Forum » Loža » Worldspreads forex
Worldspreads forex
BUDINSKI ::
Je komu znan ponudnik worldspreads forexa? Oz. Me zanima ce je bilo gdo ki je njihova stranka naleteu na težave ker sicer jaz sem in to na ogromne težave!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
Dany123 ::
Je komu znan ponudnik worldspreads forexa? Oz. Me zanima ce je bilo gdo ki je njihova stranka naleteu na težave ker sicer jaz sem in to na ogromne težave!Jst sm uporabnik. S čim pa imaš težave? Drugače pa jih lahko pokličeš, lahko jim pišeš ... po mojih izkušnjah dost pomagajo Kotakti so tukaj http://www.e-spread.si/espreads/
BALAST ::
Finančni vzvod
Če kupite naprimer eno enoto DAX indeksa, je nominalna vrednost nakupa okrog 5500 EUR. Vendar je kritje potrebno za to pozicijo zgolj 40 EUR. Na tak način ste s 40 EUR na računu ustvarili nakup za bistveno večjo vrednost. Vači dobiški in izgube se bodo glede na začetni vložek, pomnožile z nekim večkratnikom. V zgornjem primeru bi ustvarili finančni vzvod z večkratnikom 137. Večkratnik finančnega vzvoda določite sami.
V primeru 10-kratnega finančnega vzvoda bo v primeru, da tečaj osnovnega instrumenta zraste za 2%, vaš dobiček predstavljal 20% glede na začetna sredstva na računu.
Kaj je to igra dejanskega Forexa? pa kvote so zraven... Hm če to ni neka privat loterija?!?!
V primeru 10-kratnega finančnega vzvoda bo v primeru, da tečaj osnovnega instrumenta zraste za 2%, vaš dobiček predstavljal 20% glede na začetna sredstva na računu.
Ti mi razloži ta 20% dobiček na imaginarno vrednost, ker če osnova zraste za 2% ni nikoli dobiček 20%, pa tudi če daš 1000x večji vložek.
lol :)
če mi zraste za 2% na 1.000€ je to 1.020 €, če mi pa iz 10.000€ (s pomočjo finančnega vzvoda) za 2 % je pa to 10.200 €, kar na mojih začenih 1.000€ teh 200€ predstavlja 20% a je tako?
če mi zraste za 2% na 1.000€ je to 1.020 €, če mi pa iz 10.000€ (s pomočjo finančnega vzvoda) za 2 % je pa to 10.200 €, kar na mojih začenih 1.000€ teh 200€ predstavlja 20% a je tako?
"s pomočjo finančnega vzvoda" to je neka izmišljena kvota, s katero varate vse svoje uporabnike na e-spread.
Dej si prosim preberi kaj je finančni vzvod.
Leverage (finance) @ Wikipedia
In ne uporablji besede "varate" ker jaz nimam nič z njimi, zgolj uporabljam njihovo platformo - BUDINSKI je odprl temo btw in jaz sem mu odgovoril da bi mu pomagal
Leverage (finance) @ Wikipedia
In ne uporablji besede "varate" ker jaz nimam nič z njimi, zgolj uporabljam njihovo platformo - BUDINSKI je odprl temo btw in jaz sem mu odgovoril da bi mu pomagal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Forex (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 99788 (29553) | chrush |
» | Zaslužki preko interneta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 52604 (20102) | next3steps |
» | Forex, TradeRobot in podobne zadeve za služenje preko neta - ali je tole nateg?Oddelek: Loža | 12920 (10267) | btree |
» | Delničar pozval Ballmerja k odstopu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13634 (11471) | poweroff |
» | Finančni začetnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 50926 (39596) | Gjurisic |