» »

Podivjani hormoni, zaljubljenost....

Podivjani hormoni, zaljubljenost....

Temo vidijo: vsi
1
2
3

Bananovec ::

Saj veš kaj pravijo, partner ni ovira.
BTW: Eni razmišljate zelo zelo zelo ozko.

Aja, nič bat, če je ne poznaš. Nekdo je napisal, da ljubezen traja dokler se spoznavaš. Ko veš vse o tej osebi, je konec.
Oziroma nekaj v tem smislu.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

Formula 1 ::

jest10 je izjavil:

nurmaln je izjavil:

Gladi je izjavil:

Dokaž ji da si pravi alfa samec in bo tvoja!

Sej nočem bit neki nesramen ampak bodimo realni... če na geek-forumu sprašuje kako osvojit žensko, potem so dobre šanse da ni alfa samec.


Še posebno, ko se gre za odpiralca te teme, kdor ga pozna iz drugih forumov;)(soncek, zajfa, master,...)

Pa je res on :D .Glede na to kaj sem prebral na enem drugem forumu mu predlagam da opere avto in ga znotraj posesa da če jo bo kam peljal da nebo šel z avtomobilom takim kot je prej prišel z njive :DD

gendale ::

jype je izjavil:

Super Sonic> Se razume, da je prvih par mesecev po porodu nekako vprašljivih, ampak potem se pa mora ujeti ritem, ker drugače tudi zveza ne zdrži, ker sicer bo moški izpadel. Enostavno pa se je potrebno zavedati, da pri pomanjkanju seksa pride do padca v zvezi, sploh, ko se to šteje v mesecih in je dokaj nesramno, sploh od mlajšega roda žensk, da se v tej smeri ne trudijo prav dosti.

Po carskem rezu ali kakšni še bolj zoprni operaciji je spolnost za precej časa izključena že zaradi povsem medicinskih razlogov. Jasno, da dekleta, ki na spolnost gledajo kot na (beri višje v mojem odstavku) družbeno pogojeno obveznost do partnerja, najverjetneje ne morejo biti najbolj zaželjena oblika spolnega partnerja in jasno, da bo v takem primeru spolnost precej daleč od tega, o čemer fantazira večina moških.

Tudi za odkrit pogovor o spolnosti potrebuješ partnerja, ki mu pred tabo ne postane nerodno, ki lahko sprejme kritiko in ki se je sposoben prilagoditi, da se doseže trajen kompromis v zadovoljstvo obeh (ali vseh).

oemdzi> White lie.. Sj ves da te malce rezveseli...

Zelo verjetno.

če ima spodaj težave zaradi carskega reza, te še vedno lahko zadovolji oralno

jype ::

šerif> če ima spodaj težave zaradi carskega reza, te še vedno lahko zadovolji oralno

Seveda. Če je nuja, dekle pa ravno v nezavesti, si pa lahko kar sam postrežeš, ali pa ti pomagajo otroci.

Za kako hudo nujo gre, vedno odločajo prioritete, ki si jih postaviš sam.

lambda ::

Prav neverjetno kakšne eni stresate tukaj. Žensko morda lahko na takšne in drugačne načine prisilite v spolne odnose (če se malo trdo izrazim, ker ni daleč od resnice, če se moškemu zdi to dolžnost ženske in da kmalu postane samska, če tega ne izpolnjuje), precej drugače pa jo je treba obravnavati, da se pri tem dolgoročno dobro počuti, si morda tega dolgoročno želi ter se počuti enakovredno ter ljubljeno. Če seveda veste kaj to pomeni, jype očitno že, nekaterim se pa ne sanja kaj veliko o tem, važno da vam ga potegne vsakič ko se vam zljubi ...

Super Sonic ::

Potem moraš pač zamenjat, ali pa živet s svojo odločitvijo.


Čeprav če si "uspel" ustvarit že družino, potem je kar zajeban spoznat, da si v zmoti. Dokler čustveno nateguješ le sebe, še gre.

Za kako hudo nujo gre, vedno odločajo prioritete, ki si jih postaviš sam.


Ja, čeprav da se razume. Že v času nosečnosti je seks na stranskem tiru, kar znese dobrih 8 mesecev, nekje pa kar vseh 9 in če temu dodamo če dobrih 6 po porodu, dobimo dobo dolgo od 1 leta do leta in pol, ko se načeloma ne seksa (vsaj ne s kakšnim pretiranim užitkom).

Od tam naprej je pa vse skupaj kot rehabilitacija po poškodbi. Nekatere se trudijo in uspejo z močno voljo hitreje, večini pa dol visi in futrajalo le svoj ego, in to lahko traja in traja. Vzporedno s tem, pa imamo moškega, ki v tem primeru čaka že leto in pol na neko naravno stvar, ki jo je prek prakticiral in je v njegovi navadi. Torej je zveza že leto in pol v krizi, samo nihče tega ne ve. Kdo se bo sedaj potrudil za koga in kdo bo nakladal komu, to je vprašanje. In potem kakor kdo kupi.

Pa še nekaj. Večina moških je prisotnih pri porodu in ravno tako trpi, podobno kot ženske. V "šoli za starše" je bil podan podatek, da statistika pokaže, da povprečju 2/10 tipov med porodom zlezeta skupaj, nek pozabljen % moških pa ima po porodu psihične težave kasneje v spolnosti. Razlika je le, da zna bit _na koncu_ ženska - mama, moški pa - prasec.

Pa še, poglejte koliko parov gre narazen v prvih parih letih po tem, ko ima otroke. Jasno, otroci zavrtijo gibanje življenja, ampak na račun zanemarjenja spolnosti gre v tem primeru veliko.

če se moškemu zdi to dolžnost ženske in da kmalu postane samska, če tega ne izpolnjuje


Ne gre za nobeno dolžnost, če se to dela po dolžnosti, par nima obstoja in bo razpadel. Gre za zanemarjanje tistega, kar imamo tipi v genih zapisano, da moramo počet.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

galu ::

Super Sonic je izjavil:

Gre za zanemarjanje tistega, kar imamo tipi v genih zapisano, da moramo počet.


In kaj je to, nategovanje vsake pupe, ki jo vidimo?
Tako to gre.

lambda ::

@Super Sonic:

Če je kdo takega mišljenja, bi bilo fino, da svoji bodoči življenjski sopotnici predstavi svoje stališče preden ima z njo otroke oz. še prej. Ženska ga potem načevlja, ali pa privoli v tak pogojni odnos, če je dovolj pritegnjena.

In revčki moški iz statistike, ki imajo po ogledu poroda psihične težave v spolnosti, ampak ženske, ki dejansko rodijo, pa le futrajo svoj ego, če imajo kakršnekoli (psihične ali fizične) težave v spolnosti 8-O

Resno me zanima kaj si tvoja misli o tvojem pogledu na situacijo, ko si ji pojasnil, da nima kaj futrat svojega ega?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lambda ()

jype ::

Super Sonic> Čeprav če si "uspel" ustvarit že družino, potem je kar zajeban spoznat, da si v zmoti. Dokler čustveno nateguješ le sebe, še gre.

