Forum » Mobilne tehnologije » Sony Ericsson w810i prenos podatkov
Sony Ericsson w810i prenos podatkov
inbox ::
Pred kratkim mi je crknil SE w810i. Ko ga prižgem ekran samo utripa. Zanima me samo, če se da kako prenest podatke iz pomnilnika na rač, ali kamorkoli? Imam namreč nekaj pomembnih smsov, ki bi jih rad prenesel, če je to sploh mogoče, glede na to da je na nek način telefon death.
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
No nekaj sem našel za firmware update. Ne najdem pa, če ostanejo smsi ipd. na pomnilniku ali če se da prej prenest.
Thunder wave ::
Po update oz. tekom le-tega se celoten notranji pomnilnik telefona pobriše, kar pa imaš na spominski kartici pa ostane.
Aha. Obstaja potem kakršenkoli način prenosa podatkov iz pomnilnika (sms, mms)? Sicer pa je baje fasal WSOD oz. white screen of death, in ni opažam da ni edini ( . Sicer mobitela ne rabim več, bi pa rad smse prenesel, če je možno.
Boobiz ::
Thunder wave je izjavil:
Po update oz. tekom le-tega se celoten notranji pomnilnik telefona pobriše, kar pa imaš na spominski kartici pa ostane.
Si ziher? Jaz sicer nisem, ampak se mi zdi da je to bolj stvar smart phonov. Nazadnje ko sm updejtal starega W810 in novejšega C510 sem imel vse zadeve ohranjene, ampak spet je moj spomin bolj slab.
I'm drunk, what's your excuse?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366909 (6671) | hoodaudrey |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 84374 (42389) | mailer |
» | rootanje telefonaOddelek: Pomoč in nasveti | 1544 (1258) | joej970 |
» | Laptop, mobitel in prenos podatkovOddelek: Mobilne tehnologije | 3572 (3052) | DonPierre |
» | Čudno sms vprašanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 3360 (3085) | aljazh |