vse preberi pa boš videl da to lahko narediš samo v Easy CD Creator 5. Sam sem poskušal tudi v Nerotu, CDrWin ..., pa mi ni uspelo. Samo z Easy CD Creator 5 je šlo probi pa pol sporoč.
LP
LP
Ni da ni!!!
ABX ::
Da nisi ti probal z d(cdrom):\setup.exe ker ta(in d:\i386\winnt32.exe) kot v w2k je samo iz windows okolja. Ti probaj z d:\i386\winnt.exe ta naj bi delal pod dosom.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP namestitev brez uporabnega CD pogonaOddelek: Operacijski sistemi | 2708 (2462) | Mercier |
» | win98 boot cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1131) | Padly88 |
» | problem pri brisanju particijOddelek: Pomoč in nasveti | 795 (744) | lopatca1 |
» | WinXP: boot s CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1499) | freejack |
» | Win XP pa dos špiliOddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (1015) | chucki |