Ah, ljudje se skozi čas lahko precej spremenijo in v odvisnosti od tega, kako si se sposoben prilagajat spreminjajočim se potrebam (lastnim in partnerja) se spreminja tudi kvaliteta odnosa. Pa ne gre samo za ženske: Vsaj v mojem primeru je bilo precej narobe to, da sem občutno pridobil na telesni teži (kar ni šlo na živce samo meni, ampak tudi partnerki, iz očitnih razlogov), kar pa sem zdaj precej popravil in posledično so se spremenile tudi spolne navade. Ko je partnerka postala mama, se je tudi precej spremenila (postala je bistveno bolj potrpežljiva), jaz pa sem globoko razmišljal o spremembah prioritet in precej spremenjenih frekvencah določenih družinskih opravil - več gospodinjenja in manj rekreativne spolnosti, eventuelno pa sklenil, da ko bodo otroci lahko samostojno počitnikovali, bo spet čas za tisto, čemur običajno rečejo poročno potovanje (in je zelo fino ponavljat, kolikor le gre).

Super Sonic> Gre za zanemarjanje tistega, kar imamo tipi v genih zapisano, da moramo počet.

To je IMHO preveč poenostavljeno rečeno. Ne dvomim, da obstajajo pari, ki si sporazumno dovolijo skakanje čez plot, ali pa se samozadovoljujejo in izbirajo druge oblike spolnosti brez penetracije, da lažje prebrodijo čas brez medsebojne spolnosti, pa tudi taki, ki se o tem ne pogovarjajo in raje čakajo, da se reči uredijo same od sebe (in pri nekaterih morda se, pri drugih pa ne). Tako moški kot ženske imamo v genih zapisano marsikaj, pa to še zdaleč ne pomeni, da ne zmoremo brez, če se tako dogovorimo, če pa se ne pogovarjamo, je možnosti za neprijeten razpad zveze bistveno več.

Se opravičujem originalnemu piscu, da smo vse hormone in zaljubljenost izrezali iz besedila, a se ne bi spodobilo pisat o tem v manj brezosebnem tonu, sploh pa v takem primeru ne bi preživelo družinske cenzure.

Super Sonic ::

ki dejansko rodijo,


Zdej ne vem koliko blizu poroda si bil in kakšno izkušnjo imaš. Gre za precej širok pojem, kjer je glavni pač ta akt. Bolečine, ki žensko spremljajo so pa različne. Nekatere rodijo v 3 urah, nekatere v 14 urah. Nekatere rodijo z epiduralno pomočjo, nekatere s pomočjo Ultive, katere s pomočjo carskega reza, nekatere pa "naravno".

In so ženske, ki po porodu zamahnejo roko in pravijo, da je hujši zobobol in so ženske, ki ne bodo šle več rodit. Zanimivo je kakšne oprane copate ste nakateri, da imate porod označen kot nekaj najbolj brutalnega v življenju ženske, kot apriori.

Moški pri porodu? Od kdaj oz. čigava ideja je to bila? Tam si praktično brez moči, ženska tako ali tako vdihava vsaj tisti plin od katerega je z vsakim vdihom bistveno bolj zadeta (večina žensk se tako ali tako slabo spomne kaj je bilo pred aktom), sestre te odrivajo stran, ko gre zares, torej moški pokasira:
- obilo zmerjanja,
- jok in bolečine osebe, ki jo ima rad,
- in vizualno predstavo kako to zgleda, ko otrok prileze ven. Kolega je za "nagrado" dobil močan curek krvi mimo glave in urgenco 6 žensk, ki so ga spravile ven, kjer je že rolal predstavo, da bo ostal sam z otrokom.

Skratka, nam je izi. Itak.

Pa še, moja je rodila s pomočjo Ultive. Zadeva je zgledala tako, da je 3/4 poroda prespala (oz. vsi popadki so bili zamašeni s pomočjo Ultive). Ker Ultiva deluje momentalno so je pred porodom odklopil in se je praktično v zadnji stadij spravila povsem pri močeh in brez bolečin. Torej, medicina še kako pomaga ženskam, da probajo trpeti čim manj.

Resno me zanima kaj si tvoja misli o tvojem pogledu na situacijo, ko si ji pojasnil, da nima kaj futrat svojega ega?


Moja me ima zelo rada. Ker sem pošten in povem tisto kar mislim. Pa še rad jo imam, pardon, ljubim jo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

jype ::

Super Sonic> Moški pri porodu? Od kdaj oz. čigava ideja je to bila? Tam si praktično brez moči, ženska tako ali tako vdihava vsaj tisti plin od katerega je z vsakim vdihom bistveno bolj zadeta (večina žensk se tako ali tako slabo spomne kaj je bilo pred aktom), sestre te odrivajo stran, ko gre zares

Prvič sem bil tudi jaz tiho in zgolj poslušal, pri poznejših porodih sem bil pa že pametnejši od vseh prisotnih in zagotovil, da se je spoštovalo želje partnerke kljub vihanju nosov osebja. Še raje bi videl, da bi rodila doma, pa živimo predaleč od urgentnega bloka, da bi si to drznil privoščit. Prvič so administrirali oksidul in oksitocin in vse tisto, kar bi moralo biti rezervirano za nujne primere, ker je pri normalnem porodu kontraindicirano, pozneje pa brez vsega, z manj stresa, po pričevanju porodnice manj bolečin in precej hitreje.

Verjamem, da take reči niso za vsakogar, a jaz sem brez težav ohranil trezno in hladno glavo in se reči lotil z vso resnostjo, za kar sem bil tudi deležen iskrene zahvale porodnice, ki med porodom zelo težko prosi ali oporeka komurkoli, ki ni pripravljen sodelovati z vso predanostjo, ki se od prisotnih pri porodu pričakuje (in po mojih izkušnjah je takšnih žal zelo malo - naleteli nismo niti na enega takšnega zdravstvenega delavca, čeprav sem prepričan, da obstajajo).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

BigWhale ::

Super Sonic je izjavil:

Jasno, da dekleta, ki na spolnost gledajo kot na (beri višje v mojem odstavku) družbeno pogojeno obveznost do partnerja...


... slej ali prej postanejo samske.


Sto ljudi, sto cudi. Jaz poznam eno, ki se bo za moza potrudila ne glede na to kako je utrujena in zmatrana in kdaj pride iz sluzbe in kak dan je imela. Ona se cuti dolzno in se bo potrudila. "Saj ne traja dolgo...", pravi. Njen moz je srecen, njenim sodelavcem se pa zdi, da je ona sanjska zenska. 6x na teden v povprecju!

