Forum » Konzole » PS3 težava
PS3 težava
nacek23 ::
Zanima me če je slučajno že kdo imel težavo pri predvajanju filmov. Na računalnik sem naložil ps3 media server in dal v share nekatere mape. Vse lepo in prov ampak ni mi jasno zakaj pri predvajanju nekaterih filmov non stop šteka... Eni delajo normalno drugi pa štekaja.
Hvala za pomoč lp
Hvala za pomoč lp
psychoshorty ::
Kaksne filme pa predvajas? Slucajno kaj hd materiala? Glej, da ti lokalna mreza ni ozko grlo. Sam imam ps3 priklopljen na gigabitno mrezo za gladko predvajanje hd filmov.
nacek23 ::
Ok težava je bla v prenosu. Sem povezal s kablom in vse dela brez težav tudi full hd filmi. Samo zanima me še če bi se dal wireless, ker trenutno imam TP-Link 108M wireless router kar sem ugotovil da je prešvoh. A mogoče kakšn predlog kateri bi bil tako dobr, da bi wireless delal brez štekanja. Hvala for help!!
djordjevic ::
Vprašanje, ker je po svoje PS3 ozko grlo (g standard, novi prenovljeni naj bi imeli n). Meni načeloma 720p filmi ne štekajo več, odkar sem na ps3 mediaserverju nastavil good quality za hd material.
No grave is deep enough to keep us in chains.
opeter ::
Pri wirelessu so lahko tudi drugi moteči elementi (debelina sten, delujoča mikrovalovna pečica v bližini, razne brezžične zadeve, ki uporabljajo podobni prostor itn.).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
St235 ::
Dokler ne bodo v PS3 začel vgrajevat kartic po standardu N, se nima smisla amtrat. V idealnih razmerah z zelo dobrim signalom PS3 pogoltne 720p pa še to je odvisno od kakovosti ripa. karkoli več pa ne.
Dr_Andy ::
Pa še nekaj,prvih nekaj dni ko sem dobil igrico(Red Dead Redemption) sem videl veliko ljudi na multiplayerju.
Zadnjih nekaj pa ni nobenega nikoder,tudi če se poskušam povezati v igro sem sam v lobby-ju. Bral sem na forumih da se tudi nekaj ljudem to dogaja vendar odgovora nisem našel. Kaj bi to lahko bilo?
Zadnjih nekaj pa ni nobenega nikoder,tudi če se poskušam povezati v igro sem sam v lobby-ju. Bral sem na forumih da se tudi nekaj ljudem to dogaja vendar odgovora nisem našel. Kaj bi to lahko bilo?
GLAVNI ::
Ni ti treba smetit še te teme. Če ti bo kdo odogovoril na to vprašanje, ti bo to v drugi temi. Ta tema je namenjena očitno nečemu drugemu.
In če se vrnem še na tvoje vprašanje. Na začetku je igra hit, zato jo igra tudi več ljudi. Kasneje postane dolgočasna, pridejo nove igre in igralci se umaknejo. Dovolj jasno?
In če se vrnem še na tvoje vprašanje. Na začetku je igra hit, zato jo igra tudi več ljudi. Kasneje postane dolgočasna, pridejo nove igre in igralci se umaknejo. Dovolj jasno?
Bananovec ::
Wired ali Wireless?
Žica ali brezživčevje?
V primeru brezživčevja je lahko problem slab signal. Kateri router imaš, če imaš WiFi?
Žica ali brezživčevje?
V primeru brezživčevja je lahko problem slab signal. Kateri router imaš, če imaš WiFi?
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple
Malo zvišaj moč oddajanja (če se da) na ruterju, zamenjaj kanale, se pozabavaj itd..
Možno je tudi, da imaš samo U od usmerjevalnika in je tvoje brezživčevje samo W od wirelessa.
BTW: Vsem strokovnjakom se oproščam za morebitno uporabo nepravilni besed....
Edit: Kateri model točno?
Možno je tudi, da imaš samo U od usmerjevalnika in je tvoje brezživčevje samo W od wirelessa.
BTW: Vsem strokovnjakom se oproščam za morebitno uporabo nepravilni besed....
Edit: Kateri model točno?
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
Sem popravu(menzsezdi) moje težave.Samo zamenjal sem wi-fi omrežje,sedaj imam enega brez zaščite al neki tazga.DELA.
opeter ::
A si nor? Kaj pa, če bo kateri od sosedov preko tvojega Wifi omrežja prenašal nelegalne zadeve in tebe bodo zaradi tega obtožili? Da o varnosti tvojih podatkov sploh ne govorim.
Pojdi in si nastavi vsaj kakšen WPA-PSK ...
