Forum » Pomoč in nasveti » Nedelovanje določenih tipk na tipkovnici-prenosnik
Nedelovanje določenih tipk na tipkovnici-prenosnik
Mitja1 ::
Spoštovani,
prosim za pomoč in sicer na prenosniku ne delujejo tipke : z,x,c,v,b,n,m, vejica, pika in preslednica. Ta težava se mi je že pojavljala, a sem jo rešil z resetiranjem rač. ali pa z obnovitvijo sistema na določen datum
a sedaj to ne morem več reštit tako: Zdi se mi, da je napaka programska ali pa je vklopljena določena funkcija?
Ima kdo kakšno idejo kaj bi to bilo?
Vnaprej hvala.
LP
prosim za pomoč in sicer na prenosniku ne delujejo tipke : z,x,c,v,b,n,m, vejica, pika in preslednica. Ta težava se mi je že pojavljala, a sem jo rešil z resetiranjem rač. ali pa z obnovitvijo sistema na določen datum
a sedaj to ne morem več reštit tako: Zdi se mi, da je napaka programska ali pa je vklopljena določena funkcija?
Ima kdo kakšno idejo kaj bi to bilo?
Vnaprej hvala.
LP
miranpozar ::
To diši po fizično okvarjeni tipkovnici. Mislim da te čaka obisk servisa. Lqhko pa prej probaš s kakšno live distribucijo Linuxa, da vidiš, če je res problem v Windows (po mojem ni).
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
#000000 ::
Ker laptop je to ? Mogoče ima kdo kako tipkovnico ki je OK pa ti jo lahko da za sprobat, da ne boš prec nove kupoval, ker lahko je res samo windows pobezljal. LP
DeeCoy ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 686223 (1279) | Shkorc |
» | Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27731 (3935) | boolsheat |
» | Simobil, ram2 pritožbaOddelek: Pomoč in nasveti | 7174 (6109) | St235 |
» | Kupil pokvarjen telefon - garancija ne velja - kaj storiti?Oddelek: Loža | 6790 (5813) | slomakita |
» | Tipkovnica za gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 15072 (13489) | 3man |