:)

Super Sonic ::

Ah, ljudje se skozi čas lahko precej spremenijo in v odvisnosti od tega, kako si se sposoben prilagajat spreminjajočim se potrebam (lastnim in partnerja) se spreminja tudi kvaliteta odnosa.


To je res, vsi se zelo spremenimo. Torej je treba odčitat za koliko se lahko nekdo spremeni, ker potem, ko bo družina zunaj je mal kriza razlagat, da živiš z X osebo. NO, sej preživi se vse, samo vprašanje je kako.

saj v mojem primeru je bilo precej narobe to, da sem občutno pridobil na telesni teži


Ja, pa si se potrudil in nekaj naredil zato. In enako je fizično in psihično okrevanje po porodu. Lahko kaj narediš zato, da se spraviš v formo, lahko pa stagniraš in čakaš. Najverjetneje partnerja, da znori. Ko je govora o zdravstvenih težavah pa mislim, da je večina moških razumnih. Čeprav tlele gor enim kar fajn seka po buči, tko da za ta odstotek razumnih ne dam roke v ogenj.

To je IMHO preveč poenostavljeno rečeno.


Koliko je poenostavljeno ne vem, drži pa.

Prvič sem bil tudi jaz tiho in zgolj poslušal, pri poznejših porodih sem bil pa že pametnejši od vseh prisotnih in zagotovil, da se je spoštovalo želje partnerke kljub vihanju nosov osebja.


Praviloma je vsak naslednji porod lažji; vsaj tako mame z več otroci. Jasno, so lahko zapleti, ampak lažje gre, če ne drugega, si izkušen. Prvič pa pametovati tam po porodnišnici... bi rad videl junaka. Jaz sem samo kimal in pač zaupal osebju. Sicer je bilo pa pri nas drugače, saj imava dvojčka. Porod kot sem je pa izgledal tako, da je bila v veliki večini časa na Ultivi, nato pa podana v akt, kjer so zadnji trenutek ugotovili, da ni vodilnega otroka in da hočeta skupaj ven, torej je sledil carski rez.

Praktično je bilo brez nekih čudnih ekcesov, ampak jaz od vsega čustvenega 1 teden nisem jedel in shujšal za 5kg.

Verjamem, da take reči niso za vsakogar


Generalno bi jaz tudi rekel, da za večino niso, ker ni lahko to gledat. Jasno, če imaš osebo rad. Verjamem pa, da zna bit drugič že bolj plodno to sodelovanje.

Ona se cuti dolzno in se bo potrudila.


Hja čeprav, če si to tako razlaga, bi rekel prej, da ji že paše. Mislim, da sem si pod to "dolžnost" predstavljal žensko, ki tega noče, pa dela to zaradi moža.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

jype ::

Super Sonic> Hja čeprav, če si to tako razlaga, bi rekel prej, da ji že paše. Mislim, da sem si pod to "dolžnost" predstavljal žensko, ki tega noče, pa dela to zaradi moža.

Mene še bolj skrbi za tiste, ki si morajo vsakič znova izmisliti razlog, zaradi katerega se obred odloži, ali pa tiste, ki morajo stiskati zobe.

Šestkrat tedensko se sicer sliši super, ampak jaz imam preveč razvit čut za družbeno odgovornost:

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: jype ()

BigWhale ::

Super Sonic je izjavil:

Pa še nekaj. Večina moških je prisotnih pri porodu in ravno tako trpi, podobno kot ženske.

Ah, daj no daj. Jaz niti enkrat nisem kaj hudo trpel niti ni blo vse skupaj nevem kako stresno zame, dasiravno so bile obakrat komplikacije.

Super Sonic je izjavil:

Pa še, poglejte koliko parov gre narazen v prvih parih letih po tem, ko ima otroke. Jasno, otroci zavrtijo gibanje življenja, ampak na račun zanemarjenja spolnosti gre v tem primeru veliko.


Ne, ne. Vecji problem je to, da pari ostajajo skupaj zaradi otrok in pa, ker delajo otroke zato, da bi tako prebrodili trnutno krizo v zvezi.

"Joj, zdej bova mela pa dojencka, zdej pa morva skupi ostat!"
"Mal nama skriplje, pa se ne razumeva najboljs na cajte, sam bova zdej dojencka nardila, pa bo vse kul!"

To sta dva kar precej pogosta stavka, ki ju dostkrat slisis tako od moskih kot od zensk. Pri moskih je se 'alfa-samec' verzija: "Zdej k mava otroka pa morm ostat pr njej in poskrbet za druzino!" Na zalost je pa v vecini teh primerov boljs, da gredo pari narazen se preden delajo otroke ali pa tudi ce so slucajno nardil otroka.

Otrok je v zvezi taksna sprememba, da je seks le eden izmed dejavnikov zaradi katerih se potem pari locujejo. Je pomemben ampak ni pomembnejsi in se brez tega lahko zdrzi dalj casa.

Super Sonic je izjavil:

Ne gre za nobeno dolžnost, če se to dela po dolžnosti, par nima obstoja in bo razpadel. Gre za zanemarjanje tistega, kar imamo tipi v genih zapisano, da moramo počet.


V genih imamo marsikaj zapisano in ne pocnemo vedno tega in na koncu je to samo en bebav izgovor moskega, ki ni zrel za partnersko zivljenje in je sel otroka delat brez, da bi vsaj malo vedel v kaj se spusca.

Super Sonic je izjavil:


Ona se cuti dolzno in se bo potrudila.

Hja čeprav, če si to tako razlaga, bi rekel prej, da ji že paše. Mislim, da sem si pod to "dolžnost" predstavljal žensko, ki tega noče, pa dela to zaradi moža.


Verjetno jo osrecuje to, da je moz srecen. Na vprasanje, ce ji res pasejo nekaj minutni (dobesedno) spolni odnosi, ni odgovorila... :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BigWhale ()

Super Sonic ::

Ah, daj no daj. Jaz niti enkrat nisem kaj hudo trpel niti ni blo vse skupaj nevem kako stresno zame, dasiravno so bile obakrat komplikacije.


Ja veliko je že od samega poroda odvisno. Kot sem že rekel; trajajo od 3 pa 10,12,14 ur. Težko je to definirat, vsekakor pa moška vloga pri tem dogodku niti nujna, kar navsezadnje potrdi trenutna statistika in pa sama zgodovina, ko se ženske same rojevale. Babica v šoli je rekla, da imajo pogosto še večje težave, kot s samimi porodnicami, s paničnimi tipi, sploh če zlezjo skupaj, ponavadi že z glavo kam udarijo in jih je treba še na urgenco peljat. Pa to ni vic.

