Forum » Pomoč in nasveti » slab wifi - prenosnik Toshiba L755-128
slab wifi - prenosnik Toshiba L755-128
waters ::
Prenosnik ima Atheros ar9002wb-1ng wifi adapter, ki pa zelo slabo vleče. Nameščen imam sledeč driver 9.2.0.419 imam kdo kakšen predlg, kako zadevo izboljšat. In pa še Windows 7 64-Bit.
LP
LP
RejZoR ::
Ponavadi pomaga če routerju povečaš moč anten. Običajno imajo moč anten 42mW. Če to dvigneš na 60 ali 70mW se bi moralo že kar dobro poznat. 100mW naj bo zgornja max vrednost katere ne boš presegel. Če uporabljaš največ ene 3 naprave v brezžičnem omrežju in si v okolju, ki je "prenaseljen" z WiFi signalom (npr bloki oz vrstne hiše) včasih pomaga če vklopiš Afterburner in Frame Burst funkciji. Takisto je pametno spremeniti Beacon Interval iz tovarniških 100 na 50 če je sprejem signala slab v dani okolici.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
waters ::
Izgleda da bo šel na servis saj, sem postavil poleg drug prenosnik - ima signal na polno.
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
nejodagreat ::
Mene je to zajebaval ko sem kupil nov laptop, potem pa sem videl, da imam v profilih za "varčevanje energije" (windows 7) nastavljeno "maksimalno varčevanje energije" za WiFi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čimceneje do večje wireless pokritostiOddelek: Kaj kupiti | 1622 (1297) | janezk999 |
» | Wi-Fi nevaren?Oddelek: Strojna oprema | 7574 (5793) | alexa-lol |
» | kako povečati WLAN signal v hišiOddelek: Omrežja in internet | 7569 (6396) | Karen |
» | Routerji in razredi po APEK ???Oddelek: Omrežja in internet | 3732 (2688) | ThinMan |
» | Delavnica izdelave Wireless antenOddelek: Novice / Kiberpipa | 8540 (6633) | VolkD |