Forum » Igre » Modern Warfare 2 , počasno iskanje serverjev.
Modern Warfare 2 , počasno iskanje serverjev.
KK44444444 ::
Dober dan,
Imam Modern Warfare 2 na Steam-u, in bi rad igral s prijatelji. Problem je da njim igre najde takoj meni pa ne. Iščem mi do < 150 ms ping al pač , pol searchin for available games in pol nič. Rabim čakat in čakat. Tudi če igram v party-ju z prijatelji, ne najde. Ko grem jaz ven, pa najde. NAT TYPE IMAM OPEN, zato nevem kje bi lahko bil problem. Prosim za pomoč.
Imam Modern Warfare 2 na Steam-u, in bi rad igral s prijatelji. Problem je da njim igre najde takoj meni pa ne. Iščem mi do < 150 ms ping al pač , pol searchin for available games in pol nič. Rabim čakat in čakat. Tudi če igram v party-ju z prijatelji, ne najde. Ko grem jaz ven, pa najde. NAT TYPE IMAM OPEN, zato nevem kje bi lahko bil problem. Prosim za pomoč.
def0r ::
A ni MW2 tako da nima dedicated serverjev?
Mogoce zato pocasi isce, ker jih ni veliko.
Mogoce zato pocasi isce, ker jih ni veliko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: def0r ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Goriški KATE ponudnik - slaba povezava na internetOddelek: Omrežja in internet | 2667 (2026) | He-Man |
| » | nakup samsung galaxy s? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14084 (11664) | Lonsarg |
| » | Auto taganje mp3jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1450 (1308) | CaqKa |
| » | [java]package doesnt existOddelek: Programiranje | 1181 (1064) | <b>klima</b> |
| » | FAT32 ali NTFSOddelek: Programska oprema | 3824 (3418) | andrej |