Vecji problem je to, da pari ostajajo skupaj zaradi otrok


Hja, pari skupaj zaradi otrok. Večno zgražanje. Vprašanje je kakšen je odnos. Poznam, res da, samo 1 tak par, ampak njima gre načeloma čisto ok. Sta vsak zase, pa vendar za družino. Verjetno bolje kot da on vidi otroke samo takrat in takrat, in ona ima otroke ves čas na grbi. Skratka, sta še našla tudi v tem. Problem zveze je če ni spoštovanja več, če ni spolnosti, če ni pogovora in če se pojavi raznovrstno nasilje. Pri moških fizično, pri ženskah psihično. Takrat pa ni več člena, ki naj bi to skupaj držal.

To sta dva kar precej pogosta stavka, ki ju dostkrat slisis tako od moskih kot od zensk. Pri moskih je se 'alfa-samec' verzija: "Zdej k mava otroka pa morm ostat pr njej in poskrbet za druzino!" Na zalost je pa v vecini teh primerov boljs, da gredo pari narazen se preden delajo otroke ali pa tudi ce so slucajno nardil otroka.


Ja ne vem kaj bi rekel. V življenju delamo različne napake. Če ti vržem v glavo poušter je to napakica, če ti pa vržem v glavo likalnik, je pa mal večja težave. In enako je v zvezi, delaš napakice, napake in NAPAKE. Slednjih pač, če si toliko kolikor odgovoren, ne boš prezrl in probal iztisniti maksimum. Če gre gre, če ne gre, žal ne gre. Vsekakor pa je, ko je otrok zunaj, zadeva težja in vsem okoli je lažje biti general.


V genih imamo marsikaj zapisano in ne pocnemo vedno tega in na koncu je to samo en bebav izgovor moskega, ki ni zrel za partnersko zivljenje in je sel otroka delat brez, da bi vsaj malo vedel v kaj se spusca.


Ne vem če je to tako lahko rečt. Vsekakor ni sam kriv, da je tri leta brez kvalitetnega seksa, ker se una spravlja k sebi. In obratno, če sam nič ne postori v tej smeri.

Na vprasanje, ce ji res pasejo nekaj minutni (dobesedno) spolni odnosi, ni odgovorila... :)


Jaz tudi ne bi ;)

Mene še bolj skrbi za tiste, ki si morajo vsakič znova izmisliti razlog, zaradi katerega se obred odloži, ali pa tiste, ki morajo stiskati zobe.


To je res kriza, mnogi pa tako živijo. Jaz si tega ne predstavljam.

Šestkrat tedensko se sicer sliši super


Jaz trenutno prakticiram 7x na teden, po 10 letih se mi to ne zdi slabo, če se malo pošalim. Važno je, da je nama super.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

gendale ::

a lahko en moderator razcepi to temo, op sprašuje o tem kako (oziroma če sploh) naj dobi zasedeno žensko, ne pa o filozofiji partnerskih odnosov
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

D3m ::

Dobro ste razcepili temo :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

jype ::

Kaj sitnarite, zdaj vsaj ve, zakaj noče met nič z njo!

D3m ::

:)) razložili do potankosti.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: D3m ()

lambda ::

Super Sonic > Moja me ima zelo rada. Ker sem pošten in povem tisto kar mislim. Pa še rad jo imam, pardon, ljubim jo.

Če stvar res štima kot mora, potem je super. Le iz tvojih besed je izgledalo, kot da si ni želela, pa je marsikdaj morala. In da če bi slučajno imela kake psihofizične težave, da se vseeno nima nič za izgovarjat ... Jasno je, da se je treba pogovarjat in če se na nek normalen način doseže konsenz, je ok. Ampak tvoji tak tempo očitno paše, dvomim da to počne ker bi morala. Malo jih je, ki bi to počele desetletja samo zato, ker bi morale. Pač tudi v njenih genih je, da ji paše, če je zadovoljna s svojim decom ...

Super Sonic > Ne vem če je to tako lahko rečt. Vsekakor ni sam kriv, da je tri leta brez kvalitetnega seksa, ker se una spravlja k sebi. In obratno, če sam nič ne postori v tej smeri.

Sam je kriv, če popoldne oba prideta iz službe domov in se on vrže pred TV za par ur s pivom v roki, ženska mu skuha večerjo, popedena otroke, kuhinjo, opere in polika cunje, on pa pričakuje, da ko bo dala otroke spat, ga bo pa strastno napadla v seksi spodnjem perilu. Apeliral sem na te primere, ker je zelo malo žensk, ki bodo kaj takega delale iz dneva v dan. Treba je dosežt eno zdravo mero za razdelitev aktivnosti, ki jih počnemo, pa to potem zvečer precej rajši naredijo in običajno je seks še precej boljši, ker ni le "saj ne traja dolgo ... ". Nekatere lahko osvojijo Nango Parbat, druge imajo pa že z 12h dolgimi delavniki težave. Saj je super seksat in vse, le ne moreš tega vedno in brezpogojno pričakovat od ženske.

V drugi skrajnosti včasih pridemo precej utrujeni iz dela, če je kdaj kak podaljšan delovnik in se zgodi, da njim bolj paše, kot nam. Ne smeš biti zguba v njenih očeh, mora te vidt kot deca, ki je sposoben usklajevat vse obveznosti in tud kdaj polno korito posode spraznit v pomivalni stroj ter obesit par strojev cunj, če tako nanese situacija. Super Sonic, tebe verjetno vidi kot dobrega deca, zato pa vama gre ... če bi vse skup poskušal brez efforta za družbeno odgovornost in samo zahteval seks, nič pa dajal v zameno, ne bi čutila, da jo imaš rad oz. da jo ljubiš, potem tudi s seksom ne bi bilo nič.

BigWhale ::

Super Sonic je izjavil:


V genih imamo marsikaj zapisano in ne pocnemo vedno tega in na koncu je to samo en bebav izgovor moskega, ki ni zrel za partnersko zivljenje in je sel otroka delat brez, da bi vsaj malo vedel v kaj se spusca.


Ne vem če je to tako lahko rečt. Vsekakor ni sam kriv, da je tri leta brez kvalitetnega seksa, ker se una spravlja k sebi. In obratno, če sam nič ne postori v tej smeri.


