Forum » Strojna oprema » Asus - huuuude težave (A7V333)
Asus - huuuude težave (A7V333)
sash ::
Problem je lsedeč, da je plata ki je do sedaj delal brez težav pričela naenkrat štrajkat in sicer mi ob zagonu "pove" sledeče: System failed memory test. In pri tem tudi ostane. Pravtako sem preveril vse ostale komponente sistema - delajo. Zanima me če je imel še kdo podobne težave s to (ali podobno) plato, ker sem na nekatrih forumih zaledil da so s temi platami težave.
Tattoo- ::
Mam isto plato k ti in mi to javi samo ce prevec navijem...Najlazje bo, da naredis Clear CMOS
LP Tattoo-
LP Tattoo-
Racing is in my blood - Ayrton Senna
sash ::
sem probal že use, pa nič ne pomaga, pri čemer je pomembno da ni bila plata ki je stara dober mesec še nikol navita - mislim da bo treba servis obiskat
ferdo ::
"Kup si Intel P4"
taki odgovori sploh nespadajo v kontekst FORUMA, zato naj take operatrji odstarnijo, za samo zgago so, doskrat se najdejo TAKO brihtne glavice.
sej..nekako pa treba vzbujat pozornost.
taki odgovori sploh nespadajo v kontekst FORUMA, zato naj take operatrji odstarnijo, za samo zgago so, doskrat se najdejo TAKO brihtne glavice.
sej..nekako pa treba vzbujat pozornost.
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
.: I can`t believe the news today :.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ferdo ()
AyrtonS ::
Poskusiš lahko z naložitvijo novega BIOSA(www.asus.com). Mislim, pa da je tu nekaj drugega narobe. Resetiraj bios po defaultu, pa boš videl. lahko je tudi RAM. Poizkusi še z drugim ramom, drugače jo pa nesi nazaj. Glede starosti mislim da imaš garancijo. Drugače je plata res dobra zadeva.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel Core i7 4790K & Pentium G3258 "Anniversary Edition" (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13481 (9858) | N4m31355 |
» | AMD vs. Intel vojna malce drugačeOddelek: Loža | 1733 (1121) | Myth |
» | Springdale/Canterwood -- kaj je že boljše? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6179 (4953) | VASkO |
» | Se AMD-ju obeta sindrom 3dfx?Oddelek: Novice / Procesorji | 2097 (2097) | tha_man |
» | Resno vprasanje AthlonXP ali P4?Oddelek: Kaj kupiti | 1920 (1448) | [t502] |