Forum » Igre » Driver San Francisco Pomoč
Driver San Francisco Pomoč
Karton44444 ::
Zdravo,
z interneta sem si skopiral novi Driver in sem naletel na težave. Igra je razdeljena na 8 Chapterjev.
Imam problem, da se prišel do 7 Chapterja, vendar nasledni dan sem ponesreči namesto nadaljuj igro sem dal new game. Problem je v tem da ne vem, več kako bi igral v Chapterju 7. Igro sem tudi uninštaliral in ponovno inštalirav, vendar ni rešilo problema. Poskusil sem premekniti autosave.dat, in še vedno začnem znova, čeprav sem bil že v 7 Cahpterju.
Hvala za pomoč
LP
z interneta sem si skopiral novi Driver in sem naletel na težave. Igra je razdeljena na 8 Chapterjev.
Imam problem, da se prišel do 7 Chapterja, vendar nasledni dan sem ponesreči namesto nadaljuj igro sem dal new game. Problem je v tem da ne vem, več kako bi igral v Chapterju 7. Igro sem tudi uninštaliral in ponovno inštalirav, vendar ni rešilo problema. Poskusil sem premekniti autosave.dat, in še vedno začnem znova, čeprav sem bil že v 7 Cahpterju.
Hvala za pomoč
LP
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Android projekt: Angleške visliceOddelek: Programiranje | 3759 (2792) | b0rut |
| » | PS3 težavaOddelek: Konzole | 8619 (6496) | St235 |
| » | Opozorilo o napajanju ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6134 (5043) | Duhec |
| » | Problem z grafiko v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (1140) | Makaron_hater |
| » | MAX PAYNE tezave??Oddelek: Igre | 1118 (893) | Kriko |