Pri dveh otrocih, ki prideta en za drugim, se kaj hitro lahko zgodi, da si tri leta brez koliko toliko rednega seksa. :) Problem je pa zlo obojestranski, ogromno je moskih, ki jim po porodu ni vec do seksa. Kaj vem zaradi cesa, verjetno jim ni vseeno, ko vidijo kako spolovilo partnerke dobi notranji obseg 30cm in so potem do konca zivljenja zafrustrirani in imajo obcutek, da se je zenska pokvarila al pa kaj. :>

Pegaz ::

Punco boš imel, če si skrbnik. Problem tega je, da če ne prikazuješ dovolj alfa male znakov je večja verjetnost, da te bo punca varala z drugimi bolj alfa moškimi. Evolucijsko gledano prvi priskrbi hrano, varovanje, domovanje za njo in otroke, ona pa dobi gene od alfa moškega in otrok ima tako večjo verjetnost, da bo nesel svoje gene naprej. To je v glavnem res za ženske, ki imajo manj zunanjih znakov, ki prikazujejo plodnost. Tiste z več in boljšimi znaki lahko seveda dobijo alfa moškega in ga ne varajo.

lambda je izjavil:

Prav neverjetno kakšne eni stresate tukaj. Žensko morda lahko na takšne in drugačne načine prisilite v spolne odnose (če se malo trdo izrazim, ker ni daleč od resnice, če se moškemu zdi to dolžnost ženske in da kmalu postane samska, če tega ne izpolnjuje), precej drugače pa jo je treba obravnavati, da se pri tem dolgoročno dobro počuti, si morda tega dolgoročno želi ter se počuti enakovredno ter ljubljeno. Če seveda veste kaj to pomeni, jype očitno že, nekaterim se pa ne sanja kaj veliko o tem, važno da vam ga potegne vsakič ko se vam zljubi ...

Draga pravi, da ne bi, da je utrujena, ti pa se obrneš stran in zaspiš. Kaj se takrat dogaja v njeni glavi? Misli si, uau, če ga že z enim stavkom odvrnem si me očitno ne želi toliko. Ga več ne privlačim? Nima energije? Ni toliko moškega, da bi bolj šel za tistim, kar si želi?

Takrat ji rečeš, da je ok, da razumeš. Vležeš jo na trebuh in začneš masirat, izogibaš se "sumljivim" delom. Verjetnost je, da bosta oba kmalu uživala.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Pegaz ()

Super Sonic ::

Sam je kriv, če popoldne oba prideta iz službe domov in se on vrže pred TV za par ur s pivom v roki, ženska mu skuha večerjo, popedena otroke, kuhinjo, opere in polika cunje, on pa pričakuje, da ko bo dala otroke spat, ga bo pa strastno napadla v seksi spodnjem perilu. Apeliral sem na te primere, ker je zelo malo žensk, ki bodo kaj takega delale iz dneva v dan.


Take ženske niti ne obstajajo več, če že, so pa v manjšini (po mojih občutkih). Ženska ima danes veliko možnosti, da se osamosvoji, naredi kariero in uživa v samskem stanu (če ji je do tega) in ji absolutno ni več v interesu cele dneve podpirat moškega.

To, da se pa tip vrže s pivom na kavč je pa en tak kliše... Mogoče starejša populacija še, ampak iskreno povedano je ženskam to že pasalo. Ker ko je taka ženska se osamosvojila (danes imamo en kup starejših mamic, ki so samske) ji ni šlo prav blesteče, ker to da je tip srebal pivo na kavču ji je dalo obsoluten nadzor nad vsem dogajanjem v hiši. Danes, če je tip aktiven v tej smeri, torej lika, pere, se ukvarja z otroki, hodi v trgovino, skratka se angažira v smislu mame, ta kontrola odpade in mnogim to pravzaprav ni všeč.

Mlajša populacija žensk ima pa že v neki osnovi hude težav z delovnimi navadami, pa tudi z osnovnimi stvarmi; kuhanje, pranje, ipd. Torej si ne bo iskala ravno tipa, ki bo srebal pivo na kavču.

In tako srečuješ prijatelje in večina jih dela vse. Od A do Ž.


Super Sonic, tebe verjetno vidi kot dobrega deca, zato pa vama gre ... če bi vse skup poskušal brez efforta za družbeno odgovornost in samo zahteval seks, nič pa dajal v zameno, ne bi čutila, da jo imaš rad oz. da jo ljubiš, potem tudi s seksom ne bi bilo nič.


Jaz delam doma vse, od A do Ž. Edino ribam po tleh ne, pa to zgolj zato ker mi to res ne gre. Rajš zlikam, ali pa kaj v tem smislu. Ko je prišla domov iz carskega reza, je name padlo veliko in glede nato, da nisem rojena mama, sem moral veliko delati na sebi. Dejstvo pa je, da sem tudi od nje, če češ, dobesedno zahteval, da dela na sebi in čim prej pride v formo in ji pri tem tudi pomagal. V formo za življenje, ne samo seks. Na žalost ji ni najbolje uspevalo in je k sebi prišla šele leto kasneje kot sem si jaz to predstavljal. Ampak sva zvozila, šlo je pa zelo tesno.

Pri dveh otrocih, ki prideta en za drugim, se kaj hitro lahko zgodi, da si tri leta brez koliko toliko rednega seksa. :)


Sej dvojčka sta napor, sploh če ne spita, ampak mislim, da ni težje situacije kot en za drugim. Predvsem je pa zavajajoče, ker načeloma en otrok, če spi, sploh ni nek pravi pokazatelj tistega, kar se je v zvezi zgodilo. Ko imaš potem dva otroka, s tem, da prvi še ne hodi, drug pa je ravno kar prijokal na svet, se lahko pozdraviš v nočni mori, ki si jo zakuhal sam + partner ;) Pa niti ni smešno, ker če ni pomoči s strani okolice, je na paru izjemen pritisk.


Kaj vem zaradi cesa, verjetno jim ni vseeno, ko vidijo kako spolovilo partnerke dobi notranji obseg 30cm in so potem do konca zivljenja zafrustrirani in imajo obcutek, da se je zenska pokvarila al pa kaj. :>


Ne vem če je to za gledat, kakor koli obrneš je šok za telo in um. In nismo vsi enako dobri pri tem, da pa ima potem nekdo v zvezi težave zaradi tega in jih še ne zna rešit, je pa itak bedarija prve vrste.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

Super Sonic je izjavil:

Pri dveh otrocih, ki prideta en za drugim, se kaj hitro lahko zgodi, da si tri leta brez koliko toliko rednega seksa. :)

Sej dvojčka sta napor, sploh če ne spita, ampak mislim, da ni težje situacije kot en za drugim. Predvsem je pa zavajajoče, ker načeloma en otrok, če spi, sploh ni nek pravi pokazatelj tistega, kar se je v zvezi zgodilo. Ko imaš potem dva otroka, s tem, da prvi še ne hodi, drug pa je ravno kar prijokal na svet, se lahko pozdraviš v nočni mori, ki si jo zakuhal sam + partner ;) Pa niti ni smešno, ker če ni pomoči s strani okolice, je na paru izjemen pritisk.


Dvojcka imata precej iste potrebe in to veliko lazje opravis, kot pa, ce imas dva, ki imata razlicne potrebe. Midva imava razliko 15 mesecev med obema in je bilo na cajte res kot v nocni mori, sploh zato, ker sva imela potem se zdravstvene tezave. A ce bi zdaj moral skozi vse se enkrat, bi izbral isto pot. V stirih letih je bilo konec 'pranja plenic' in je bila stvar zakljucena. Sedaj sta oba otroka v soli in ju zjutraj odpeljem na isti konec, imata isto oz zelo podobno druzbo in precej podobne interese.