Pojdi in si nastavi vsaj kakšen WPA-PSK ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
Računalnik imam itak zaščiten. To omrežje uporabljam samo za PS3 in PSP.
sosedov nimam živim najmanj 50 km od civilazicije...
sosedov nimam živim najmanj 50 km od civilazicije...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_Andy ()
zdaj pa še naslov povej pa pridemo leachat:)
Resno, probaj nastavit vsaj neko obliko zaščite. MAC filtering ponavadi lepo dela tam ko so z klasičnimi gesli težave.
Resno, probaj nastavit vsaj neko obliko zaščite. MAC filtering ponavadi lepo dela tam ko so z klasičnimi gesli težave.
ne,tisto nastavitev brez zaščite,sem izbral v meniju WI-FI Connection na PS3. Poleg mojega omrežja z zaščito je bilo navedeno še neko omrežje belkin (pa še ene cifre zravn) brez zaščite. Izbral sem to omrežje in igram skoraj da brezhibno.
49106 ::
ROFL, potem andy ti nekomu v bistvu kradeš povezavo. Razen če nimaš na routerju dveh omrežji? Moj Belkin omogoča guest omrežje, ki ga priklopim takrat ko kdo rabi samo na hitro dostop do interneta ne pa tudi do interne mreže. Lej, če boš hotel karkoli naredit se boš moral poglobit v nastavitve routerja, kar smo ti že večkrat svetovali. Drugače pa pusti tako kot je in bodi vesel da dela.
Na kratko:
Na PS3 ob prižigu začnejo goreti naprej zelena lučka, nato rumena in na koncu utripa rdeča.
Je PS3 kaput?
Na PS3 ob prižigu začnejo goreti naprej zelena lučka, nato rumena in na koncu utripa rdeča.
Je PS3 kaput?
Regards, Apple
Regards, Apple
Na srečo nisem jaz, je pa na nesrečo moj prijatelj. Škoda, ker je imel PS3 s podporo za PS2 špile. Garancije pa tudi verjetno več nima.
Regards, Apple
Regards, Apple
Poglej malo na youtube za navodila kako to začasno rešit. Vsaj toliko, da si skopira save in deaktivira psn račune.
tolsenci ::
dober dan. sem nov na forumu in me zanima kako odpraviti težave na ps3.
-kupil sem ps3 čip in ps3 downgreadov na verzijo 3.41. iz interneta sem potengil par igric ki so mi normalno delale. sem jih tudi igral. ko sem ga enkrat prižgav mi je zaštekav.
-playstation network mi ne dela z čipom.ko se hočem registrirat mi napiše eror pa neke številke.ko dam čip ven in ps3 ponovno prižgem in se hočem registrirat, mi napiše da ga morm nadgradit na verzijo 3.55.
ali mi lahko prosim pomagate?
-kupil sem ps3 čip in ps3 downgreadov na verzijo 3.41. iz interneta sem potengil par igric ki so mi normalno delale. sem jih tudi igral. ko sem ga enkrat prižgav mi je zaštekav.
-playstation network mi ne dela z čipom.ko se hočem registrirat mi napiše eror pa neke številke.ko dam čip ven in ps3 ponovno prižgem in se hočem registrirat, mi napiše da ga morm nadgradit na verzijo 3.55.
ali mi lahko prosim pomagate?
e-marko ::
Glede "štekanja" ne vem. Verjetno se je že komu to zgodilo, meni se je. Če je pri naslednjem zagonu vse ok, ne vidim večje težave.
PSN dela samo z zadnjo nadgradnjo in to je trenutno 3.55. Brez tega žal ne gre. Dokler imaš 3.41 pač ne moreš uporabljati multiplayerja in se priklopiti na network. Žal. Nečemu se je potrebno odpovedati. Ali "zastonj" igram ter množici homebrew zadev ali multiplayerju in PSN-ju.
LP
PSN dela samo z zadnjo nadgradnjo in to je trenutno 3.55. Brez tega žal ne gre. Dokler imaš 3.41 pač ne moreš uporabljati multiplayerja in se priklopiti na network. Žal. Nečemu se je potrebno odpovedati. Ali "zastonj" igram ter množici homebrew zadev ali multiplayerju in PSN-ju.
LP
...somebody, somewhere...
ZaLoMaT ::
Meni ne deluje več PS3 Media Server po tem ko sem formatiral računalnik:(
Tole je izpisek:
Ko grem pogledati IP na PS3 piše: 192.168.1.102
Je morda krivo tudi, ker PS3 nisem posodobil na 3.55?
