Forum » Omrežja in internet » DLNA LG BD390
DLNA LG BD390
Peter-skala ::
Živjo.
Do nedavnega je delovalo vse brez težav. Naenkrat pa blu-ray ne vidi datotek, ki so na mojem računalniku. Vidi računalnik ne pa datotek. Druge računalniki s popolnoma enakimi nastavitvami v enakem domačem omrežju pa vidi in dela brez težav. Ne dela pa od takrat naprej ko sem installiral igro F12011 razor. To je edino kar mi pade na pamet. Ima kdo kakšno idejo. Sem že ponovno nastavljal domače omrežje, prestavljal kable, resetiral routerje pa vse isto. Med računalniki dela skupna raba in tiskalnik samo blu-ray ne prepozna map v skupni rabi mojega računalnika, na katerem je vsa glasba in slike in filmi,...
Hvala za odgovor.
Peter
Do nedavnega je delovalo vse brez težav. Naenkrat pa blu-ray ne vidi datotek, ki so na mojem računalniku. Vidi računalnik ne pa datotek. Druge računalniki s popolnoma enakimi nastavitvami v enakem domačem omrežju pa vidi in dela brez težav. Ne dela pa od takrat naprej ko sem installiral igro F12011 razor. To je edino kar mi pade na pamet. Ima kdo kakšno idejo. Sem že ponovno nastavljal domače omrežje, prestavljal kable, resetiral routerje pa vse isto. Med računalniki dela skupna raba in tiskalnik samo blu-ray ne prepozna map v skupni rabi mojega računalnika, na katerem je vsa glasba in slike in filmi,...
Hvala za odgovor.
Peter
Obnovil sistem za en dan nazaj in dela. Sedaj installiram F1 nazaj, da vidim, če bo delalo ali je to težava.
Sporočim več.
Sporočim več.
Kot obljubljeno in natanko tako kot sem sumil. Zgleda je v sami instalacijo po vsej verjetnosti v crackanju kakšna zadeva, da onemogoči zunanje dostope do računalnika. Kakorkoli že zadeva rešena.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava računalnika in televizorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2370 (2039) | Dzhimen |
» | Netflix, oskarji in ekskluziveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9547 (8511) | Poldi112 |
» | Xbox 360 ne potrebuje Blu-rayaOddelek: Novice / Konzole | 5802 (4244) | Mr.B |
» | Blu-Rayi cenejši, a nepriljubljeni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 10340 (7560) | Gregor P |
» | Kam so šli vsi Blu-Rayi? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 9771 (7388) | kuglvinkl |