Ena znanka, ki ima tri otroke in med vsemi po pet let razlike je rekla: '15 fucking let sem prala plenice!'. :))

Super Sonic ::

Dvojcka imata precej iste potrebe in to veliko lazje opravis, kot pa, ce imas dva, ki imata razlicne potrebe.


Jaz ti lahko garantiram, da mojedva nimata praktično skupnih lastnosti. Fant je shodil pri 11 mesecih, punčka pri 18 mesecih, fant spi pol manj kot tamala, je nasplošno precej bolj aktiven in posledično težak, med tem ko je tamala bolj na princip tja kamor jo postaviš tam jo najdeš. Pa ga ima še vedno pod kontrolo :P

Midva imava razliko 15 mesecev med obema in je bilo na cajte res kot v nocni mori, sploh zato, ker sva imela potem se zdravstvene tezave.


To se mi zdi da je nekak tako kot pri dvojčkih, vloga moškega je toliko večja in bolj pomembna. Če te vloge ni...

Sedaj sta oba otroka v soli in ju zjutraj odpeljem na isti konec, imata isto oz zelo podobno druzbo in precej podobne interese.


Sej to se ve, da gre za gibanje oz. en od njiju bo odraščal po drugemu, na mesto po svoje. Pa s tem ni nič slabega mišljeno, samo bo prišel čas, ko bo treba vseeno oba na svoj konc vozt ;)

Ena znanka, ki ima tri otroke in med vsemi po pet let razlike je rekla: '15 fucking let sem prala plenice!'. :))


Trije otroci so že kar številka in se mi zdi, da jih zelo težko narediš "po nesreč", torej... nič pritoževanja ;)
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

gruntfürmich ::

za take primere že dolgo obstaja vodič: kako ubost bioč
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

galu ::

Super Sonic je izjavil:

To, da se pa tip vrže s pivom na kavč je pa en tak kliše... Mogoče starejša populacija še, ampak iskreno povedano je ženskam to že pasalo. Ker ko je taka ženska se osamosvojila (danes imamo en kup starejših mamic, ki so samske) ji ni šlo prav blesteče, ker to da je tip srebal pivo na kavču ji je dalo obsoluten nadzor nad vsem dogajanjem v hiši. Danes, če je tip aktiven v tej smeri, torej lika, pere, se ukvarja z otroki, hodi v trgovino, skratka se angažira v smislu mame, ta kontrola odpade in mnogim to pravzaprav ni všeč.

Mlajša populacija žensk ima pa že v neki osnovi hude težav z delovnimi navadami, pa tudi z osnovnimi stvarmi; kuhanje, pranje, ipd. Torej si ne bo iskala ravno tipa, ki bo srebal pivo na kavču.


Točno tako.
Pravim ženskam je všeč, da imajo nadzor v gospodinjstvu, denar pa naj vseeno nosi domov (poleg nje), tudi moški.
V ljubezni je tudi tako, da si srečen ti, če je partner srečen.
Torej, če je ženski všeč gospodinjanje po hiši in sreča moškega (kateri je s pivom v roki verjetno dobre volje), je to double profit.

Dandanes pa bom rekel da je tako, v mladini.
Polovica deklet pod 18 let NE ve kuhat. Peglajo že, ko pomagajmo mami in pospravlajo perilo in perejo. Ampak to je ko pomagajo mami, saj ji morajo (pač, ubogaj starše pravilo). Kdo ve, če se bojo tudi držale pravila 'ubogaj moškega'?:D

Da ne bo pomote, sem pristaš deljenega gospodinjstva. Naj ima ženska perilo prek (ker sem en fail pri zlaganju le-tega), sesanje naj pripada meni, kuhava pa lahko skupaj/izmenično.
Tako to gre.

blackbfm ::

Ja in če ne zna kuhat? Kuha pač tisti ki zna bolje in to je to. Če ne zna ne tip ne punca, greš pa še vedno lahko jest ven.

Bananovec ::

galu je izjavil:

Super Sonic je izjavil:

To, da se pa tip vrže s pivom na kavč je pa en tak kliše... Mogoče starejša populacija še, ampak iskreno povedano je ženskam to že pasalo. Ker ko je taka ženska se osamosvojila (danes imamo en kup starejših mamic, ki so samske) ji ni šlo prav blesteče, ker to da je tip srebal pivo na kavču ji je dalo obsoluten nadzor nad vsem dogajanjem v hiši. Danes, če je tip aktiven v tej smeri, torej lika, pere, se ukvarja z otroki, hodi v trgovino, skratka se angažira v smislu mame, ta kontrola odpade in mnogim to pravzaprav ni všeč.

Ko bo potreba po tem, se bo to že uredilo. Sicer pa je za otroke na prvem mestu šolanje, šele nato delo in preživetje.
Mlajša populacija žensk ima pa že v neki osnovi hude težav z delovnimi navadami, pa tudi z osnovnimi stvarmi; kuhanje, pranje, ipd. Torej si ne bo iskala ravno tipa, ki bo srebal pivo na kavču.


Točno tako.
Pravim ženskam je všeč, da imajo nadzor v gospodinjstvu, denar pa naj vseeno nosi domov (poleg nje), tudi moški.
V ljubezni je tudi tako, da si srečen ti, če je partner srečen.
Torej, če je ženski všeč gospodinjanje po hiši in sreča moškega (kateri je s pivom v roki verjetno dobre volje), je to double profit.

Dandanes pa bom rekel da je tako, v mladini.
Polovica deklet pod 18 let NE ve kuhat. Peglajo že, ko pomagajmo mami in pospravlajo perilo in perejo. Ampak to je ko pomagajo mami, saj ji morajo (pač, ubogaj starše pravilo). Kdo ve, če se bojo tudi držale pravila 'ubogaj moškega'?:D

Da ne bo pomote, sem pristaš deljenega gospodinjstva. Naj ima ženska perilo prek (ker sem en fail pri zlaganju le-tega), sesanje naj pripada meni, kuhava pa lahko skupaj/izmenično.

V ospredje rivaš predstavnike nežnejšega spola, pri tem zanemarjaš, da je na drugi strani isto?
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

galu ::

Še en 'Reliationship equality' bullshitter?

Koliko moških je kuhalo pred 50 letmi? - 0%
Koliko žensko? - 99%

Koliko moških kuha zdaj? - 20%
Koliko žensk kuha zdaj? - 60%

Moški smo se izboljšali, med tem ko so se ženske poslabšale. Tisti, ki pa govorite da kuhanje ni bolj ženska, kot pa moška zadeva, pa ste taki, ki so vam oprali možgane z raznimi predavanji, plakati in mišljenjem raznih pubertetnic ki se zavzemajo za popolno enakost razmerja.