Tole je izpisek:
[main] INFO 20:59:33.787 -- Starting Java PS3 Media Server v1.20.412c38 [main] INFO 20:59:33.796 -- by shagrath / 2008-2010 [main] INFO 20:59:33.799 -- http://ps3mediaserver.blogspot.com [main] INFO 20:59:33.800 -- http://code.google.com/p/ps3mediaserver [main] INFO 20:59:33.801 -- [main] INFO 20:59:33.803 -- Java 1.6.0_23-Sun Microsystems Inc. [main] INFO 20:59:33.808 -- OS Windows Vista x86 6.0 [main] INFO 20:59:33.809 -- Encoding: UTF-8 [main] INFO 20:59:33.820 -- Temp folder: C:\Users\xxx\AppData\Local\Temp\javaps3media [main] INFO 20:59:33.820 -- Logging config file: C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\logback.xml [main] INFO 20:59:34.343 -- Loading configuration file: Android.conf [main] INFO 20:59:34.346 -- Loading configuration file: Bravia4500.conf [main] INFO 20:59:34.361 -- Loading configuration file: Bravia5500.conf [main] INFO 20:59:34.364 -- Loading configuration file: BraviaEX.conf [main] INFO 20:59:34.376 -- Loading configuration file: FreeboxHD.conf [main] INFO 20:59:34.379 -- Loading configuration file: FreecomMusicPal.conf [main] INFO 20:59:34.381 -- Loading configuration file: Kuro.conf [main] INFO 20:59:34.384 -- Loading configuration file: Philips.conf [main] INFO 20:59:34.389 -- Loading configuration file: PopcornHour.conf [main] INFO 20:59:34.392 -- Loading configuration file: PS3.conf [main] INFO 20:59:34.400 -- Loading configuration file: Realtek.conf [main] INFO 20:59:34.403 -- Loading configuration file: Samsung.conf [main] INFO 20:59:34.405 -- Loading configuration file: Streamium.conf [main] INFO 20:59:34.409 -- Loading configuration file: WDTVLive.conf [main] INFO 20:59:34.411 -- Loading configuration file: XBMC.conf [main] INFO 20:59:34.414 -- Loading configuration file: XBOX360.conf [main] INFO 20:59:34.417 -- Checking font cache... launching simple instance of MPlayer... You may have to wait 60 seconds ! [main] INFO 20:59:34.869 -- Done! [main] INFO 20:59:34.890 -- AVISynth not found! Transcoder profile AviSynth/FFmpeg will not be used! [main] INFO 20:59:34.891 -- Registering transcoding engine FFmpeg Audio [main] INFO 20:59:34.903 -- Registering transcoding engine MEncoder [main] INFO 20:59:34.904 -- AVISynth not found! Transcoder profile Avisynth/MEncoder will not be used! [main] INFO 20:59:34.906 -- Registering transcoding engine MPlayer Audio [main] INFO 20:59:34.907 -- Registering transcoding engine MEncoder Web [main] INFO 20:59:34.909 -- Registering transcoding engine MPlayer Video Dump [main] INFO 20:59:34.911 -- Registering transcoding engine MPlayer Web [main] INFO 20:59:34.915 -- Registering transcoding engine TsMuxer [main] INFO 20:59:34.917 -- Registering transcoding engine Audio High Fidelity [main] INFO 20:59:34.918 -- Executable of transcoder profile VideoLan Audio Streaming not found! [main] INFO 20:59:34.919 -- Executable of transcoder profile VideoLan Video Streaming not found! [main] INFO 20:59:34.920 -- Registering transcoding engine FFmpeg DVR-MS Remux [main] INFO 20:59:34.921 -- Registering transcoding engine Raws Thumbnailer [main] INFO 20:59:34.923 -- AviSynth in not installed ! You cannot use avsmencoder as transcoding engine ! [main] INFO 20:59:35.628 -- Scanning network interface lo / Software Loopback Interface 1 [main] INFO 20:59:35.631 -- Scanning network interface net0 / WAN Miniport (SSTP) [main] INFO 20:59:35.634 -- Scanning network interface net1 / WAN Miniport (IKEv2) [main] INFO 20:59:35.636 -- Scanning network interface net2 / WAN Miniport (L2TP) [main] INFO 20:59:35.639 -- Scanning network interface net3 / WAN Miniport (PPTP) [main] INFO 20:59:35.642 -- Scanning network interface ppp0 / WAN Miniport (PPPOE) [main] INFO 20:59:35.644 -- Scanning network interface eth0 / WAN Miniport (IPv6) [main] INFO 20:59:35.647 -- Scanning network interface eth1 / WAN Miniport (Network Monitor) [main] INFO 20:59:35.649 -- Scanning network interface eth2 / WAN Miniport (IP) [main] INFO 20:59:35.652 -- Scanning network interface ppp1 / RAS Async Adapter [main] INFO 20:59:35.654 -- Scanning network interface net4 / Microsoft Teredo Tunneling Adapter [main] INFO 20:59:35.656 -- Scanning network interface eth3 / Realtek RTL8168B/8111B Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) [main] INFO 20:59:35.659 -- Using address /192.168.1.101 found on network interface: name:eth3 (Realtek RTL8168B/8111B Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)) index: 12 addresses: /192.168.1.101; [main] INFO 20:59:35.660 -- Created socket: /192.168.1.101:5001 [main] INFO 20:59:36.040 -- Using following UUID: 1ecb8cc3-cdb4-387f-aad1-be126618fc11 [main] INFO 20:59:40.241 -- It's ready! You should see the server appears on XMB
Ko grem pogledati IP na PS3 piše: 192.168.1.102
Je morda krivo tudi, ker PS3 nisem posodobil na 3.55?
