» »

Asus - huuuude težave (A7V333)

Asus - huuuude težave (A7V333)

sash ::

Problem je lsedeč, da je plata ki je do sedaj delal brez težav 8-) pričela naenkrat štrajkat ;( in sicer mi ob zagonu "pove" sledeče: System failed memory test. In pri tem tudi ostane. Pravtako sem preveril vse ostale komponente sistema - delajo. Zanima me če je imel še kdo podobne težave s to (ali podobno) plato, ker sem na nekatrih forumih zaledil da so s temi platami težave.

;(( ;(( ;((

Tattoo- ::

Mam isto plato k ti in mi to javi samo ce prevec navijem...Najlazje bo, da naredis Clear CMOS:)

LP Tattoo-
Racing is in my blood - Ayrton Senna

sem probal že use, pa nič ne pomaga, pri čemer je pomembno da ni bila plata ki je stara dober mesec še nikol navita ;(( - mislim da bo treba servis obiskat |O

neki123 ::

Kup si Intel P4

ferdo ::

"Kup si Intel P4"

taki odgovori sploh nespadajo v kontekst FORUMA, zato naj take operatrji odstarnijo, za samo zgago so, doskrat se najdejo TAKO brihtne glavice.
sej..nekako pa treba vzbujat pozornost.

.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ferdo ()

AyrtonS ::

Poskusiš lahko z naložitvijo novega BIOSA(www.asus.com). Mislim, pa da je tu nekaj drugega narobe. Resetiraj bios po defaultu, pa boš videl. lahko je tudi RAM. Poizkusi še z drugim ramom, drugače jo pa nesi nazaj. Glede starosti mislim da imaš garancijo. Drugače je plata res dobra zadeva.

LP

Neso nazaj in so ugotovili da je hin in dali drugo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Intel Core i7 4790K & Pentium G3258 "Anniversary Edition" (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
8913481 (9858) N4m31355
»

AMD vs. Intel vojna malce drugače

Oddelek: Loža
311733 (1121) Myth
»

Springdale/Canterwood -- kaj je že boljše? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
566179 (4953) VASkO
»

Se AMD-ju obeta sindrom 3dfx?

Oddelek: Novice / Procesorji
392097 (2097) tha_man
»

Resno vprasanje AthlonXP ali P4?

Oddelek: Kaj kupiti
301920 (1448) [t502]

Več podobnih tem