Ne pravim, da mora vedno skuhat kosilo in večerjo, saj sem rekel, da tudi jaz pripomorem k kuhi, ampak da bi pa jaz osebno bil v razmerju z žensko ki ne zna kuhat, pa si ne predstavljam. Če ženska ne ve kuhat, kaka je možnost, da bo sploh neka spodobna gospodinja?

In potem se vrnemo k SuperSonicovi 2. izjavi, da se zdaj vedno bolj iščejo moški, ki opravljajo čim več gospodinjskih nalog. Kar je pač logična posledica zgoraj napisanega.
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

krho ::

blackbfm je izjavil:

Ja in če ne zna kuhat? Kuha pač tisti ki zna bolje in to je to. Če ne zna ne tip ne punca, greš pa še vedno lahko jest ven.

Ne kuha tisti, ki pride prvi domov!
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

mojsterleo ::

Ne vem kaj je kuhanje tak problem pri dandanašnjih pripomočkih. Veliko dobre hrane se da relativno enostavno pripraviti. Sam velikokrat kaj pripravim, in v tem ne vidim nobene težave... v bistvu uživam v tem. Kuha tisti, ki pride prvi, more or less.

Super Sonic ::

Ne vem kaj je kuhanje tak problem pri dandanašnjih pripomočkih.


Delo je. Ko prideš domov, ko si pri starših, pade na mizo, ko si pa sam oz. v vezi, je treba pa skreirat. Če je kuharsko znanje omejeno, imajo težave že pri ideji kaj jesti. Potem pa je potrebno še v trgovino, pa če ni denarja je potrebno v kalkulacijo kaj je kje najceneje, pa potem samo kuhanje in nato pospravljanje.

In potem dejansko razumeš zakaj kuhanje mlajši generaciji žensk ni blizu (v grobem, izjeme so). Ne da se jim, poleg tega pa v službi ponavadi oddelajo en pošten šiht. In po slišanem -> raje zamudi namerno domov, da tip pripravi ali pa gre domov na kosilo oz. gre jest ven s kolegi/cami.

In dokler ni mentalnega preskoka, tudi kuhanja ni.

Za pranje so bolj pridne ;D.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Mipe ::

galu je izjavil:

Koliko moških je kuhalo pred 50 letmi? - 0%

In ti govoriš o bullshitu... Zgodovinsko so bili moški najbolj iskani kuharji. Kdo pa misliš, da je kuhal za cesarja, kralja, firerja, el prezidenta itd.?

LordTado ::

Kuhanje izraža tudi nek intelekt saj je kuhanje umetnost,mislim tisto kuhanje ko je prdukt dobrega okusa:)

Tako da po tej teoriji,z tisto ki ne zna kuhat bosta več ali manj mentalno stagnirala..nisem še bil z tako,zato sem napisal po teoriji.

Pa včasih so kuhale ker so pač desci šli na lov danes pa gredo na lov v oštarijo?
Ampak je razum zlo počasi napredoval če gledaš kako dolgo so ženske mele preko kuharijo pa še zatirane so ble...

Ja tudi to je res ko pogledaš največje mojstre na svetu v kuhariji, so to moški.
Spet nekaj za prepirat:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LordTado ()

galu ::

Mipe je izjavil:

galu je izjavil:

Koliko moških je kuhalo pred 50 letmi? - 0%

In ti govoriš o bullshitu... Zgodovinsko so bili moški najbolj iskani kuharji. Kdo pa misliš, da je kuhal za cesarja, kralja, firerja, el prezidenta itd.?


A izjema potrjuje pravilo?
Primerjava s cesarjevimi uslužbenci in povprečno družino pa res ni na mestu.

Tudi najboljši slikarji na svetu so bili moški, ampak vsi vemo, da so ženske v povprečju dosti bolj nadarjene za likovno umetnost kot pa moški.
Oz. da se popravim: tudi dosti RAJE rišejo, kot pa moški...
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

Mipe ::

Kar pa je še vedno daleč od 0%. Ne izvijaj se.

Vajenc ::

original povst> Kar poklicat jo pa povedat, kaj čutim je malo prehitro, pa še zasedena je.

Poklicat kaj pa. Lahko jo tudi zasleduješ, pa jo tako po "naključju in usodi" srečaš in ogovoriš. Da je zasedena ne predstavlja problema, razen v primeru, da je njen fant "alfa samec" ali pa imaš sam visoko razvito empatijo ;p

Sam sem z ljubljeno osebo skupaj ~ 10 let. Imava 3 otroke in urejene osnovne eksistenčne zadeve. Na začetku, preden se je zgodil prvi otrok, sva sexala večkrat na dan ob vseh možnih urah in krajih. Po prvem otroku sva potrebovala 2 leti, da sva prišla na nek zdrav odnos, ki je vključeval tudi sex parkrat na teden. Po zadnjih dveh otrokih (dvojčici) povprečno seksava parkrat na mesec. Skregava se večkrat. Pa vendar se imava še vadno rada in se spoštujeva. Življenje je skozi ta leta pridobilo povsem nov smisel. Če bova zdržala do odraslosti otrok, optimistično pričakujem najino novo zaljubljeno pomlad. Aha, še glede kuhanja. Nihče od naju na začetku ni znal kuhati. Sedaj zna vsak pripravit par jedi, kar zadostuje za vikend kuharijo. Med tednom ne kuhamo kosil. Sam rad dobro jem, pa me skromno kuharsko znanje moje drage ni nikoli motilo. Deliva si tudi hišna opravila in skrb za otroke, s tem, da bi pri končnem obračunu bilo več urnih postavk pri njej.

Imam še dva nasveta, ki sem jih sam podedoval od deda in očeta.
1. Dokler nimaš družine je potrebno "podreti" vse ki ti pridejo pod roko, vmes se pa še kakšna luštna najde.
2. Ko najdeš primerno žensko jo čuvaj, vsaka naslednja bo slabša ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Ramon dekers ::

ko jo srečaš ji lepo sporoči da veš vse o njej in njeni družini. Ko te vpraša kje si dobil informaciji ji odgovori da ti jih je dala sama ko si ustvaril fake profil. Mislim da boš tako najlažje začel resno zvezo. Ko ji boš povedal to ji moraš povedati tudi svoje pravo ime in priimek tako te bo lahko dodala kot pravega prijatelja na FB.

D3m ::

|HP EliteBook|R5 6650U|

galu ::

Mipe je izjavil:

Kar pa je še vedno daleč od 0%. Ne izvijaj se.


Oh, im sorry.
Popravljam se: slab 1%.
Tako to gre.

