Forum » Loža » Kaj je s tem vremenom ??
Kaj je s tem vremenom ??
Temo vidijo: vsi
jalovec09 ::
Gray_Warden je izjavil:
jaz obožujem sneg in mraz vendar ima tudi poletje svoje dobre strani. Ne razumem ljudi ki pozimi stokajo da bi radi poletje, poleti pa se pritožujejo da je prevroče.
Pozimi so ljudje kot polhi, se poskrijejo v bajte, jaz pa sem vsak dan zunaj, hodim po snegu, se tud malo drsam, kaj kidam.
Pozimi si moraš nabavit samo dobre cunje.
Ja jest sem bil danes v Ljubljani, vročina, ko pa prideš k nam na podeželje 50 minut iz centra LJ na 700nmv pa čist druga zgodba, ampak tud tu gori je bilo danes zelo toplo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jalovec09 ()
krispe ::
Pozimi se vsaj lahko oblečeš če te zebe, poleti pa se več kot slečti ne moreš, pa še takrat ti je vroče. Fuck this shit!
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"
BigWhale ::
gendale ::
>I beg to differ. Ko si enkra obleces VSE kar imas in te se vedno zebe si fucked.
to se mi pa še ni zgodilo
to se mi pa še ni zgodilo
LordTado ::
Pa že ženske so pomakljivo oblečene kar je še kakšna dodatna stopinja več,ki je termometer ne pokaže:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LordTado ()
Bellatrix ::
Ajdovščina 37, Nova Gorica 38 stopinj in komaj 14 ura... Ob 16 ko je maksimum bo torej skor 40.
People are quick to judge and slow to correct themselves.
opeter ::
Pa že ženske so pomakljivo oblečene kar je še kakšna dodatna stopinja več,ki je termometer ne pokaže:)
To pa je tudi vsa prednost poletja ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Matako ::
Čudi me, da nihče še ni predlagal teorije, da so za vse krivi chemtraili v kombinaciji s HAARPOM, našponanim do konca ...
/\/\.K.
koyotee ::
kaj pa, če je vse res?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
s1m0n ::
Ah mi imamo trenutno hladnih 33,6°C in 38% vlage!
Je pa lepo, če imaš prostor kjer je rač. klimatiziran posebaj če je v prostoru več računalnikov :)
Je pa lepo, če imaš prostor kjer je rač. klimatiziran posebaj če je v prostoru več računalnikov :)
jype ::
Matako> Čudi me, da nihče še ni predlagal teorije, da so za vse krivi chemtraili v kombinaciji s HAARPOM, našponanim do konca ...
Gray_Warden ::
tudi če je to res in chemtraili obstajajo je to nekaj dobrega saj s tem ustvarjajo fronte ki ohladijo ozračje.
Trenutno bi se prilegla ena fronta čez Slovenijo=)
Trenutno bi se prilegla ena fronta čez Slovenijo=)
Why so serious?
Ta tip za vse krivi človeka lol.
V tem videu celo pove, da se fronta giba proti severu in se tam obrne proti jugu, in da so to umetno naredili
Dejansko je pa za to kriv anticiklon nad Irsko
V tem videu celo pove, da se fronta giba proti severu in se tam obrne proti jugu, in da so to umetno naredili
Dejansko je pa za to kriv anticiklon nad Irsko
Gray_Warden ::
poglej rajši njegov top:
=) neka zmrznjena reč, 6 ukrivljenih cevi in ena širša cev na sredini in temu on reče pospeševalnik=D
In ta reč naj bi delovala proti chemtraiom in harpu in to v radiusu 8 km =D
No ja, vsaj malo za smejat je bilo=)
=) neka zmrznjena reč, 6 ukrivljenih cevi in ena širša cev na sredini in temu on reče pospeševalnik=D
In ta reč naj bi delovala proti chemtraiom in harpu in to v radiusu 8 km =D
No ja, vsaj malo za smejat je bilo=)
Why so serious?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gray_Warden ()
Smešno je tudi ko reče, da se megla giba PROTI fronti, moraš pa upoštevat, da smer vetra v spodnjih plasteh ozračja ni nujno enaka smeri vetra v zgornjih plasteh ozračja.
connel> In kaj točno si hotel povedati s tem videom?? Da tip ni ravno pri pravi?
O, jaz mislim da je tip zelo pri pravi. Ni videti, da mu gre pri prodaji bullshita na kakršenkoli način slabo.
V resnici ni pomembno, če se zaveda, da govori in piše totalne oslarije - pomembna je samo količina ljudi, ki to kupijo.
O, jaz mislim da je tip zelo pri pravi. Ni videti, da mu gre pri prodaji bullshita na kakršenkoli način slabo.
V resnici ni pomembno, če se zaveda, da govori in piše totalne oslarije - pomembna je samo količina ljudi, ki to kupijo.
s1m0n ::
Kak to zdržiš :) Pri meni se pri 28-30°C klima vklopi in ohladi drugače ne bi zdržali pri 30°C več kot 1-2uri
Termometra v sobi nimam, je pa občutno topleje kot v ostalih prostorih ki so hlajeni s klimo, verjetno je nad 28. Kjer je klima pa imamo 25 stopinj.
Smo 13. septembra temperature pa so julijske... zakaj ????
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bellatrix ()
Smo 13. septembra temperature pa so julijske... zakaj ????
V ponedeljek bo že pod 15°C čez dan in dež
upam da bomo meli tud zimo primerljivo s tem poletjem, se pravi pod -10 stopinj (čez dan) od novembra do aprila + vsaj 50cm snega v nižinah
POLETJE = DREK
POLETJE = DREK
Zaenkrat napovedi kar solidno zimo kažejo.
Hladnejšo kot lani in tudi bolj vlažno (sneženo)
Hladnejšo kot lani in tudi bolj vlažno (sneženo)
upam da res
idealno podnebje bi blo zime take kot sem napisal
poletje max 10 stopinj čez dan, okrog 0 čez noč
idealno podnebje bi blo zime take kot sem napisal
poletje max 10 stopinj čez dan, okrog 0 čez noč
šernk ::
govori zase, zame je idealno zima 15° poleti okrog 30, celo leto v kratki majici, kam hočeš lepše, pa snega nič, ker kdo bi ga pa kidal v vročini
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
krispe> Zaenkrat napovedi kar solidno zimo kažejo.
Kako pa napoveš vreme za tri mesece vnaprej?
Limit-sky ::
Indijanci že les nabirajo...
Indijanci že les nabirajo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Limit-sky ()
krispe> Zaenkrat napovedi kar solidno zimo kažejo.
http://www.3bmeteo.com/giornale-meteo/m...
Saj se zavedaš, da so to verjetnostni produkti, ki v resnici ne napovedujejo ničesar?
Če ne verjameš, si poglej produkte in dejanske meritve v lanskem letu - razlika v napovedani in zapadli količini padavin je znatna celo za mesečna povprečja.
Če ne verjameš, si poglej produkte in dejanske meritve v lanskem letu - razlika v napovedani in zapadli količini padavin je znatna celo za mesečna povprečja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SOVRAŽIM poletje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25591 (18479) | branimirII |
» | Koliko stopinj imate trenutno?... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 63746 (43695) | Riff |
⊘ | *ebena vročina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10191 (8873) | Gandalfar |
» | Zakaj se z radiatorjem ne da hladiti prostora ?Oddelek: Loža | 8266 (6751) | Zion10 |
» | Zima, ki ni zima (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 18854 (14999) | Riff |