» »

Kupujem LED LCD 3D kaj naj izberem?

Kupujem LED LCD 3D kaj naj izberem?

Kraljevic ::

Žiujo
Jst sm pa po dolgih letih se odloču da kupm clo LCD tv. Ker pa nism neki preveč biu pozorn na te stvari do zdej me zanima katerega naj si izberem?
Zaenkrat sem obtičal pri Sony-ju za 840€ Full HD 200hz, 3D, 40', pa še 2 očala 3D dobiš zraven. V big bangu in kjer koli drugje sem gledal je televizor okoli 800€ brez očal.

Bi mi lahko svetovali glede še katerega televizorja, ker vem da so SONY le preplačana znamka.
Bi pa imel v rangu do 800€ pa vsaj 40'

Hvala za pomoč

RejZoR ::

3D je overrated in useless. Raje namesto tega vzemi TV, ki vse drugo razen 3D opravlja bolje oz ima dodatne funkcije. Recimo da je npr samo "2D" ampak ima namesto Edge LED uporabljen Full LED, ki ima local dimming...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Kraljevic ::

a pa bi lahko recimo pokazal s primerom da si bolje predstavljam?
Ker pač 3D opcijo sem šele včeraj vzel v poštev ko sem videl podobnega Sonyja v Big Bangu. pa mi je biu kr všeč(sprobu sm ga z tistimi 3D očali k so prou za sonyje na baterije in z navadnimi pa je bila razlika tako velika da nisem mogel vrjet. ker do sedaj sem zmeraj mislil da je ta 3D kr neki pa me je učeri presenetil. res pa je da najbrš nebi ful gleda 3D ker bi mi že očala narobe hodila)
Prej sem gledal Samsung 5000 isto 40' za 500€ (znižan)
Zelo bi mi pomagalo če bi prilepil kak primer tvja če bi se dalo

Še enkrat hvala

Zgodovina sprememb…

RejZoR ::

Očala so dost nepraktična in nadležna, 3D pa ne prenašajo vsi najbolje. Tud 3D vsebin je nekaj ampak daleč od ponudbe "2D" vsebin. Zato se mi zdi še vedno bolj smiselno vložit denar v funkcije, ki jih boš izkoriščal večinsko in ne minorno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Kraljevic ::

aha sam kukr sm jst razumel je opcija da gledaš tut vsebine v 2D da ni nujno da zdej pa vse gledaš v 3D?
sej nerečem ševedno ni toliko vsebin za 3D kolikor bi si jih želel sam sej lahko preklapljaš med 2d in 3D? vsaj upam da nisem bil v zmoti.
Drugače pa bi pač glede na to da jst kupujem televizor na vsake toliko časa(nazadnje sem kupil pred 5imi leti ekran za PC do sedaj pa sem imel še škatlo 60cm :( ) xD kupil vsaj z opcijo 3D, da imam to možnost.
Se pa priporočam če mi predlagaš kakšen tv bolši od tega cenejši pa pač tut če nima 3D ker mi pač ševedno več pomeni kakovost kot pa nek 3D izdelek.

Imam pa še eno vprašanje glede na to da je ponavadi Sony samo preplačana znamka kaj misliš na ta televizor? je res tako zelo preplačan gleden na to kaj dobim za ta denar in kaj bi lahko pri konkurenci? Verjemi da nisem zdej nek fan Sonyja, je pa res da nevem kje naj kaj iščem.

Še enkrat hvala za odgovor. :D

slokii ::

Bi si kar sposodil to temo, da ne odpiram nove (skoraj) z enako temo.

Torej tudi sam kupujem nov TV. Velikost 50". Na trgu je trenutno poplava raznih LCD, LED, 3D, in nevem kaksnih funckij zraven. Uporabljam WD Live TV, tako da mi ni posebej pomembno ali bo igral vse formate videa, bi pa bilo zazeljeno, da ima SD card slot, mrezni prikljucek (ali celo wi-fi?).

Najpomembnejša se mi zdi kvaliteta slike na digitalni kabelski tv. Seveda če že kupujem na novo bi vzel full-hd, za gledanje blue-ray ipd. Slišal sem, da so dobri in ugodni LG, morda manj sony?

Prosim za kak nasvet, namig...da bo lazje steklo!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: slokii ()

sg23 ::

a ma kakšen smisel kupovati 55" 3D TV, če se gleda TV iz razdalje 4,5m?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup televizije

Oddelek: Kaj kupiti
4010506 (8824) Robert
»

3D Filmi? Ne pa ne! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11119351 (12367) kitl76
»

Nakup novega TV

Oddelek: Zvok in slika
358364 (7523) nejc1337
»

Lcd 3d televizija????

Oddelek: Zvok in slika
236350 (5939) kronos_10_
»

Best Buy ponuja zastonj Samsung Galaxy Tab 10.1 ob nakupu high-end Samsung 3D televiz

Oddelek: Novice / Android
409598 (7994) Keyser Soze

Več podobnih tem