Forum » Mobilne tehnologije » Prenos vseh datotek iz Iphone v itunes
Prenos vseh datotek iz Iphone v itunes
mamba124 ::
Pozdravljeni,
Ker sem pred kratkim na novo namestil windowse, in se mi je seveda zbrisal celotni backup v itunsu, me zanima če kdo ve kako prenesti vse datoteke (muzika, aplikacije, imenik...) iz iphona v novi itunes. Če ga syncam mi bo zbrisalo celotni telefon, če pa stisnem desni klik na Iphone pa izberem transfer purchases pa mi tudi prenese samo aplikacije, pa še to samo delno.
Prosim za pomoč.
Hvala in lep pozdrav
Ker sem pred kratkim na novo namestil windowse, in se mi je seveda zbrisal celotni backup v itunsu, me zanima če kdo ve kako prenesti vse datoteke (muzika, aplikacije, imenik...) iz iphona v novi itunes. Če ga syncam mi bo zbrisalo celotni telefon, če pa stisnem desni klik na Iphone pa izberem transfer purchases pa mi tudi prenese samo aplikacije, pa še to samo delno.
Prosim za pomoč.
Hvala in lep pozdrav
dukedl ::
ja sj, itunes sux big time :(
probi s kakšnim drugim programom, ki zna delat z musko na iphoneu..recimo MediaMonkey(nism prepričan če ta zna) oz kaj podobnim.
probi s kakšnim drugim programom, ki zna delat z musko na iphoneu..recimo MediaMonkey(nism prepričan če ta zna) oz kaj podobnim.
lp dukedl
mamba124 ::
Sej muzika ni takšen problem, bolj me skrbi za aplikacije ker jih mam kar nekaj prenešenih iz installousa in ko bom hotel eno naložit iz Itunsa bom z Syncajem zbrisal vse stare.
Takšne omejitve pa si res lahko samo apple privošči, počasi bom šel na Galaxyja :)
Takšne omejitve pa si res lahko samo apple privošči, počasi bom šel na Galaxyja :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6326 (5006) | next3steps |
» | Kdaj bo tu Applova iUra? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32118 (27143) | bluefish |
» | Najboljši nadomestek za iTunesOddelek: Zvok in slika | 3051 (2690) | TheJack |
» | iPad v praksi - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2507 (2291) | Tomson |
» | Nekaj vprašanj pred nakupom iPhoneOddelek: Mobilne tehnologije | 6608 (5479) | r0ker |