BigWhale ::

A mas kako studijo, ki bi podprla tvoje trditve?

galu ::

A je res treba imeti študijo za to?

Naj vsak primerja pri sebi... Torej, spomnite se čimveč starejših parov (nad 60 let), sodobnih (40 let) in mladih parov (25 let)

Star par:
Ženska ve zelo dobro kuhati, sploh pecivo. Sledi tradiciji.
Moški ne ve skoraj nič o kuhi.

Sodobni par:
Ženska ve kuhati, ampak ne peciva. To raje prepusti svoji tašči ali mami, saj ve, da ona to zelo dobro dela.;)
Moški spet... Ne ve kuhat, če pa že, pa v kuhi res uživa.

Mlad par:
Ženska že ve večinoma nekej skuhat. Ampak ponavadi res ni tistih pravih obilnih kosil. Vedno bolj pogoste so razne pogrej in pojej omake ipd. stvari. Pecivo, če že, pa zato, da poslika in da na FB. Mja, you'd be surprised...
Ampak zakaj?
To pa zato, ker mladostniki vedno dlje ostajajo pod okriljem staršev. Diploma je dandanes skoraj a 'must-be', torej so odvisne od staršev do cirka 23 leta. In zakaj bi kuhale doma, če jim to naredi mama? V starih študentskih so še včasih po 1-2 kuhinji/štok. Torej ni niti možnosti za kuho česa spodobnega. Po drugi strani pa ni niti časa, saj se morajo učiti in slediti modernim časom.
No, moški pa ve že malo več kot njegovi 'predniki'. Če ne drugo, je vsaj na nivoju partnerke. Zakaj mora vedet kuhat? Ker so moški, ki znajo kuhat zelo iskani med ženskami in nekako se vseeno morajo tudi oni preživljat v štundentu.

p.s. iz primerov sem izvzel žar (saj to velja kot le-moško opravilo) in tiste kuharje uživante, ki so res pravi kralji v gurmanskem svetu.

Je pa odvisno od moškega, če mu je za to, kako ženska kuha vseeno, ali ne... In pa seveda od ženske, kako se odloči da bo čas vplival na njo.
Nekatere imajo odlične odlične mame-kuharice, pa same ne znajo nič. Druge pa ravno obratno.
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

z3ro ::

Avtorju teme: punci pokaži tole temo. Zraven tega, da bo vidla da ti je všeč se bo še česa naučila :D

@nny ::

galu je izjavil:



p.s. iz primerov sem izvzel žar (saj to velja kot le-moško opravilo) in tiste kuharje uživante, ki so res pravi kralji v gurmanskem svetu.



Žar je edina vrsta priprave hrane, ki jo mož pozna in zgleda tako:
1. Žena se odpravi v trgovimno in nakupi vse potrebno
2. Žena pripravi solato, zelenjavo in desert
3. Žena pripravi meso za žar, razporedi ga na pladenj in odnese do žara, kjer mož čaka in pije pivo
4. Mož razporedi meso na žaru
5. Žena odide v hišo, da pripravi mizo
6. Žena pride ven in reče možu, da je meso že pečeno in da ga je potrebno odstraniti iz žara
7. Mož vzame meso iz žara in ga da ženi, da ga odnese
8. Žena postavi meso na mizo in ga servira
9. Vsi hvalijo moža, kako dobro je pekel na žaru in govorijo ženi. kako srečna je lahko s takšnim možem
10. Žena po večerji pospravi mizo in pomije posodo
11. Mož vpraša ženo ali je zadovoljna, ker je imela »svobodni večer« in ko ga ona grdo pogleda izpod čela, on godrnja, da ima ženo, ki ni nikoli zadovoljna...

blackbfm ::

Pecivo, če že, pa zato, da poslika in da na FB


haha, se strinjam :))

Bananovec ::

@nny je izjavil:

galu je izjavil:



p.s. iz primerov sem izvzel žar (saj to velja kot le-moško opravilo) in tiste kuharje uživante, ki so res pravi kralji v gurmanskem svetu.



Žar je edina vrsta priprave hrane, ki jo mož pozna in zgleda tako:
1. Žena se odpravi v trgovimno in nakupi vse potrebno
2. Žena pripravi solato, zelenjavo in desert
3. Žena pripravi meso za žar, razporedi ga na pladenj in odnese do žara, kjer mož čaka in pije pivo
4. Mož razporedi meso na žaru
5. Žena odide v hišo, da pripravi mizo
6. Žena pride ven in reče možu, da je meso že pečeno in da ga je potrebno odstraniti iz žara
7. Mož vzame meso iz žara in ga da ženi, da ga odnese
8. Žena postavi meso na mizo in ga servira
9. Vsi hvalijo moža, kako dobro je pekel na žaru in govorijo ženi. kako srečna je lahko s takšnim možem
10. Žena po večerji pospravi mizo in pomije posodo
11. Mož vpraša ženo ali je zadovoljna, ker je imela »svobodni večer« in ko ga ona grdo pogleda izpod čela, on godrnja, da ima ženo, ki ni nikoli zadovoljna...

+1,
sem pa dec, a se vseeno delno (oz. v celoti?) strinjam z navedenimi trditvami.

OT: Zakaj ženske živijo 5 let dlje? Da nadoknadijo čas, ki so ga zapravile za bočno parkiranje.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

jype ::

Vajenc> 1. Dokler nimaš družine je potrebno "podreti" vse ki ti pridejo pod roko, vmes se pa še kakšna luštna najde.

A to je obvezno? Ker meni niso tega povedali, tako da sem v času, ki bi ga moral porabit za zabavo, družbo in dvorjenje, počel druge reči, pa se ne čutim prikrajšanega. Pravzaprav sem na edinih zabavah, kjer sem se znašel, vedno pospravljal za prekomerno okajenimi kolegi in kolegicami in jih nosil domov, zaradi česar so se mi sicer pogosto posmehovali, a jaz sem vedel, da sem zadostil svojim načelom in nisem nikogar izkoristil. Vsekakor so mi zaradi mojih dejanj ljudje bistveno raje zaupali, kot komu drugemu.

No, potem se je našla ena luštna (ne da bi mi bilo treba obiskati zabavo takšne vrste), od takrat sem pa itak polno zaposlen in nimam več veliko časa.

Ramon dekers ::

tudi meni se zdi bolno ko začnejo z izjavami: podri vse kar je možno. Ja wtf. Sčasoma to mine, oz s tem samo pucaš svoj ego. Enako kot alhohol, potrebno je vedno več telo pa je vedno bolj navajeno. Tu drži pravilo manj je več.
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Moška plodnost v prostem padu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16521151 (18402) Mavrik
»

Pornografija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5620017 (1084) RuskiSnajper
»

Je monogamija del naše kulture, zgodovinske in cerkvene pogojenosti ali jo res hočemo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15822644 (19464) vostok_1

Več podobnih tem