Forum » Omrežja in internet » SiOL predčasna prekinitev pogodbe
SiOL predčasna prekinitev pogodbe
Jeremias ::
Pozdravljeni,
imam eno vprašanje glede prekinitve pogodbe pri SiOL-u. Že več kot pred 3 meseci je bil naročen internet paket trojček. Ker je hiša bila brez parice, se je naročilo tudi izgradnja parice. No Telekom je uspel po 3 mesecih prit, skopat 100m in položit bakreni kabel do hiše. Sedaj je že 3 tedne od tega, ko je bil položen kabel ampak še vedno ni nikogar da bi prišel priklopit internet in ostalo. Kar me zanima je to, če lahko sedaj prekličem pogodbo, ker se mi enostavno ne da več čakat teh lenuhov... Bilo je že poslanih x mailov in bilo opravljenih x klicev, vendar je vedno isti odgovor... "predano bilo službi za priklop" in tu se je vse vedno končalo. Mogoče ima kdo s tem izkušnje in ve, če se da to pogodbo preklicat? Šel bi šel iz principa k drugemu ponudniku.
imam eno vprašanje glede prekinitve pogodbe pri SiOL-u. Že več kot pred 3 meseci je bil naročen internet paket trojček. Ker je hiša bila brez parice, se je naročilo tudi izgradnja parice. No Telekom je uspel po 3 mesecih prit, skopat 100m in položit bakreni kabel do hiše. Sedaj je že 3 tedne od tega, ko je bil položen kabel ampak še vedno ni nikogar da bi prišel priklopit internet in ostalo. Kar me zanima je to, če lahko sedaj prekličem pogodbo, ker se mi enostavno ne da več čakat teh lenuhov... Bilo je že poslanih x mailov in bilo opravljenih x klicev, vendar je vedno isti odgovor... "predano bilo službi za priklop" in tu se je vse vedno končalo. Mogoče ima kdo s tem izkušnje in ve, če se da to pogodbo preklicat? Šel bi šel iz principa k drugemu ponudniku.
Lp
Jernej
Jernej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optika v notranjost hiše (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22083 (12470) | ToniT |
» | Dva modema v hišiOddelek: Omrežja in internet | 3520 (2851) | IL_DIAVOLO |
» | Nov priklop - drug ponudnik na Telekomovi optikiOddelek: Pomoč in nasveti | 7851 (7038) | cegu |
» | Kakšne so vaše izkušnje z SiOL trojčkom (telefonija, televizija, internet)?Oddelek: Omrežja in internet | 5362 (3895) | fosil |
» | SiOL ZELO poizveduje za T-2jevci ! Jim teče voda v grlo? :) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 18179 (10257) | pizdindim |