Forum » Pomoč in nasveti » ob zagonu se mi odpre......
ob zagonu se mi odpre......
Heisenberg ::
ko sem namestil drajverje za ati graficno in sem preden sem resetiral pc je bil odprt se en folder z vsebino instaliranih programov ATI, a ko se je pc ponovno zagnal je bilo to okno spet odprto...........to se sedaj ponavlja ze en teden in ne vem kako naj pcju dopovem da tega res ne rabim ob zagonu....
v registru sem pogledal po run in run once ter podobno a ni nic takega kar bi kazalo na ta folder......
prosim pomagajte ker stvar je moteca......
hvala
v registru sem pogledal po run in run once ter podobno a ni nic takega kar bi kazalo na ta folder......
prosim pomagajte ker stvar je moteca......
hvala
Yuk-0 ::
Mislim, da je v spodnjem levem ali desnem kotu okenca za obkljukat, ali zelis, da se ti to okno ob zagonu vedno odpre.
Kaboom ::
isti problem -sem imel- odpiralo mi je my documents folder... pa ga nikjer ni blo za ukinit tega autostarta...
zato pa sem ga lahko s programom Xteq X-Setup (home page ali Tucows) nekje v njem je opcija da podrobno pogledaš kaj se vklaplja v zagonu... saj se najde hitro...
zato pa sem ga lahko s programom Xteq X-Setup (home page ali Tucows) nekje v njem je opcija da podrobno pogledaš kaj se vklaplja v zagonu... saj se najde hitro...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Narcos Satanicos ::
eeeeeeee jest mam ist problem samo da gre za administrator folder... bom probou tist program...
Narcos Satanicos ::
Ja pr men je blo tuki (pč požen tist program pol pa):
startup/shutdown
startup
windows nt/2k/xp
autorun part 1
Najd program ki kaže na tist folder na disku ki se ti odpira, tko je blo pr men en 'speedometer' je kazou na administrator folder zato ga je pa skoz odpirou.
startup/shutdown
startup
windows nt/2k/xp
autorun part 1
Najd program ki kaže na tist folder na disku ki se ti odpira, tko je blo pr men en 'speedometer' je kazou na administrator folder zato ga je pa skoz odpirou.
Sims ::
Si šel na X-setup Default UI- For Powr Users?
Jaz sem našo to kaj je napisal Narcos Satanicos.
Jaz sem našo to kaj je napisal Narcos Satanicos.
sidney ::
poizkusi regcleaner. Super program za urejanje registra. izi tu juz , dobis ga pa tlele. probej
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sidney ()
jaz mam dost te zajebancije, renaejmal sem folder pa ni vec tezav, graficna in programje mi pa vse deluje, tist je po mojem samo temp folder
tam notri ga ni.....
mislim, da je tole error in povsem nenamenoma, pac je bil en potek dogodkov na katerega sistem (programerji) ni bil pripravljen in se je zgodil errorcek....
pac
mislim, da je tole error in povsem nenamenoma, pac je bil en potek dogodkov na katerega sistem (programerji) ni bil pripravljen in se je zgodil errorcek....
pac
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3687 (3069) | rockrose |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11788 (8868) | ripmork |
» | Kako obdržati linke do aplikacij, register in ostalo, ko reinštaliraš WinXP???Oddelek: Operacijski sistemi | 1603 (1351) | Lith |
» | Virus!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1304 (1087) | kuglvinkl |
» | Odpiranje folderja ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 771 (677) | poga |