Forum » Mobilne tehnologije » Mobitel zaračunavanje zavrnjenega klica?!
Mobitel zaračunavanje zavrnjenega klica?!
Primoz78 ::
Od sodelavke sem slisal naslednjo zgodbo:
"Kolegica ima "prijatelja" iz egipta in sta bila vedno dogovorjena, da ji on samo pozvoni na telefon in potem se dobita na Facebooku. To se je vleklo ene pol leta potem kar naenkrat ekstremno visok račun za Mobitel. Ko so zahtevali izpisek je bilo za vsak klic (ZAVRNJENI!) zaracunano cca. 1,50€/klic."
Ali je to res?
Lp Primoz
"Kolegica ima "prijatelja" iz egipta in sta bila vedno dogovorjena, da ji on samo pozvoni na telefon in potem se dobita na Facebooku. To se je vleklo ene pol leta potem kar naenkrat ekstremno visok račun za Mobitel. Ko so zahtevali izpisek je bilo za vsak klic (ZAVRNJENI!) zaracunano cca. 1,50€/klic."
Ali je to res?
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
pablic ::
Ja, toda toda to ni odvisno od Mobitela, ampak od lokalnega operaterja. Tudi v ZDA se zaračuna klic in ne vzpostavljena zveza.
Primoz78 ::
Tako mi je ona rekla, da je bilo par mesecev OK potem naenkrat bum.
Lp
Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
fosil ::
Jaz tej zgodbi ne verjamem.
Kot prvo ti račun izstavljajo sproti, ne pa enkrat na pol leta.
In kot drugo ti ne morejo kar zaračunati če te nekdo kliče, ti se pa ne oglasiš. V tem primeru bi ti lahko nekdo nabil račun.
Lahko ti sicer zaračunajo klic, ampak klic zaračunajo tistemu, ki kliče, ne pa tistemu, ki se ne oglasi.
Po moje je zgodba v resnici taka:
Nekaj časa je tip klical njo, potem pa opazil da se to plača in nato rekel naj raje ona kliče njega, takrat je pa potem prišel tisti visok račun.
Kot prvo ti račun izstavljajo sproti, ne pa enkrat na pol leta.
In kot drugo ti ne morejo kar zaračunati če te nekdo kliče, ti se pa ne oglasiš. V tem primeru bi ti lahko nekdo nabil račun.
Lahko ti sicer zaračunajo klic, ampak klic zaračunajo tistemu, ki kliče, ne pa tistemu, ki se ne oglasi.
Po moje je zgodba v resnici taka:
Nekaj časa je tip klical njo, potem pa opazil da se to plača in nato rekel naj raje ona kliče njega, takrat je pa potem prišel tisti visok račun.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaračunavanje zvonjenja v tujini?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2894 (1665) | SasoS |
» | Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 60383 (23282) | ttommy |
» | Mobitel Moneta - Naročnina za uporabnikeOddelek: Mobilne tehnologije | 18296 (16338) | stb |
» | Irce nadleguje slovenska telefonska prevara (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 32000 (28724) | AndrejO |
» | od kje tako velik racun za mobitel?!?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4041 (3265) | LuGi |