» »

Barvanje okvirja kolesa

Barvanje okvirja kolesa

ALes20 ::

Pozdravljeni rad prebarvu svoj okvir kolesa.Samo najraje bi ga dal nekomu ki to zna. Zdej me pa zanima a se gdo sploh ubada s tem razn pri svadu kjer barvajo iz ven sezone. lp havla

Pouh ::

Razstaviš kolo, pobereš vse dol, samo okvir neseš sem.
Če ne znaš, ti menda naredi trgovina tandem to za 50€.

Ti ja to je mali problem reztavt kolo sam, pa vse dol pobrat samo padala so problem !!! A poznas se koga iz lj k to pocne.

;-) ::

Lih razmišljam da bi BMX-a mal zpimpal... Kaj pa če ti ga pobarva kdo, ki barva skuterje itd. al je to kaka posebna barva?

Kok pa približno stane?

Pouh ::

@ales20: za pedala oz. gonilko mislim da treba še en kluč imet..kšn servis bi ti lahko posodil...
za lj malo poglej na netu (prašno barvanje) npr: klik

tole barvanje mislim, da ni tako drago... tam 10-20€.

gruntfürmich ::

sj sam bi se tudi tega lahko lotil, morda še dol ti ni treba odstranit vseh stvari, samo zaščiti jih. ampak da bo barva kul, je dobro staro dol spravit, pol pa dati avto lak gor, drugo ni kvalitetno. torej: bolj kot pišem, bolj se mi zdi, da je bolje to prepustiti strokovnjakom:D
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

DimmniBurek ::

Pobereš stvari dol, spucaš s šmirglom ali kako napravo za to, naneseš primer sprej za kovino v spreju, po predpisanem času še barvo iz spreja. Nanašaš na tanko in večkrat, vmes obrišeš(ko se posuši), zaradi praha ki se nabere in gas.

Kaj komplicirate, sej je bicikl, ne Veyron.

BTW, na isti način, le da sem takrat direkt na okvir nanesel samo barvo, brez primerja spodaj, sem pred nekje 8leti barval APN-a. ŠE zdaj je kot nova barva, pa je blo ogromno makadama prevoženga, pa bencina politga pa svega in svašta. Pa se ne lušči, niti zbledela ni.
Porabu sem 2 spreja za 1000sit/sprej. Brez laka čez:D
There Is No Stronger Drug Than Reality

gruntfürmich ::

sj je varjanta enostavna, sam če se mu tega ne ljubi, naj ga da naprej.
kaka barva pa se to dobi iz spreja? nitro al je kaka boljša?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Ja stari sej to tlih mene skrbi če bi ga sam strihnu samo se bujim da nam mel celo RIT potem od barve !!!!!

Matej_K ::

Sej sedež daj dol predenj začneš farbat!!!
... .. .

Tody ::

OVij pedala z povinilom in zalepi z selotejpom al pa vsaj z časopisom pa je... matr se nč ne znajdete

kinca ::

Na Vrhniki je en gospod ki se ukvarja prav z barvanjem kolesarskih okvirjev, ime mu je Pavel Osredkar, žal pa ne najdem njegove telefonske številke, lansko leto mi je popeskal in prebarval okvir, zelo kvalitetno opravi barvanje, naredi tudi po želji kakšne pelive barv in na okvir špricne tudi napis. Cena je bla okoli 30 evrov.

aljazl ::

si mogoče našel telefonsko številko oz. vsaj veš, kje ima delavnico (v imeniku ga nisem našel).
hvala, aljaž

miko 55 ::

kakšen dan ko ni folka ti ga lahko jest v šopu narazen dam. sem k boš prnesu nazaj za sestavit bo to ena veselica, ker bo potrebno navoje spucat, pa headtube, pa mogoče nastavke za diske.

ni vse tako lahko kot se sliši. za sestavit nazaj pa rabiš kar nekaj ur, če žeilš da je vse tko k mora bit.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA

K0K0 ::

Miko v navoje, headtube in ostale luknje daš časopisni papir pa še mal z ličarskim trakom polimaš pa je.

Par ur da sestaviš en bike 8-O. Eno uro nimaš, kej delat. Edin če misliš zraven še tavelik servist narest potem zna mal trajat sam tud ne več kot 2 ure.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: K0K0 ()

Eno uro ne spraviš skupaj bajka...drgač pa probaj. Pa more bit vse ok, naspol ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Eweer če znaš gre skupi ko lego kocke. Drugač sm jih že kr neki poservisiru tko da vem kolk časa rabim da ga sestavim.

Pa so vse prestave delale in bremze prijele mehko kot da bi tipal punco?:D

Dej kok pa maš na uro...jaz bom diamondback joker-ja dal štrihat, pa bi mi ti lahko razstavo pa sestavo (torej 2 uri) sam bi rabo čist vse narazn, tud ročke od bremz ločene od tistga ki pritrdi bremzo na belenco itd. čist vse narazn, ker so vsi deli kovinski in se štrihajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Itak da dela tko kot mora.
Servisna ura je 10€.
S kje si ?

Slov.Bistrica

No te bom kontaktiral ko bom našel kakega ko barva blizu in ko se bom odločil.

Ok sam nevem če se ti splača tolk deleč hodit, jest sm namreč z Stične.

miko 55 ::

naredi naslednje. potegni nov bicikel iz škatle, pa ga razstavi in nato nazaj sestavi.pa boš videl kolk časa se boš jebal. ne servisu je urna postavka za orientacijo in tudi koliko se plača posamezno delo. bi te rad videl nov bicikel skup dat v 1 uri. čist na sestavne dele ga daj. pa vse podmaži. pa vse bovdne v trobento napravi, pa bovdni naj bodo brez ostrih robov.pa plje v bovdnu in ne mast.

ti bom eno sredino pripeljal zamenjat, pa ko boš odvil bodo navoju za popravit. pa mal zapečen, pa da te vidmo v 10 minut tole zamenjat.

zatem boš zamenjal pr moji raketi katera je 2 na leto generalno servisirana in podmazana.

edit: sej ti ga lahko po pošti pošlje.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA

Zgodovina sprememb…

• spremenil: miko 55 ()

Miko za kompleten servis porabim okol 2 ure. Pri tem razstavim in podmažem skor cel bicikl in po potrebi zamenjam zajle in bovdne. Vbistvu bi mogu za štrihanje sam še menjalnika in krmilni ležaj odmontirat.
Novga mam komot v eni uri skup :).

Zarad mene ga lohka tud k men pošlje sam se ne splača.
poštnina:
eweer -> koko 10€
koko -> ewer 7€
eweer -> koko 7€
koko -> ever 10€

skupaj: 34 za poštnino + 20€ za moje delo = 54€. Pa sm najbrž premal napisov.
Na lokalnem servisu mu bodo za delo računali okol 40€ tko da...

Itak se ne splača, če še čas štejemo itd.

Ve kdo kok stane kaseta za bmx celotna? (tu vsi deli not ko goniš ko se suče mi miga pol cm sem pa tja) Dajte približno ceno rečt pls. PM skočo pa mi je zgleda vse potrgalo al kak;((

Vpraši luko klik!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Barvanje mopeda

Oddelek: Loža
94715 (4485) zajovic
»

Barvanje BMX kolesa

Oddelek: Šport