Nikakor ne more biti težava v FW. Tudi sam sem na 3.41 in dela. Žal ti več ne znam pomagati. Readme malo preberi ali pa poglej na PSMS forumu.
LP
LP
Sedaj sem se malo še igral, Windows Media Player 12 deluje normalno, vendar PS3 Media Serverja nikakor in nikakor za vraga ne morem pripraviti da bi deloval
Da še malo opišem težavo, če bo kdo uvidel rešitev: na PS3 se pojavi samo Windows Media Player in ne PS3 Media Server. Prav tako PC prikazuje v programu PS3 Media Server, da PS3 ni v bližini, na drugi strani pa Windows Media Player deluje čisto normalno ...
UPDATE#1:
ČE izklopim Windows Firewall deluje vse normalno, vendar to ni najbolj varno, ali pač?
Da še malo opišem težavo, če bo kdo uvidel rešitev: na PS3 se pojavi samo Windows Media Player in ne PS3 Media Server. Prav tako PC prikazuje v programu PS3 Media Server, da PS3 ni v bližini, na drugi strani pa Windows Media Player deluje čisto normalno ...
UPDATE#1:
ČE izklopim Windows Firewall deluje vse normalno, vendar to ni najbolj varno, ali pač?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ZaLoMaT ()
Trupl0 ::
Svetujem, da če imate downgrade narejen z jailbreakom, da ne updejtate konzole z uradnim novejšim popravkom...
Zadeva bo 400% zrela za servis...
Zadeva bo 400% zrela za servis...
If you are going through Hell, keep going !
Evo tisto sem sedaj uredil ... vendar je problem pri zatikanju, WiFi streaming
v C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\pms.bat
v C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\service\wraper.conf
Kaj še lahko naredim, da se znebim tega zatikanja, kajti kakršnokoli gledanje je nemogoče
[Thread-27] INFO 19:44:48.863 -- FATAL ERROR: OutOfMemory / dumping stats [Thread-27] INFO 19:44:48.865 -- Not enough memory to allocate 524288000 bytes... Using half of it
v C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\pms.bat
start javaw -Xmx1536M
v C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\service\wraper.conf
# Maximum Java Heap Size (in MB) wrapper.java.maxmemory=400
Kaj še lahko naredim, da se znebim tega zatikanja, kajti kakršnokoli gledanje je nemogoče
Pod Video quality settings si se poigral z nastavitvami (keyint=25:vqmax=7:vqmin=2 /* Medium quality for HD Wifi Transcoding */)? Ker Wifi tudi meni ni kaj prida delal. Sedaj imam priklopljen kabel na gigabit switch in potem pc (z gigabit mrežno) na ta switch. Deluje ok.
LP
LP
gelendr ::
Ali še komu sesuva PC,ko nastavi mkv z podnapisi.Brez lepo teče ,ko pa dodam podnapise je PC na 100% in sesuje vse skupaj.Kako naj priredim ps3 media server da bo delalo vse BP
gelendr ::
Edina razlika je router mam Belkina procesorja sta skoraj identična.Na forumih se isto pritožujejo da jim CPE takoj gre na 100%.Valda ni fora v mreži(switch).
krop ::
Mislim, da kar je fora v mrežni opremi. Recimo tvoj teoretično prebavi 12 Mb na s, moj pa 128Mb na s. Sicer ti pa piše trenutno hitrost in max doseženo v media serverju.
minimus ::
Mene pa zanima ali je playstation 3 lahko zamenjava za WD tv?
Ali bom lahko preko računalnika in playstationa gledal DVDje,Bripe,xvide (katere dobim na travniku)?
Ali bom lahko preko računalnika in playstationa gledal DVDje,Bripe,xvide (katere dobim na travniku)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spor naslovov IP (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12174 (10950) | turob2 |
» | WiFi Woes ... 2 x Linux : Belkin + LinkSysOddelek: Omrežja in internet | 1574 (1059) | Icematxyz |
» | AM2 Athlon 6000+ iz USA?Oddelek: Kaj kupiti | 1456 (1370) | Pesimist |
» | DLNA mreža za TV (PROGRAM)Oddelek: Programska oprema | 3667 (2813) | radmannsdorf |
» | Excel in seštevanje/ od. časaOddelek: Programska oprema | 6688 (6554) | ToniT |